Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGPOWER

this weeks wargpowerIMG_0532.JPGIMG_0530.JPG

Elin

Ellen Schutz

Maria

Erica

Linnea

Nicole och Elin

Elin

DeMarkey

emma sofie

natta

Ida

Ellen Forsberg

Moa

Julia

Alva

Sarah

Paulina

Wohoo vad grymma ni har varit i denna veckans utmaning! Är det någon som kört alla pass? Har det varit jobbigt? 🙂 Ovan ser ni alla bloggar som deltagit och även mina favoritbilder från vår hashtag #wargpower på instagram. (Vill ni följa någon på bilden ovan så hittar ni dem i #wargpower på instagram). Vi måste även fira vänner då vi nu har över 5000 uppladdade bilder i #wargpower! Wohooo vad häftigt. 5000 uppladdade hälsa/träningbilder och jag älskar att kolla igenom taggen. Imorgon kommer en ny underbar utmaning upp och jag hoppas ni laddar ordentligt! 🙂

English: Wohoo you´ve been so nice in this weeks challenge! Anyone who did all workouts? Above you can see all blogs that participated and all my favorite pictures from our hashtag #wargpower on instagram. (If you want to follow anyone on the pictures above you´ll find them in #wargpower on instagram). We also have to celebrate because now we have over 5000 pictures in our tag. Wohoo how cool! Tomorrow a new wonderful challenge is coming up and I´ll hope you´re all in! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Woho! Vad grym du är. Femtusen är fantastiskt!
  Taggade precis mina glutenfria lussebullar med den ”wargpower”. SÅ goda! (Även mjölkfria om man byter ut kvarg mot enbart smör/kokosolja som grundreceptet var). Kram!

  Ida 2014-11-16 20:20:35 http://idaacarleborn.blogg.se/
  Svara
 • Jag har också lagt upp på min blogg ju… Surt att inte jag fick vara med.

  Jag har i alla fall gjort alla utom det sista passet , men har dansat två gånger och tränat OCR också.

  Andreatherese 2014-11-16 16:52:39 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara
 • Hej ida! Vill tacka dig för en super blogg!! För ett år sedan började jag dieta och träna väldigt hårt ( mitt mål var att minska fett och bygga muskler ). Väldigt fort gick det till huvudet, skippade lunchdater, cafedater, hade inte tid med vänner familjen, allt fokus var på mat och träning! Blev inte ens något gott till helgen, åt jag fel eller missade en träning mådde jag skit. Under hela denna prosess tyckte jag att jag var fet och ful, fast jag nådde mitt mål ( nådde mitt mål 5 månader tidigare än räknat ) tyckte jag ändå att ” nej bättre kan jag ”. Tills en helg då allting svartnade, jag var så svag på fredagen men tvingade mig till gymmet, på lördag likaså. Direkt jag stod upp svartnade allt, kunde inte göra något på hela helgen, var som en ur tårkad trasa, DÅ insåg jag att något var fel! MEN det var för sent.. Blev sjukskriven, fick inte träna, inte dieta, började mitt nnya liv att bli frisk.. Jag var så slut så genom trött så svag helt enkelt. Jag var som i en dröm dagarna i ända. Nu har det gått över 1 år och har gått upp till min normala vikt ( då jag var som värst vägde jag 54 kg och hade muskler som jag faktist var okej nöjd med ) äter sunt tränar 3 ggr i veckan istället för 7. Har ingen ångest över maten och träningen. För första gången är jag lycklig i min kropp, jag hatar inte mig själv mera! Jag föll i fällan ” du skall vara perfekt, du skall ha massa muskler för att vara något, vara smal och väga lite ”. Första tiden var så svår så svår! Därför vill jag skriva till dig för du har varit en stor hjälp fast du inte vet av det. Du skriver om träning och hälsa MEN skriver alltid : kom ihåg du är vacker som du är, och att man skall inte träna för mycket m.m. din blogg har varit en stor hjälp i min tillfrisknad!! Så massa rosor till dig Ida!! Tusen tack från botten av mitt hjärta!! kan äntligen säga : jag är stolt över mig själv, jag är lycklig i min kropp, JAG MÅR BRA!! Kramar

  Alexandra 2014-11-16 16:23:03
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Heej Alexandra och tack snälla för din kommentar! Det glädjer mig så otroligt att höra och så fint av dig att dela med då jag vet att många andra läsare är i samma situation. Hoppas det är ok för dig att jag postar din kommentar i ett inlägg i blogen för du kommer att inspirera! Stor kram till dig <3

   idawarg 2014-11-17 13:15:37
   Svara
 • Har kört allt utan dagens stretchpass. gjorde några stretchövningar men inte alla samt att jag ändrade om och tog lördagens pass på fredagen istället. Detta var grymt bra! peppade mig själv till att träna mer. Har kört ett gympass först och sedan dessa övningar varje dag !

  Ellen Schutz 2014-11-16 16:20:45 http://nattstad.se/eschutz
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga, jag är tjej på 170 cm lång och väger 62 kilo. Har gått upp lite i vikt och tänkte därför gå ner 2-3 kilo. Jag tränar 3-4 gånger i veckan och förbränner vid varje pass minst 300 kalorier. Räknade ut någonstans att jag ”borde” äta ungefär 2200 kalorier men eftersom jag vill gå ner lite i vikt ska jag ta bort 500 kalorier och då ska jag alltså äta 1700 kalorier. Mitt bmr-värde borde vara 1500 om jag inte räknat fel. Ska jag alltså äta 1700 kalorier och träna bort 200 kalorier varje dag? Eller kan jag äta 1700 kalorier varje dag och träna 3-4 gånger i veckan? Är väldigt förvirrad men vill gå ner 2-3 kilo och träna max 5 gånger i veckan så hur mycket får jag äta på en dag?

  Julia 2014-11-16 15:11:29
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tyvärr kan jag ej svara på frågan. Bästa är om du tar hjälp av en PT/kostrådgivare som kan hjälpa dig lägga upp en bra kost. Kram Ida

   idawarg 2014-11-17 13:12:49
   Svara
 • Kan inte du börja skriva namnen på instgram-fotona eller göra dem ”klickbara” så man kan gå in på foto-användarnas profiler? Det finns en hel del instagram-användare jag är intresserad av men som jag inte vet vad de heter hehe O:)

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-11-16 15:05:16 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Nej tyvärr går inte det. För att följa gå in på wargpower på insta så hittar du ju alla 🙂
   Kram Ida

   idawarg 2014-11-17 13:11:00
   Svara
 • #wargpower ger en lite extra söndagsmotivation när man är seg och trött! En liten fråga: Går det att köpa amaranth på typ ica? Kram!

  Lovisa 2014-11-16 13:04:18
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja ellerhur? 🙂 Nej tyvärr har jag inte hittat någon ICA som säljer det. Har en ekologisk matbutik i närheten som säljer och sedan hälsokostaffären har 🙂 Kramis

   idawarg 2014-11-16 13:25:21
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind