Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JOBBA MED SITT VARUMÄRKE, HUR FUNKAR DET EGENTLIGEN? HUR SER EN DAG UT?

IMG_0411.JPGquestion answerHej Ida!! Tack för en grym blogg <3.

På din information på Mikz-appen skriver du att du är entreprenör, personlig tränare och har ditt eget varumärke. Jag är väldigt intresserad av alla dessa tre kategorier och jag undrar lite hur det helt enkelt fungerar. Entreprenör är ju typ en ”uppfinnare” och väldigt kreativ och jag undrar vad det är lite mer exakt vad du håller på med inom det området och lite om ditt varumärke och hur du arbetar osv. Lite luddig fråga kanske, men frågan är helt enkelt hur du kombinerar alla dessa tre med varandra i din vardag och hur en vanlig jobbdag för dig ser ut! Jobbar du hemifrån? Kontor? Är ”ute”? Haha, förlåt om jag verkar helt lost och jag hoppas du förstår på ett ungefär vad jag undrar över… Kram på dig!

SVAR: Hej och tack snälla 🙂 Haha inga dumma frågor och jag kan säga att du inte är ensam om att undra. Många nära som tex. min familj förstår heller inte riktigt hur det fungerar att jobba som jag gör även fast jag berättar det varje dag. Fast jag förklarat 100 gånger så kallar min farmor mig fortfarande för arbetslös 😀 Haha.

En entreprenör behöver inte vara uppfinnare utan entreprenör betyder…Entreprenör är ett begrepp för en företagsam person, ofta i betydelsen företagsgrundare. I vidare bemärkelse används termen om en person är drivande och arbetar hårt för att nå framgång.”

Bara för att ni ska få en inblick i mitt liv ska jag berätta exakt vad för uppgifter jag måste göra varje vecka… Varje dag har jag 4 kanaler som ska underhållas och det är min blogg (3inlägg), instagram (1-3 inlägg), min app i Mikz (3-5 inlägg) och youtube 1-2 videos i veckan. Det här är sammanlagt ca. 65 inlägg/inlägg i veckan. Vissa inlägg tar 20 min att göra medan vissa kan ta upp till 2 timmar eller när man gör videos ännu mer. Bara att posta alla inlägg är långt över en heltidstjänst då man jobbar 7 dagar i veckan. Utöver detta så ska man gå på möten med bloggportal, ta möten med samarbetspartners, möte med min agent, svara på mail, göra plåtningar, göra intervjuer och sedan kör jag mina Boot Camps 3 gånger i veckan då jag måste planera träningspass, kostscheman och finnas till hands för alla frågor som dyker upp om kost och träning. Utöver allt detta måste jag också hitta på roliga saker att göra för att ha något kul att skriva om i mina kanaler. Nu låter det nästan som jag klagar lite här men det gör jag verkligen inte! Jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja byta ut det mot något, men ibland kan folk ha en liten dryg attityd mot bloggare och ha tonen som om att vi bara glider omkring och inte jobbar. Hmm, skulle inte tro det va. Jag är inte ledig en enda dag på hela året, jag måste alltid vara uppkopplad och tänka på bilder och innehåll till de olika kanalerna som ständigt måste uppdateras. Det är därför det är så viktigt för mig att få er feedback. Det är ni som gör att det är roligt! Att få kommentarer och uppskattning från er betyder allt och är det som driver mig farm.

Alla mina dagar kan se olika ut. Vissa dagar springer jag runt på massa olika möten, fotograferingar, events mm., vissa dagar sitter jag på café eller jobbar från vårat bloggnätverks kontor eller som idag så jobbar jag hemifrån soffan i myskläder. Variationen är den bästa!

Förutom mina kanaler jobbar jag på andra saker där jag funderar på framtid och hur man kan utvecklas. Jag har precis blivit delägare i ett nytt företag som jag ska vara med och bygga upp vilket känns otroligt kul och kommer bli mycket lärorikt.

Vill man följa mina jobbdagar och få en mer inblick mer backstage så följ mina uppdateringar i min app o Mikz som handlar om just det 🙂 Ladda ner den gratis HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Helt galet hur mkt ni jobbar. Hoppas du får tillbaka minst lika bra. Du är en fantastisk inspiration!

  Älskar byxorna och linnet på bilden ovan. Varifrån är dom? Galet snyggt!

  anna 2014-11-23 10:02:19
  Svara
 • Hej Ida! Tycker din blogg är en av de bästa träningsbloggarna helt klart, jätteinspirerande! Men jag har en fråga till dig. Jag blir ofta väldigt taggad på kvällen att liksom åh nu ska jag äta nyttigt hela tiden och sätter upp värsta planen, sen när det väl kommer till kritan blir jag ganska lat. Vill ändra på det, men vet inte hur. Har provat allt, bilder på väggen, mobilen, instagramkonton, citat till mig själv osvosv. Inget hjälper och jag vill bara ta mig i kragen men vet inte hur. Har du några tips? Jag vet inte om jag är rädd att ta det för långt pga anorexia tidigare i livet. Vet inte vad jag ska göra! Har du något tips??

  //förvirrad

  L. 2014-11-16 23:25:48
  Svara
  • Svar på L.s kommentar.

   Hej fina du och tack för kommentaren! Jag förstår och det är bra att du är försiktig då du tidigare haft en ätstörning. Du behöver inte äta nyttigt hela tiden utan se till att hitta en balans som passar dig. Får du i dig mycket sötsaker och vill förändra på det så byt ut ex eftermiddagsfikan mot en frukt och ta sedan bort en onyttig sak i taget tills du tycker att det räcker. På så vis blir det inte jättejobbigt utan en mer smooth övergång 🙂 Kramis

   idawarg 2014-11-17 13:05:41
   Svara
 • Oj vad mycket du har att göra, jisses, det kunde man inte ens föreställa sig. Ha ha roligt att din farmor kallar dig arbetslös.. 😀 Kan inte vara lätt för äldre generationer. 🙂

  Jag undrar hur det funkar med dina träningsscheman? Kommer det nya varje vecka (även en ny i morgon) eller kör man vidare på den du la upp förra måndagen för en vecka sen?

  D. DeMarkey 2014-11-16 21:34:37 http://demarkey.se
  Svara
  • Svar på D. DeMarkeys kommentar.

   haha ja farmor är rolig men börjar sakta men säkert förstå nu 🙂 Inte lätt när man inte ens vet vad en blogg är. Haha. Varje måndag kommer en ny utmaning och denna veckan är det sidoplankan som du kan lägga in som extra övning i din vanliga träning 🙂 Kommer säkert fler hela veckors träningsprogram framöver för ni verkade gilla det? 🙂 Kramis

   idawarg 2014-11-17 13:02:41
   Svara
 • Oj vad intressant inlägg, inte tänkt på att ni bloggare har SÅ mycket ändå! Fördelen är dock att allt ni gör tycker ni förmodligen är väldigt roligt samt att ni kan umgås ihop samtidigt, till skillnad från oss studenter och personer med vanliga jobb. Men vi behövs ju allihopa! Anyways vad jag ville komma fram till är att om feedback är så pass viktigt ska jag försöka kommentera då o då, för vill verkligen att du ska fortsätta med ditt grymma bloggande 😀 plus att jag verkligen uppskattar att du brukar svara på kommentarer! Kram

  Stina 2014-11-16 21:18:17
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Tack fina du vad glad jag blir att du kommenterar! Nej jag tror inte att så många förstår jobbet bakom ett varumärke/blogg. Mycket jobb men samtidigt världens bästa jobb 🙂 Ser fram emot att höra mer från dig här 🙂 ha en fin dag! Kramis

   idawarg 2014-11-17 13:00:50
   Svara
 • Hej fina Ida! Jag har följt dig och din blogg i flera år nu och blir alltid lika inspirerad av att titta in här! 🙂

  Du brukar ibland nämna att du brukade ha en ganska taskig syn på dig själv och din kropp, om jag inte minns helt fel. Jag undrar hur du ändrade din kroppssyn och lärde dig älska dig själv? Jag mår just nu så dåligt över min kropp och kommer ofta på mig själv med att leta fel och brister. Jag vet innerst inne att jag är fin och att det absolut inte är något fel på min kropp, men ändå hamnar jag där framför spegeln och studerar celluliter, veck i huden, ställen där jag vill få bort fett, min platta rumpa o.s.v. Det gnager i mig och finns i bakhuvudet hela tiden, när jag shoppar, väljer kläder på morgonen, är i skolan.. Hur ska jag lära mig själv fullt ut att jag duger? Vill älska mig själv men vet inte hur jag ska gå tillväga! Hur gjorde du? Har du några konkreta tips eller är det bara något som kommer över en någon dag?

  Fortsätt inspirera bästa Ida! Du är grym! <3

  moa 2014-11-16 20:50:23
  Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Hej Moa och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-11-17 12:59:17
   Svara
 • Hej. Kommer du och Alexandra ha någon mer träningsresa framöver? 🙂

  Yvonne 2014-11-16 18:23:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind