Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKET PROTEINPULVER?

Untitled-1

1. Vassle Vanilj // 2. Vassle banan/kokos // 3. Vassle päron // 4. Vassle choklad // 5. Inflamino

question answerHej! Kan man dricka proteinpulver som glutenintolerant? Finns det något speciellt proteinpulver som är mjukare för kroppen?

SVAR: Ja det kan man göra men håll koll på hur du reagerar mot sötningsmedel då man kan få samma reaktion som mot gluten. Jag använder och rekommenderar Holistics pulver som är helt naturligt utan sötningsmedel. Kan du äta mjölk har de vassleprotein i smakerna Vanilj, Choklad och Banan/kokos.

Det pulver som är skonsamast/mjukast mot magen är Inflamino som innehåller risprotein + massa aminosyror, vitaminer, mineraler och örter som stärker upp och läker tarmarna. Inflamino använder jag dagligen och min känsliga mage älskar den.

Länkar till alla produkter hittar ni under bilden ovan.

 

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej,
  vad har man blandar man inflaminon med?
  Tack för skitbra blogg:)

  Constance 2014-11-13 18:31:44
  Svara
  • Svar på Constances kommentar.

   Jag hade min i smoothie nu på morgonen. Annars brukar jag mixa ihop den med kokosmjölk eller mandelmjölk, kanel, 1 dadel och lite kakao. MUMS! 🙂

   idawarg 2014-11-14 09:20:33
   Svara
 • Hej,
  Jag har en fråga om du brukar lyssna på musik när du tränar och om du skulle kunna tipsa om några bra träningslåtar?
  Super bra blogg btw!
  Kram

  Lina 2014-11-13 13:27:10
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej! Jag lyssanar ej på musik när jag styrketränar men om jag springer brukar jag lyssna på Up-tempo. Just nu är mina favoriter Do it again – robyn, wicked wonderland, taken over – rebecca och fiona, låtar från Dada Life och avicii. 🙂 Kramis

   idawarg 2014-11-13 17:22:25
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga angående morgon cardio och vad man ska äta efter. Jag läste tidigare i din blogg att en protein shake innan cardio är bra, så det har jag snappat upp. Det jag behöver hjälp med är vad man ska äta efter, jag åker till jobbet 05.30 och är framme 06.20 då brukar jag inte äta något utan äter frukost vid 09.00 och lunch vid 13.00. Men på de dagar då jag kör cardio (endast 2 i arbetsveckan få jag börjar så tidigt) så känner jag att jag borde äta något vid 06.20 men ändå äta något liknande vid 09.00. Hur skulle du lägga upp detta och vad skulle du äta?

  Vill även passa på att säga att du är en stor inspiration, tack för alla övningar du lägger ut! Det är till stor hjälp för oss som inte riktigt vet hur man tränar.
  kram

  Agnes 2014-11-13 12:29:07
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej Agnes och tack snälla 🙂 <3 Jag skulle dricka protein innan träningen och sedan äta en stor frukost när jag kommer till jobbet med tex gröt och ägg. Sedan skulle jag på förmiddagen runt 10 ta ett till mellis i form av tex naturella nötter och eller en frukt. Kram Ida

   idawarg 2014-11-13 17:20:04
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind