Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DENNA VECKANS #WARGPOWER

#wargpowerfitspofitspofitspo

Så mycket inspo i vår hashtag #wargpower denna veckan. Tack för att ni delar med er av alla vackra bilder! Ovan ser ni mina favoriter och vill ni följa någon ovan hittar ni dem i hashtagen #wargpowerpå instagram.

Sedan vill jag också säga tack för alla grymma förslag till nya utmaningar. Jag har skrivit ner alla önskemål och har redan filmat in dem dem som var mest önskade så de kommer att dyka upp de närmsta veckorna. Några som är nya här på bloggen har undrat vad #wargpower är och hur man deltar i veckans utmaning? Det är så hr att varje måndag kl 7.00 lägger jag upp en ny utmaning ex. göra X antal armhävningar innan veckans slut eller springa X antal km. Vill man vara med skriver man det i kommentarsfältet och har man instagram kan man hashtaga sina bilder med #wargpower så kan man vara med och följa alla som kör och även få massa inspo och säkert massa nya följare.

Imorgon kommer en ny sjukt jobbig utmaning upp kl 7 och den här har varit efterlängtad länge men aldrig gjord tidigare så nu hoppas jag att ni laddar ordentligt för imorgon kör vi! 🙂 Wohoo.

English: So much inspiration in our hashtag #wargpower on instagram. Thank you so much for sharing all beautiful pictures! Above you can see my favorites and if you want to follow anyone you´ll find them in #wargpower on instagram. Then I also want to thank you for all wishes for new challenges. I already recorded the most wanted challenges and tomorrow a new really hard one is coming up 7.00 so  do not miss it! 😉 Wohoo.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej bästa Ida!:)
  Jag har två frågor. Den första. Har du någon bra övning för rygg och axlar?:) och en annan fråga. Jag skulle vilja ha som mål att klara av att springa 5km på 25min. Har du något förslag på hur jag kan lägga upp min träning för att klara de?
  Kram 🙂

  Lisa 2014-11-09 20:41:57
  Svara
 • Hej jag undrar vad du äter efter träningen för då jag kommer hem från träning och innan maten är klar så är jag så jäkla sugen på nått så jag går och småäter och jag undrar vad du äter efter träningen?

  Amanda 2014-11-09 17:42:12
  Svara
 • Får ta och haka på när jag är frisk 🙂

  Ramona 2014-11-09 14:10:27 http://browneyedgirltjejen.blogspot.com
  Svara
 • Vad roligt med utmaningar 😀 Jag ska helt klart vara med på den kommande veckans utmaning!

  POOS 2014-11-09 13:58:39 http://www.fames.se/POOS
  Svara
 • Hej Ida! Hur lägger man upp ett bra stretchingschema för att kunna komma ner i spagat? Har som mål att kunna det men vet inte riktigt hur ofta man ska stretcha, vad för bra övningar osv. Har du några tips? Vill kunna nå målet inom 2-3 månader iaf! Btw du har en grym blogg fortsätt så!!:)

  Maria 2014-11-09 12:15:26
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej hon har lagt upp 1-2 stretch övningar på youtuben som var till stor hjälp för mig, gå in och skicka vettja:)

   Amanda 2014-11-09 17:41:01
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt