Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU SPRIDER VI LITE KÄRLEK

IMG_0116-0.PNG

För er som följer mig i min app på Mikz har säkert läst inlägget där jag skriver att jag blir mobbad. Jag vill bara säga tack snälla alla ni som skickat mail och kommentarer med massa kärlek. Det värmer otroligt mycket! Jag är så tacksam att jag har er och att jag till 99% får bara snälla kommentarer här på bloggen. Ni är bannemej bäst! För er som  vill läsa mer om hela kaoset så kan ni göra det i min app på Mikz HÄR. 

Nu tycker jag att vi fokuserar på bra saker och istället har som mål att ge minst 5 komplimanger till folk omkring oss idag. Ok?!

English: For those of you who follow me in my app on Mikz maybe have seen the post about I was being bullied. I just want to say thank you to all of you who sent mail and comments with love. It makes me so happy and I´m very grateful that my comments here in my blog are 99% kind ones. You are the best! For those of you who want to read more about it you can do it HERE in my app.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej fina Ida! Du ska inte ta åt dig av sånt skitsnack! Blir så less på människor som måste hacka på andra och sitta bakom en skärm och göra det, hur feg kan man bli? Du är iallafall jätteinspierande och mycket duktig på det du gör!! Fortsätt med det, för många är intresserade av att lära sig om träning och kost och du är så duktig på att visa och lära om det så fortsätt med det! Kram <3

  Stina 2014-11-06 20:33:42
  Svara
 • Bästa Ida <3
  Ta inte åt dig i alla fall, du är bäst <3
  Undrar också ifall du har bra tips på övningar man kan göra för ryggen, utan maskiner. Alltså hemma. Kör just nu med rygglyft men hade varit kul med lite variation haha. Kram

  Amanda 2014-11-06 19:45:16
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack fina fina du! Jag spelade in massa nya videos igår som snart kommer upp och där bla massa ryggövningar, så håll utkik och prenumerera på min kanal http://youtube.com/idawarg

   Kramis

   idawarg 2014-11-07 09:50:28
   Svara
 • Vi är många som gillar dig!!!!! ta det till dig, kram 🙂

  Eva-britt 2014-11-06 18:51:09
  Svara
 • Läste inlägget igår. Helt sjukt att folk kan vara så oförskämd när du lägger upp saker för att hjälpa så otroligt många människor med hälsa. Hoppas verkligen att du inser att du är en stor förebild för många. Du har hjälpt mig med så mycket, från olika övningar, pass, mat, kosttillskott ect med din blogg, stor eloge till dig! 🙂

  Jeanette 2014-11-06 16:44:01
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Ja folk är inte riktigt kloka 🙁 Fattar inte hur man kan vara så elak. Tack snälla vad kul att höra 🙂 <3 Stor kram på dig!

   idawarg 2014-11-06 18:11:22
   Svara
 • Hej bästa du!
  Jag har en såå viktig fråga. Jag tål inte mjölk eller gluten – och har börjat käka havreyoghurt Oatleys men så slog det mig – innehåller den gluten? Vad tror du?
  Så tacksam för svar
  Superkram

  Matilda 2014-11-06 16:43:15
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Ja den kan innehålla gluten så är du jättekänslig så skulle jag undvika även den tyvärr. Jag gör min egen havremjölk på glutenfria havregryn. Recept finns i min app 🙂

   idawarg 2014-11-06 18:10:37
   Svara
 • Hej! Jag är en tjej från finland och skulle gärna väla ladda ner din app men av nån orsak går det inte? jag undrar om problemet är att jag är från finland eller min windows telefon?

  anna 2014-11-06 12:36:51
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Nej det ska gå ändå 🙂 Hmm Har du testat denna länken http://getmikz.com/wargpower/
   Annars skicka ett sms med texten wargpower till 72722
   Kramis

   idawarg 2014-11-06 16:58:12
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt