Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÖVERTAGGAD PÅ BOOT CAMP

IMG_0058.JPGIMG_0061.JPGIMG_0062.JPGIMG_0058.JPG

Alltsååå jag är så pepp! Idag drar första veckan av mitt Boot Camp igång och jag har 13 nya och supertaggade tjejer som ska köra all in med mig 3 gånger i veckan i hela 5 veckor! Jag har träffat dem alla på konsultation och satt upp mål och alla har fått varsitt kostschema som de ska äta efter under dessa veckor. Ser verkligen fram emot att få följa deras utveckling!

Igår fick jag även en leverans av massa redskap från Abilica som ska användas flitigt. De är inte bara bra utan grymt snygga också. Mycket viktigt! 🙂 Jag är övertaggad nu kör vi!

English: I´m sooo excited! Today is the first day of my Boot Camp and I have 13 new girls who will train with me 3 times/week in 5 weeks! I´ve met them all on consultation and each of them got a diet schedule of what they should eat these weeks. Really looking forward to follow their development! Yesterday I´ve got a lot of new exercise equipment from Abilica. So nice and I´m super excited to start this Boot Camp! Woop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Så grymt roligt ! skulle verkligen vilja testa på något sådant! Men som tidigare skrivit, synd man inte bor nära ”storstaden” istället bor man i en liten stad och där händer det inte alls mycket inom träning och hälsa..

  Ellen Schutz 2014-11-05 11:16:58 http://nattstad.se/eschutz
  Svara
 • Härligt! Hade jag bott lite närmare hade jag garanterat varit en av medlemmarna på ditt boot camp 🙂 Galet snygga träningsredskap du hittat! Kör hårt! <3

  Den Svenska Drömmen 2014-11-05 07:57:19 http://caroline.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Den Svenska Drömmens kommentar.

   Wohoo hoppas vi får chans att ses/träna tillsammans i framtiden. Kommer köra en liten turné runt i sverige i början av nästa år så håll koll 🙂
   Kramis

   idawarg 2014-11-05 08:18:07
   Svara
 • Åh vad kul!! Kommer du ha fler sådana i framtiden? Och hur anmäler man sig då? 🙂 älskar din blogg och dina inlägg på Mikz!

  Alexandra 2014-11-04 22:03:40
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tack sötis! 🙂 <3 Ja så himla roligt har vi. Kommer starta ett nytt i början av nästa år och anmälning sker via pt@idawarg.com. Dock så vet jag ännu ej datum och tid än så kommer återkomma närmare jul med det och anmälningsuppgifter så håll utkik 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-11-05 08:17:14
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en liten fråga, jag får lätt ont i ryggen (och höfterna?) när jag gör situps.. ja brukar låta någonting stå på mina fötter eller sätta in dem under någonting så att jag inte lyfter dem och försöker att hålla ryggen så rak som möjligt. Däremot gör dte ont i ryggen och jag känner ofta att jag inte kan fortsätta för att det gör för ont i ryggen (inte magen). vad gör jag fel? Jag har ryggen rak och det känns ju lite komiskt att jag inte kan göra vanliga situps.

  Amanda 2014-11-04 22:00:25
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej! Låter som du aktiverar höftböjarna i din magträning och inte magen så mycket som du borde. Satsta på att träna upp din inre core. Jag har 3 grymma övningar på min youtubekanal –> http://www.youtube.com/watch?v=zouMHGkwEUE&list=UUZJr-W6Z40wfVnritqnp9kQ

   Glm inte prenumerera 🙂
   Kram Ida

   idawarg 2014-11-05 08:15:22
   Svara
 • Hi Ida! Could you please tell something about the diet schedule? 🙂

  Melanie 2014-11-04 18:53:11
  Svara
  • Svar på Melanies kommentar.

   The diet schedule is only for my clients and built for their goals and their amount of exercise so I can´t give you the diet schedule but I will write more about nutrition and post more recipes here on my blog 🙂

   idawarg 2014-11-05 08:11:15
   Svara
 • En liten fråga! I och med att du förespråkar gluten och mjölks frånvaro, präglar det hur du lägger upp dina klienters kostscheman? Hur gör du ifall någon tycker raka motsatsen och äta gluten och mjölk?

  Maria 2014-11-04 18:38:27
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jag tvingar ingen att äta gluten och mjölkfritt. Mår personen i fråga bra så finns det ingen anledning att ta bort. Men väldigt många klienter har problem med mage, dålig energi, hy mm och då kan jag ge som förslag att de ska testa gluten och/eller mjölkfritt. Men vill någon ha gluten/mjölk i sin kost så självklart hjälper jag dem med ett sådant upplägg också 🙂

   idawarg 2014-11-05 08:08:13
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt