Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU KÖR VI

IMG_9758.JPGIMG_9760.JPGIMG_9759.JPGIMG_9757.JPGAlltså vänner det märks att jag varit bortrest! Shit vad det går och vad mycket som händer just nu. På 2 dagar nu har jag haft en fotografering 15 möten, varit på födelseagsmiddag, skickat massa fakturor, gjort kostscheman till mina klienter på nya Boot Campet som drar igång på tisdag, svarat på en lång intervju och gjort klart min bokföring. Woop! Idag blir det möten nu på morgonen och senare ska jag filma in en grym promotion video till mig själv. SÅ kul!

I lördags hade jag fotografering tillsammans med min pojkvän för tidningen Café. Fotografen var grym så jag misstänker att bilderna kommer bli så galet snygga! Längtar tills jag får se dem! Bilderna ovan är backstagebilder från plåtningen som vi gjorde på Member24.

Englsih: Frinds, I have a lot o do right now but it´s so fun!  On 2 days I had 1 photo shoot, 15 meetings, 1 birthday dinner, invoiced a lot, made diet schemes to my clients on my new boot camp that starts on tuesday, responded to a long interview and made it clear my account. Woop! Today I´m gonna have meetings and then record a promotion video for myself. So fun! Above you can see backstage pictures from the shoot I did this saturday for the magazine Café.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Har en fråga angående träning i kombination med mat. Hinner typ inte träna på morgonen då jag redan går upp 5:30 för att hinna. Har bara 30 min lunch på jobbet så hinner inte träna då heller… Kommer hem runt 18:00-tiden och är då vrålhungrig och måste laga mat till kidsen. Efter det har jag äntligen tid att träna. Problemet är att jag då ätit 30-60 minuter innan. Förbränningen är väl inte på topp då? Är det ”onödigt” att powerwalka, stavgång, jogg eller promenera när man ätit så kort tid innan? Målet med min träning är att må bättre och bli av med några kilon… SÅ. Vad ska jag göra?

  Isabelle 2014-10-29 12:17:35
  Svara
 • Hej Ida!

  Vilket tempo du lever i, häftigt att du orkar med! Har ganska nyligen fastnat för din blogg (som för övrigt är superbra) och under lite det där testet du gjorde som skickades till Tyskland. Mäter det bara allergier eller även intolerans och ämnesbrister? Har förstått att det är väldigt dyrt. Blev genom min egen träning erbjuden att göra något liknande för ett år sedan och det skulle kosta 5000kr, vilket som student var lite för saftigt. Vad kostar det testet du tog? Skulle vilja få lite bättre koll på min egen situation innan jag börjar utesluta saker och äta vitaminer, så känner att det kanske är värt det nu 🙂

  Keep up the good work!
  Ida

  Ida 2014-10-29 09:02:16
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej fina du och vad kul att du hittat hit! Svarar på din kommentar i ett inlägg då många frågat samma så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-10-29 10:29:13
   Svara
 • Killer body 😀

  Johanna 2014-10-29 08:25:09 http://johannagrahn.com
  Svara
 • Kul!
  Brukar märkas när man e borta =/

  Jessica 2014-10-29 08:15:51 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind