Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNABB OCH PERSONLIG UPPDATERING

mikz1Ni glömmer väl inte följa mig i min app Wargpower på Mikz? Jag uppdaterar 3-5 gånger om dagen där och där får ni mer snabba och personliga uppdateringar om vad som händer i mitt liv. Ni kommer även få följa mig i min allergibehandling. Antingen skickar ni ett sms med texten wargpower till 72722 eller gå in HÄR. Appen är helt gratis.

English: Do not forget to follow me on my app Wargpower in Mikz. I do 3-5 posts a day and there you can find more personal and fast updates. Download it by send an sms with the text wargpower to 72722 or push HERE. It´s all free 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Your comment is awaiting moderation.

  Hej! Jag tränar regelbundet och är väl smal, jag äter nyttigt och enligt mig håller jag en relativt bra kost. Jag är 15 år så kan ju inte köra dieter o sånt. Men jag tycker att min mage står ut så mycket längst ner, den går typ ut lika mycket som min rumpa och jag skulle vilja ha en smal mage där nere också. Hur ska jag göra för att få en smal o snygg midja? Tack!

  Elin 2014-10-27 15:23:35
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej fina du! Nej att gå på diet ska du inte göra. Låter som din mage kanske är svullen för att du äter något du inte tål? Testa ta bort gluten och/eller mjölk i några veckor och se om det känns bättre. Jag förstår exakt vad du menar då min mage ser ut så när jag äter sådant jag är överkänslig mot. Testa och se. Kramis

   idawarg 2014-10-28 10:24:38
   Svara
 • Hej,

  Jag har kommit in i en period nu där jag varken har aptit eller sug på att äta. Detta brukar gå över men just nu är det svårt att få i sig tillräckligt med energi. Givetvis förstår jag att det inte är hälsosamt och har funderat på att köpa pulver/shakes för att få i mig all näring och energi. Dock innehåller de massa andra konstigheter och smakar ärligt talat inte gott. Jag undrar därför om du har tips på vad exempelvis en smoothie bör innehålla för att kunna ersätta en måltid, rent näringsmässigt. Har funderat på att köpa holistics proteinpulver bland annat och blanda i. Mvh Nathalie

  Nathalie 2014-10-27 14:19:18
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej! Ja testa Holistic pulver som är helt naturliga. Du kan beställa dem här –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/proteineraminosyror-g25.html

   Att ersätta mat med smoothie är inte alltid optimalt men bättre än att skippa maten helt. Ett alternativ skulle kunna vara 1 banan, 1/2-1 avokado, spenat, proteinpulver, pressad citron, ingefära och toppa med en god granola 🙂

   Kram Ida

   idawarg 2014-10-28 10:22:55
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt