Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ NÅGRA FAVORITER

favorites1. Aloe vera – Den här är bra för allt och väldigt läkande för magen. Jag har den i min morgon smoothie och även i ansiktet varje kväll innan jag tar på nattkräm. // 1. Aloe Vera – This is good and heling for everything, specially for the stomach. I have it in my morning smoothie and also in my face right before putting on my night cream. 

2. Inflamino – Bästa proteinet ever som är baserat på risprotein. Helt naturellt, innehåller aminosyrer, mineraler och vitaminer som är skonsamma och läkande för tarmarna. // Inflamino – Best protein powder ever and is based on rice protein. It´s all natural and contains amino acids, minerals and vitamins and is very good and healing for the intestines.

3. Cellenzym – Jag tar 2 innan varje måltid för att slippa känna mig uppblåst och svullen. De hjälper till att bryta ner maten man äter och jag har alltid en burk i väskan med mig. De räddar mig alltid! // 3. Cellenzym – I take 2 ofthese before every meal because not to feel swollen after eating. They help to break down the food and I always have a jar in the bag with me. 

4. Chlorella Mina nya favoriter. De binder ihop och hjälper kroppen att rensa ut gift och tungmetaller som vi alla får in i kroppen dagligen. Har man fått i sig lite onyttigare mat någon dag och känner sig uppblåst och ont i magen så hjälper det att ta 5 Chlorella tabletter. Oftast finns det bara på pulver och det smakar inte så gott men Holistiv har dessa tabletter som enbart innehåller Chlorella och är bara att svälja. Kan verkligen rekommendera dessa. // 4. Chlorella – My new favorites. They help the body clear out toxic and heavy metals that we daily get into the body. 

5. Vassle Protein – Tål man mjölk så är det här det bästa och renaste vassleproteinet på marknaden. Innehåller ej sötningsmedel eller andra konstigheter och är gjort på mjölk från ekologiska kor i norrland. Finns i smakerna Choklad, vanilj, banan/kokos och jordgubb. // Vassle protein – If you can eat cow milk this is the best vassle protein you can fins. All natural without sweeteners and sugar. They have it in Chocolate, vanilla, banana/coconut and strawberry. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var på stan idag och köpte en burk med cellenzym, låter grymt om det kan hjälpa mot jobbig mage efter måltid. Ingen vore glada än min mage om den slapp bli uppblåst och gasig efter speciellt lunch och middag! Tack för en grym blogg! Kram

  Cecilia 2014-10-27 17:10:32
  Svara
 • Hejsan,

  Har ju tidigare hört om att PWO Craze förbjöds då de kunde få positiva resultat vid Amfetamin test. Har nu sett att de rekommenderar att köpa PWO Raw Rampage istället för Craze, de skriver att det innehåller ungefär samma ämnen och att det ska vara lika ”bra”. Har läst att det innehåller Dendrobium liksom Craze, vilket jag uppfattar att det inte ska vara så bra för kroppen. Har även sett att vissa skriver, köp det nu för det kommer säkerligen också bli förbjudet snart. Finns bland annat att köpa på Svenskt kosttillskott.
  Har du någon uppfattning kring detta? Tror du det är farligt isåfall varför?

  Mvh Julia

  Julia 2014-10-26 23:30:39
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är femton år och tycker kost och träning är superroligt och du är min absolut största inspirationskälla.
  Idag var jag och köpte lingon för att koka sylt utan massor med socker och konstigheter men visste inte exakt hur jag skulle gå till väga. Tror du inte jag blev hur glad somhelst när du la upp på Mikz att ett recept är påväg!?!
  KRAM

  Emilia 2014-10-26 19:00:55
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej sötis och tack snälla vad glad jag blir! Sitter just nu och skriver receptet och det kommer upp imorgon så håll utkik. Kramis <3

   idawarg 2014-10-28 10:26:59
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind