Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HINDERBANAN PÅ MIKES GYM

IMG_9723.JPGIMG_9683.JPGIMG_9678.JPGIMG_9679.JPGIMG_9682.JPGIMG_9680.JPGIMG_9722.JPGJag måste berätta om den sjuka hinderbanan som finns på Mikes Gym här i Marbella. Det är den sjukaste hinderbanan på 2 km och Mike har gjort den helt själv. Vi har varit där med båda grupperna på campet och det har varit gråt svett och tårar båda gångerna. Banan är verkligen inte lätt att ta sig igenom men alla som startat har lyckats hela vägen fram. Första veckan sprang jag inte men denna veckan körde jag med ett av lagen ”Team Wargpower”. Så himla roligt och så stolt öber både mitt lag och mig själv som körde all in!

English: I have to tell you about the obstacle that you can find at Mikes Gym here in Marbella. The obstacle is 2km and Mike has done it all by himself. There was blood sweat and tears and it was not easy but we all made it through! So fun and so proud both of my team and myself!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fantastiskt fint att se att du har en sund kroppsuppfattning och att du inte är sjukt deffad året runt ! Du är så fin och du inspirerar nog bra mycket mer än du tror till sunda matvanor och sunda kroppsideal. Tack för det Ida! Vältränad, frisk och stark med mycket energi!

  Lotta 2014-10-25 20:45:47
  Svara
 • Tack för en fantastisk vecka!! Minne för livet! ❤️

  Caisa 2014-10-25 14:59:00
  Svara
 • Hej Ida, tack för en grymt bra blogg! Kag har en fråga till dig, jag är 15 år, 164 cm och väger ungefär 50 kg. Jag tränar väldigt mycket löpning(5-6pass i veckan) oxh en styrkepass i veckan. Jag tävlar också i löpning. Jag har gått upp något kg även fast jag inte blivit längre, varför tror du att jag har gjort det? Jag äter nyttig mat och äter sällan goskaker, ca 2-3 gånger i veckan äter jag en bulle eller liknande. Jag äter oftast bra frukost, ganska lite lunch på skolan, kanske en macka på eftermiddagen, rejäl middag och kvällfika, tex smoothie. Jag vet att man måste äta bra när man tränar, men jag vill gärna gå ner 2 kg( till den vikt jag hade innan), hur ska jag göra det?

  Elina 2014-10-25 12:15:03
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Hej! Det är helt omöjligt för mig att säga det då jag behöver veta exakt allt du äter och exakt hur och hur hårt du tränar. Du växer och mycket händer i din kropp nu när du ska bli en kvinna. Mixtra ej med maten utan fortsätt att äta bra mat och träna på. Din kropp behöver energi. Kram Ida

   idawarg 2014-10-25 13:13:12
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt