Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAW SALLAD

IMG_8990.JPGIMG_8988.JPGIMG_8987.JPG

Jag älskar maten här i Marbella men måste erkänna att jag nu längtar hem till Sverige och att snart få sätta tänderna i en ekologisk sallad från grymma matstället RAW-sallad. Det är ett nytt ställe som öppnat i Vasastan med helt ekologiska råvaror. Man kan mixa ihop sin egen sallad, antingen helt raw eller så kan man även lägga till protein som lax, räkor, kyckling och kolhydrater som quinoa, råris eller glutenfria nudlar. SÅ gott! Min favorit är de gluten och nästan helt kalorifrianudlrana med handskalade räkor, hemmagjorda humusen, avokado och rödbetssallad. Hur gott ser det inte ut att vara? Det finns även glutenfria wraps, juicer, raw-bollar och smoothies. Är man i Stockholm måste man gå dit och äta!

Denna månaden får jag chans att ge er läsare 10% rabatt på all mat. Det enda ni behöver göra är att ange koden “wargpower” i kassan. Smaklig måltid! :)

English: I love the food here in Marbella but I must admit that I can´t wait until I get to eat the salad from Raw-sallad in Stockholm. RAW-salad have the same mindset about food as I have and their food is 100% organic and the most of it is raw. But you can choose to add protein like shrimps, chicken, salmon + quionoa brown rice etc. if you don´t want to go 100% raw. You can also find gluten-free wraps, freshly squeezed juice and smoothie. If you enter the code “wargpower” you´ll get 10% discount on all food. Bon appetite! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Den nya restaurangen i sthlm låter perfekt för mig! 🙂

  Caroline 2014-10-21 15:50:16 http://awesomecaroline.blogg.se
  Svara
 • Ser gudomligt gott ut! 🙂

  camilla 2014-10-20 22:33:23
  Svara
 • Tycker att shirataki nudlar smakar vidrigt :/ undrar verkligen vad folk som köper dem är ute efter då de inte tillför något. Jag har nog lyckats röra ner dem i en soppa en gång och fått hyfsat resultat eftersom att de tog upp smaken av buljongen. Väljer soyabönspasta alla gånger 🙂

  Arw 2014-10-20 18:24:51
  Svara
 • Hej! Jag vill testa!!!! Gud så gott det ser ut 🙂
  Jag bor i Skåne, men min farfar bor i Stockholm och jag ska hälsa på honom under höstlovet.. Jag vet att du har tipsat om en massa hälsosamma restauranger, men jag har inte riktigt uppmärksammat var i Stockholm de ligger eftersom att jag inte bor där hehe.. Kan du kanske skriva om några av dem igen? 😉
  Och vet du ifall det ligger någon bra restaurang/affär nära ”Hagsätra”? 😀

  Mycket kärlek // Josefin <3

  Josefin 2014-10-20 13:49:23
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag behöver lite hjälp med att komma igång med träningen efter snart 2 månaders uppehåll pga töjde ut ledbandet i foten och har nu endast försökt rehabilitera foten. Kan fortfarande inte springa då det känns som knivar i foten men pw går bra ett tag. Tränade 3-4 gånger i veckan innan, dock inte på gym. Körde intervaller, övningar med kroppsvikt osv. Nu känns det som att jag inte har någon som helst styrka kvar, helt slut efter bara en övning. Behöver en liten push i rätt riktning här känner jag! Tack för en grym blogg! Kram Frida

  Frida 2014-10-20 13:26:24
  Svara
 • Jag vill verkligen dit och prova! Ser så himla gott ut 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-20 12:34:30 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt