Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKOLOGISKT NATURLIGT PROTEINPULVER

bild

Många frågar mig om jag använder mig av proteinpulver och i så fall vad jag använder? För några år sedan drack jag protein hela tiden och jag struntade i att kolla vart det kom från eller hur det var tillverkat. Det enda jag brydde mig om var proteinhalten. Det ledde till en mycket svullen mage och jag tror nog inte ens att min kropp tog upp proteinet.

Nu är jag mycket noga med kvalitén och äter Inflamino från Holistic som jag toppar med Glutamin. Det är ekologiskt och håller mycket hög kvalité och innehåller inget socker, sötningsmedel eller andra tillsatser utan är helt naturligt. Inflamino är också ett protein fast med aminosyror, vitaminer och mineraler som är mycket snällt mot magen och som hjälper till att läka tarmarna. Jag lägger även till Glutamin som är en aminosyra som är väldigt läkande för tarmen. Har man problem med magen så kan jag varmt rekommendera den kombinationen.

English: You´ve asked me what protein powder I use? A couple of years ago I had protein powder all the time and I didm´t care about where it came from which gave me a very swollen belly and I don´t think that my body could absorbe the protein. Now the quality of the protein is very important for me and I use Brown rice protein and Inflamino which is very good and healing to the intestines. If you have problem with your stomach I really recommend to try Inflamino.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • I do not even know how I ended up here, but I thought this post
  was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a
  famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  metal restaurant chairs 2014-12-25 02:40:26 https://www.youtube.com/watch?v=so0GhOhN4RM
  Svara
 • Alla Holistics proteinpulver är fria från sötningsmedel, riktigt bra!

  Malin Edman 2014-10-23 14:43:41 http://www.kanjagkandu.com
  Svara
 • Måste man äta proteinpulver för att få bra träningsresultat?

  Emilia 2014-10-22 10:53:26
  Svara
 • Hej,
  Jag kör Holistic proteinpulver med vaniljsmak. Den vanliga från komjölk och tycker den fungerar som mättande och minskat sötsug 🙂 Men jag tittade på samma sort fast med chokladsmak, men är det bara vaniljen som är fri från sötningsmedel? Verkar som dom andra smakerna har sötningsmedel, eller jag kanske tolkar förteckningen fel?
  Tack i alla fall för en inspirerande blogg!!

  Malin 2014-10-21 11:56:13
  Svara
 • Tack för tipset 😉

  Ramona 2014-10-21 06:17:54 http://browneyedgirltjejen.blogspot.com
  Svara
 • din blogg är bäst!

  S A R A 2014-10-20 22:56:58 http://sarafl.forme.se
  Svara
 • Bra tips, för mig är kvalitén viktigare är kvantiteten 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-20 22:20:53 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Har aldrig förstått mig på träning eller proteinpulver men jag gillar din blogg.

  Jag hade blivit jätte glad om ni vill kika in på www.modevarlden.se där ni hittar massor av inspiration inom mode och inredning.

  Kram Johanna

  Modevärlden 2014-10-20 20:57:33 http://www.modevarlden.se
  Svara
 • Tack för bra inspiration 🙂 vad tycker du om hampaprotein?

  Ida 2014-10-20 19:40:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt