Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RÖDBETSSMOOTHIE – RECEPT

IMG_8918.JPGIMG_8859.JPGIMG_8827.JPGIMG_8919.JPG

Dagen innan jag åkte till  Marbella hade jag bråttom till ett möte och ville snabbt få i mig en näringsrik lunch vilket slutade i en grym rödbetssmoothie som jag åt tillsammans med en av mina glutenfria morotsscones. MUMS! Här kommer receptet på smoothien:

English: The other day I had a rush to a meeting and I wnted to quickly get something nutritious for lunch. I did a beet root smoothie and ate it with one of mine gluten free carrot scones. YUMMIE! Here´s the recipe on the smoothie:

1 rödbeta // 1 beet root

1/2 avokado // 1/2 avocado

1 fryst banan // 1 frozen banana

2 skopor Inflamino eller risprotein // 2 scoops Inflamino or Rice protein

1cm ingefära // Ginger

spenat // spinach

1/2 pressad citron // 1/2 squeezed Lemon

2-4mask kokosvatten // 2-4tbsp coconut water

Gör så här: Skala och skär rödbetan i små bitar. Lägg ner alla ingredienser i en mixer och mixa.

Proceed like follow: Peel and cut the beet root into small pieces. Mix everything together until smooth. 

ALLA MINA RECEPT SAMLADE

Ladda ner min app Wargpower så får ni alla mina recept samlade i en receptbank som är supersmidig och lätt att använda. För att ladda ner appen skicka ett sms med texten wargpower till 72722 (appen är helt gratis).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida! Tycker att du är väldigt inspirerande, både tränings- och kostmässigt! Det jag funderar över är vad för typ av kokosmjölk du använder; är den köpt och vilken sort rekommenderar du i så fall? Eller är den hemmagjord och hur går du i så fall tillväga när du gör den? Önskar dig allt gott!
  Mvh, Sandra

  Sandra Johansson 2014-11-20 12:17:27
  Svara
 • Hur laddar man ner appen om det inte går att skicka smset?

  Cia 2014-10-19 21:52:20
  Svara
 • Gud vad gott!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-10-19 14:09:36 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej. Superinspirerande blogg! Jag bor ocksa i USA och undrar hur jag kan fa tag pa appen?
  Tack, Sabina

  Sabina 2014-10-18 19:10:01
  Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   Hej Sabina! Det ska gå att ladda ner den via sms på utländska nummer med. Om inte så testa ladda ner den här http://getmikz.com/wargpower/ Kramis

   idawarg 2014-10-19 22:07:37
   Svara
 • Hej! Jag har jätte mycket problem med min mage.. Den är alltid jättejätte utspänd och svullen! Det är super jobbigt och jag har ingen aning om vad det kan vara 🙁
  Alltså jag tränar väldigt mycket, springer ofta och jag gör väldigt mycket styrka för magen, med hopp om att den inte ska fortsätta vara lika svullen… Grejen är att jag kan känna muskler på magen, och när jag spänner den och när jag tränar så kan man se mycket magmuskler men sedan går den bara tillbaka till att vara utspänd igen. Jag äter bara bra mat, mycket fibrer och protein osv, nästan inget gluten eller laktos och jag dricker mycket vatten. Så jag förstår inte varför??
  Och sedan är det så att jag vill gärna gå upp lite i vikt, för förutom på min mage så är jag ganska smal, men det är så sjukt svårt när magen alltid är så utspänd och den blir bara större när jag äter, så ibland känner man att man inte vågar äta så mycket för att allt bara går till magen 🙁
  Tack på förhand<3

  Amanda 2014-10-18 17:13:32
  Svara
 • Hej !

  Undrar bara om din app fungerar på utländska iPhones? Bor i USA. Funkar det om jag skickar ett sms till det numret för att få den? för hittade den inte i app-store.

  Kramar

  Sofia 2014-10-18 17:10:39 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! ja den ska funka på utlänsdska nummer också 🙂 Funkar det inte så testa gå in här http://getmikz.com/wargpower/ Kram Ida

   idawarg 2014-10-19 22:06:56
   Svara
 • Hej Ida, jag vill börja med att tacka dig för en asbra & inspirerande blogg.
  Du har alltid så fina träningskläder på dig på alla bilder du lägger upp när du ger förslag på övningar. Skulle du kunna skriva vart du har köpt kläderna bara under bilden? Vore supersnällt 🙂

  Kram på dig!

  Johanna 2014-10-18 15:29:11
  Svara
 • Hej Ida! Nu har jag en fråga jag länge undrat över. Du säger att du inte äter gluten och laktos. Inte heller socker mm. Min första fråga är: hur får man det att fungera när man är tex bortbjuden, eller hungrig när man är ute någonstans där de bara finns korvkiosk, snabbmatställen och mackor? Vad gör du om du blir bjuden på kalas där de finns tårta, kakor, bullar, saft? Dricker du bara ett glas vatten då?
  Eller blir bjuden på middag som är pasta med sås (innehåller ofta mjöl och lite mjöl) äter du inget då?
  det är sånna saker jag inte får ihop hur man ska göra. Jag skulle också behöva utesluta laktos och gluten men det är svårt i vårt samhället där de flesta äter både och dagligen.

  Sen undrar jag vad du dricker istället för komjölk. Har hört att många andra mjölksorter innehåller konstiga saker som inte är så nyttigt. Tex soyamjölk är ofta dåligt för dom med strulig mage.

  Så tacksam om jag får svar! Har så länge funderat över detta.

  sofia 2014-10-18 14:53:10
  Svara
 • Kör du rödbetan rå eller kokt?

  Anna 2014-10-18 14:46:28
  Svara
 • Gott!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-18 13:55:53 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind