Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PARTRÄNING PÅ STRANDEN

IMG_9439.JPGIMG_9441.JPGIMG_9444.JPGIMG_9443.JPGIMG_9445.JPGIMG_9448.JPGIMG_9451.JPGWoop! Nu är andra gänget här och det är minsann inget litet gäng! Igår drog vi igång med ett parpass på beachen och det blev riktigt svettigt då vädret var helt magiskt! Passet bestod av en cirkel med knäböj, rodd, sit-ups och burpees. Hela 5 varv körde de och svetten bara rann! Precis så det ska vara!

English: Woop! Group nr 2 is here and yesterday we started with a first workout on the beach. The weather here is really warm right now so it was a sweaty workout! We did squats, row, sit-ups and burpees X 5. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Har problem med en liten sak. Ser nu på bilden att ni har korta hotpants liknade shorts som är tighta , vad har ni under för att inte få cameltå osv?

  Andreatherese 2014-10-19 15:07:23 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara
 • Åh det ser helt underbart ut! vill också helt klart åka på någon sådan här resa någon gång! en riktig dröm! 😀

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-10-17 23:16:08 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
 • hej ida! du är verkligen min största förebild, så grym är du.<3
  men jag har en fråga.jag är 15 år. jag håller på med en konditionsidrott, tävlar även och så. idag vägde jag mig för första gången sen i våras typ och fick en chock, jag har gått upp ca 3 kg, och jag har bara växt några millimeter på längden. har bara tränat kondition och nästan ingen styrka under sommaren/hösten så de är inte muskler heller. för att prestera så bra som möjligt i min sport vill jag verkligen gå ner dom kilona igen, kan jag göra det utan att påverka träningen? hur ska jag göra för att det ska påverka träningen och min prestation så lite som möjligt osv..
  har tävlingsuppehåll nu ett tag så har inga tävlingar att tänka på just nu utan bara träning.
  skulle va jättesnällt om du svarar
  kram<3

  thea 2014-10-17 22:33:04
  Svara
 • Hej Ida! Idag fick jag hem mitt paket med Cellenzym och chlorella-tabletter! Ska bli kul att testa och se om jag märker någon skillnad. Men jag har några frågor som jag hoppas du kan svara på.
  1. Hur många tabletter chlorella ska jag ta? Vet att jag ska börja med mindre dos, men sen står det att man ska ta 10 tabletter/dag. Vad jag sett på din blogg så tar du bara 5 st på morgonen?
  2. Jag har ätit omega 3 och D-vitamin dagligen ett tag nu. Vad tycker du om det? Jag vet ju inte om jag har brist på något av de men har läst/hört att de är bra tillskott att ta.. Vad anser du?

  Hoppas du kan hjälpa mig!!
  Kram

  Sofie 2014-10-17 16:57:17
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Åh vad kul! 🙂 Det är alltid bra att börja med mindre dos och trappa upp. Jag kör 5 på morgonen och ibland 5 på kvällen, men strata med 3 på morgonen och trappa sedan upp 🙂 Svårt att säga. Många har brist på det och jag tog det innan jag fick reda på att jag hade för mycket så bättre att ta en multimineral och multivitamin istället 🙂

   idawarg 2014-10-17 18:16:20
   Svara
 • Vad härligt att träna på stranden! 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-17 14:24:42 http://healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind