Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TEKNIKPASS OCH CROSSFIT

IMG_9182.JPGIMG_9181.JPGIMG_9183.JPGIMG_9184.JPG

Ett av passen här på Campet håller Ako i och det är teknikpass i chins och bänkpress. Riktigt grymt och lärorikt då många har svårt att just klara av att gra chins och pull-ups korrekt. Hela passet avslutades med en croosfit Wod. Jag var själv med och jag kan bara säga blodsmak i munnen efter. Så jäkla kul! Wohoo!

Englsih: One of the workouts on the camp is a technique session with Ako in chins and bench press. It´s very good and informative when many have problem to manage chins and pull-ups. We ended the workout with a cross fit Wod. I participated and I can just say it was so hard but so fun! Wohoo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Verkar riktigt härligt nere i Marbella
  Sjukt kul att du anordnar såna här resor <3
  Älskar din blogg, riktigt bra motivation här varje dag att gå till gymmet, en stor del till att jag kände mig peppad, tack 🙂

  Moa 2014-10-14 21:56:46 http://www.moaernst.forme.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Ja vi har det grymt i Marbella och hoppas på att det blir fler resor framöver 🙂

   idawarg 2014-10-15 09:45:44
   Svara
 • Hej Ida! Jag har problem med min viktnedgång och har haft det hela livet pga olika hormonproblem, bukfetma samt högt insulin. För ca 2 år sedan började jag min viktnedgång och gick ner långsamt med träning och bra mat ca 16 kg på ett år. Sedan tog det stopp då mycket firanden, födelsedagar och andra festtillfällen dök upp som gjorde att det blev svårt för mig att gå ner i vikt. Jag fortsatte träna på samma sätt fastän jag åt dåligt och gick därför inte upp i vikt utan behöll min nya vikt under 1 helt år. Nu till hösten har jag börjat plugga vilket innebär att jag inte hinner träna och jag äter dåligt för att hela tiden kunna få energi till att sitta timmar ut och timmar in med böcker och tentor. Vill komma igång med viktnedgången igen då jag mår väldigt dåligt och undrar hur jag ska börja då det blir väldigt svårt att äta strikt den första månaden eller så. Hur ska jag göra med maten i början då jag fortfarande är socker- och kolhydratberoende i väldigt stor mån? Hjälp! PS. älskar din blogg <3

  Patricia 2014-10-14 18:35:21
  Svara
  • Svar på Patricias kommentar.

   Figure out how many calories and what macros do you need at iifym.cm -> calculators, get MyFitnessPal and start filling up your daily macros with whatever. I know you are going to get an answer that goes like ”well first cut off all sugar, then I’d recommend you gut out gluten and dairy products” but the truth is as long as you hit your daily macros, if it’s with chocolate (difficult) or with an omelette (easier) you will lose weight. I lost 30kilos and would consider myself ”fit” now, it took a while but I know you can do it.

   miggen 2014-10-15 08:49:50
   Svara
 • Hej, du äter ju inte mycket gluten för mage inte mår bra av det. men vad är det de egentligen gör? Och sen undrar jag om du har tips på vad man ska undvika för mat som är dåligt för magen o kroppen, och även vad man ska tänka på att äta. Vill gärna komma igång med träning och äta nyttigt så hade varit jättekul och bra med tips! 😀

  Elna 2014-10-14 18:10:33
  Svara
  • Svar på Elnas kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Svarar på den i ett inlägg framöver så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-10-15 09:45:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt