Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOLLOW ME ON MIKZ

mikz

Ni glömmer väl inte följa mig på Mikz? Där uppdaterar jag 3-5 gånger/dag, mer personligt och jag postar även videobloggar. In och följ mig helt gratis och ladda ner appen genom att skicka ett sms med texten wargpower till 72 722.

English: Do not forget to follow me on Mikz. I do 3-5 updates/day and I also do video blogs. Follow me for free and download my app by send an sms with the text wargpower to 72722.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så himla kul att du laddar upp så mycket där 😀

  Linn stensson 2014-10-13 19:24:03
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag hade behövt lite hjälp av dig med att få kontakt med rumpan i squatsen. Jag får kontakt men inte lika bra som jag skulle vilja. Jag känner att jag får bäst kontakt när jag lyfter med lägre vikt. När jag sedan ökar till tyngre så känner jag att rumpan inte jobbar lika mycket. Har du några bra tips på hur jag ska göra? 🙂

  Agnes 2014-10-13 18:09:04
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Kör på den lägre vikten och öka lite i taget 2,5kg vecka till vecka. Pressa ner hälarna på vägen upp. Tappar du kontakten så minska vikten igen. Det kan också vara bra att göra kontaktövningar innan som höftlyft eller något annat du verkligen känner rumpan i. Då kan det bli lättare att aktivera den i squats sedan

   idawarg 2014-10-13 21:07:33
   Svara
 • Det funkar inte för mig! Kan du lägga ut den där länken igen så jag kan försöka på något annat sätt? Kram!

  linnea 2014-10-13 13:16:06
  Svara
 • Jag följer dig redan där och jag älskar det! Du är så grym 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-13 12:17:49 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej fina Ida! Du har tidigare svarat på vad du dricker om dagarna, håller med dig att vatten är den bästa drycken! Många dricker Celsius n nu förtiden ( jag med), det känns som att det blivit mer av en trend och att de flesta inte är riktigt medvetna om vad det dricker. Av det som jag läst så ska Celsius inte ha några kalorier och även öka förbränningen. Hur bra är Celsius egentligen, har du testat det själv ? Finns det något du rekommenderar att dricka istället innan gymmet för att få en extra kick?
  kram <3

  Emilia 2014-10-13 12:16:12
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej fina du! Celsius är inget jag dricker eller vill hälla i min kropp. Jag föredrar alltid naturliga saker. Svart kaffe eller mörk choklad 30 min innan träning funkar fin för mig eller kokosvatten under träningen blir jag toppenpigg av. 🙂 Naturligt är bäst! Kramis <3

   idawarg 2014-10-13 21:00:16
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt