Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRIGGER POINT MASSAGE

IMG_9180.JPGNu kanske ni inte alls fattar vad som händer på bilden ovan? Haha, kan se lite misstänksamt ut men det är inte farligare än att jag trycker på triggerpunkter med ett par bollar. Vi har en kille som heter Jonas från WabeNation med oss som är superduktig och har tagit fram de bollarna och andra redskap som ger triggerpunktsmassage och som är grymma att använda för rehabilitering. Bilden ovan är från en uppvärmning inför ett teknikpass men jag ser fram emot att testa hela Jonas pass med massage sketch och yoga på vår rehabdag. Kommer berätta mer om det sedan.

What is happening on the picture above? Haha, it maybe looks a bit funny but it´s just trigger point massage. We have a guy named Jonas from Wabenation with us that which has developed massage balls that is perfect to use for rehab. The picture above is from a short warmup before a strength class. Can´t wait to try whole Jonas class with massage, stretch and yoga. Will tell you about it later.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej!
  Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

  Active Fitness 2014-10-12 02:41:27 http://nattstad.se/activefitness
  Svara
 • Bra jobbat Ida med ”tortyren” av Alexandra

  Jonas Nordström 2014-10-12 01:21:22 http://www.wabenation.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skrev in mig på ett nytt gym idag och det visade sig att man var tvungen att betala för att duscha där. Eftersom att jag inte vill betala för en dusch varje gång jag är där så undrar jag om du har något tips på hur man kan klara sig ändå om man till exempel har planerat att åka någon annanstans än hem efter gymmet? Hur hade du gjort?

  Linnea 2014-10-11 22:40:04
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Men oj det var något nytt att man måste betala för att duscha. Att köra lite tyngre styrketräning med vila blir inte jag lika svettig av så de dagar du vet att du inte kan duscha så kör tyngre styrka och kör en raggardusch då du tvättar armhålorna inne på toan. haha sedan funkar alltid torrshampo bra om håret ser smutsigt ut-

   idawarg 2014-10-12 09:44:36
   Svara
 • Hej Ida! Jag fick diskbråck när jag var 12år (extremt ung), opererades och gick sedan på sjukgymnastik i två år. Idag är jag 17år och har sedan i februari tränat mycket på gym. Har på senaste tiden börjat få ont i ryggen igen och squats är värst… Vill verkligen inte lägga av med träningen för tycker det är såååå kul. Kan det bero på att jag använder fel teknik när jag styrketränar?
  kram

  Desirée 2014-10-11 19:05:11
  Svara
  • Svar på Desirées kommentar.

   Hej Desiree!
   DEt kan absolut vara styrketräningen och jag tycker du ska gå raka vägen till sjukgymnasten eller naprapaten och be dem kolla på både ryggen och din teknik i squats och andra övningar du får ont i och hjälpa dig med tekniken. Kram Ida

   idawarg 2014-10-11 21:39:54
   Svara
 • Vad kul ni verkar ha det!! Kan inte du snälla tipsa om bra/billiga hemsidor med träningskläder med stort utbud? Det hade varit supersnällt 🙂 njut av semestern! 🙂

  Amanda 2014-10-11 15:16:37
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Tycker tyvärr inte det finns så mycket bra webshoppar än med stort utbud. Bäst just nu är nelly tycker jag 🙂 Tack fins! Kram Ida

   idawarg 2014-10-11 21:38:30
   Svara
 • Haha vad härligt!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-11 13:33:27 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej! För ungefär 3/4 år sedan började jag träna väldigt mycket och intensivt, både styrka och kondition. När jag började träna såhär mycket missade jag helt att öka kosten och jag gick därför oavsiktligt ner massor i vikt. I samband med det här försvann min mens. Idag tränar jag fortfarande lika mycket men jag har nyligen gått upp alla kilon jag tappade i vikt och äter så att det räcker och blir över av både kolhydrater, proteiner och fett. Jag tränar väldigt mycket (ca 5 dagar i veckan) men brinner verkligen för det och mår så bra av det, därför vill jag helst inte dra ner på träningen. Men nu till min fråga: Nu när jag gått upp alla kilon jag tappade (plus lite till), kommer min mens att komma tillbaka automatiskt? Eller måste jag dra ner på träningen? Jag är 16 år. Tack för en jättebra blogg, du verkar vara så kunnig och alltid veta vad du pratar om! Jag skulle vara jättetacksam om du svarade. Kram

  Anonym 2014-10-11 13:09:57
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! DE är svårt att säga men antagligen kommer din mens komma tillbaka automatiskt om ett tag. Kan även vara bra att testa dra ner på träningen tills den kommer tillbaka. Kram Ida

   idawarg 2014-10-11 13:40:19
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind