Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING PÅ BEACHEN

IMG_9119.JPGAlltså ni fattar inte hur underbart vi har det här i Marbella. Igår kom alla deltagarna hit och vi startade med att köra ett par-pass på stranden i det underbara vädret. Riktigt kul och ett sjukt härligt gäng som är här. Efter passat har vi käkat middag och bara hängt. Underbar dag. Vill ni följa mig och veta mer vad vi gör under dagarna så kan ni se korta snabba uppdateringar i min app på Mikz. Ladda ner den gratis genom att skicka ett sms med wargpower till 72722 eller gå in HÄR.

English: We have a great time here in Marbella. Yesterday all the participants at the camp arrived and we started with a duo workout at the beach in the nice sunny weather. So fun! After training we had a fantastic dinner and just hung out. Wonderful day. If you want more updates from my day and want to know more about the days here follow me on my app in Mikz. Download it for free by sending an ams with the text wargpower to 72722.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger