Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSSKOR – PINK FAVORITES

pink

1. Nike – HERE // 2. Puma – HERE // 3. Asics – HERE // 4. Adidas – HERE // 5. Nike – HERE // 6. New Balance – HERE

Finns det något bättre än ett par snygga (helst rosa) träningsskor? Just nu finns det så många snygga HÄR att jag vet inte vart jag ska ta vägen!? Ovan ser ni mina favoriter just nu. 2:ornat har jag och älskar dem men funtar på att även köpa nr 1 eller nr 5. Så snygga att ha även till jeans till vardags. Vilket par är er favorit?

English: Is there anything better than pink workout shoes? Above you can se my favorites right now. I already have nr 2 but thinking about to buy nr 1 and 5. So nice to wear with jeans! Which one is your favorite?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Trean från Asics har jag haft i över ett år, och det är verkligen en superskön modell. Mjuk med följsam sula och samtidigt stabil. Har den till gymmet och på skolgymnastiken. Passar till det mesta. Har även fått kommentarer på designen, som är ett stort plus. Kul med färg. 🙂

  Sara 2014-10-11 15:52:44
  Svara
 • 6 är alltid bäst! 😉

  Marie 2014-10-09 13:19:00
  Svara
 • Håller på ettorna! 🙂

  linnéa 2014-10-08 11:35:08
  Svara
 • Om jag inte redan hade ägt ett par rosa nike hade jag slagit till på nr 1 eller nr 5. Dessa är skitsnygga & ser bekväma ut. Ha en trevlig dag!
  Mvh http://starby.devote.se

  Anette Starby 2014-10-08 07:10:26 http://starby.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Tusen tack för världens bästa blogg med super motiverande inlägg om träning och kost! Har en fråga till dig, jag håller på att gå ner i vikt pga övervikt. Jag har tränat mycket pulshöjande pass men har nu skadat hälsenan och måste vila den i ett par veckor, och kan alltså därför inte hoppa upp och ner, gå ut och springa ect. Vilka är dina bästa tips för styrketräningsövningar som gör att jag kan fortsätta träna, men ändå vila hälsenan, samt fortsätta gå ner i vikt? Otroligt tacksam för svar!

  Josefin 2014-10-07 22:59:08
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefine och tack snälla vad glad jag blir 🙂 <3 Cirkelträning med 5-6 olika styrkeövningar där du kör många reps och lite vila är grymt och väldigt förbrännande. Kolla mina videos på youtube och ta de övningar som fuktar för dig http://youtube.com/idawarg
   Kramis

   idawarg 2014-10-07 23:10:48
   Svara
 • Tycker 2. och 3. var snyggast!!

  Anonym 2014-10-07 22:30:23
  Svara
 • Nr 5 tror jag är mina favoriter av dessa =)

  Jessica 2014-10-07 22:18:46 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Har nr 3, asics. Supersköna o tillräckligt snygga för att kunna användas i skolan, perfekt!

  Fanny 2014-10-07 21:50:23
  Svara
 • Jag hade köpt rosa skor förra året och måste faktiskt säga tvärtom- jag tyckte det var jobbigt. Det är snyggt visst, men tyckte det var otroligt jobbigt att vara begränsad till endast en färg. :/
  Nu har jag mörkgrå/svarta från NIKE fast fortfarande med färg- dvs med en regnbågsfärgad sula. På det viset kan jag matcha vilken färg som helst 🙂

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-10-07 21:42:51 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Ok ja så kan man också tycka men rosa skor matchar det mesta av mina kläder 🙂 Svarta skor är också alltid bra. Låter grymt snyggt med regnbågsfärgad sula 🙂

   idawarg 2014-10-07 23:07:25
   Svara
 • jag har lite svårt för det här att komma på vad man ska äta innan man är och tränar. Om jag åker direkt efter skolan till gymmet så måste jag ta med mig något att äta! kan du något som är bra med energi som man kan äta innan man ska träna så att man inte känner sig trött och slut på passet.
  Hälsningar Amanda

  amanda 2014-10-07 21:16:09
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   En raw food bar med natter och torkad frukt är bra med energi och man känner sig inte full i magen. Annars tycker jag en banan med jordnötssmör är grymt också 🙂

   idawarg 2014-10-07 21:20:22
   Svara
 • Hej Ida!
  Om man tränar intensivt hemma (och därmed har tillgång till återhämtning i form av mat direkt efter en dusch) behöver man ändå dricka en proteinshake efter träningen och innan maten ?

  Jätte tacksam för svar

  Ta hand om dig

  Wilma 2014-10-07 19:48:20
  Svara
 • Alla är ju så snygga, jag älskar också rosa haha! Men mina favoriter är nog nummer ett 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-07 19:34:04 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind