Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGSFYS

IMG_8905.JPGIMG_8904.JPGIMG_8883.JPGGod Morgon mina fina vänner! Vaknade upp dödshungrig 6.54 idag så bara att kliva upp, laga frukost och börja denna morgonen. Lika bra då jag har så sjukt mycket att göra innan jag åker till Marbella på måndag. Jag har också träningsvärk i typ hela kroppen! Mina ben och rumpa är helt förstörd efter veckans benträning och squat routine och igår körde jag slut på ryggen. Jag älskar verkligen att träna fredagskvällar och speciellt tillsammans med någon. Känns väldigt festligt tycker jag då man alltid har en speciell känsla i kroppen under fredagar. Nedan ser ni passet jag körde.

English: Good morning my friends! Woke up hungry 6.54 today, so it was just to get up and cook breakfast and to start the day.But it was just good because I have so much to do before I go to Marbella on monday. My whole body is so sore after this weeks leg session and squat routine and yesterday I killed my back to. Haha. Love to work out on friday evening and specially together with someone. Below you can see the workout I did.

Gårdagens träning: // Yesterdays workout:

10 min warm-up crosstrainer

6 squat 20kg X 2

6 squat 45kg X 6

2 pull ups X 10

Superset: 15 Back raises + 12 hanging row X 3

Superset: 10 rotation cable cross + 10 one arm lat pull down cable cross X 3

10 lat pull down supinated grip X 3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Har du några generella tips om hur man kan tänka när man lägger upp ett pass? Jag är ny på det här med att styrketräna och tycker att det är svårt att veta hur många övningar jag klarar av, vad som är en bra kombo och hur många repetitioner jag bör göra. Nu blir det ofta att jag improviserar på gymmet, vilket inte känns särskilt bra.

  Trevlig helg Ida! Kram!

  Emma 2014-10-04 13:14:40
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Det beror på vad dina mål är. Här hittar du en bra guide du kan använda dig av när du ska bestämma repetitioner utefter mål –> http://idawarg.wearecube.se/2013/05/01/hur-manga-reps-for-bast-resultat-av-styrketraningen/
   Börja med att välja ut 4-6övningar och välj reps efter ditt mål. Kram Ida

   idawarg 2014-10-04 19:46:11
   Svara
 • Vilket fint linne! Vart kan man köpa det? Är det inbyggd sport-BH i det? Kram

  Tove 2014-10-04 13:08:04
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Ja det är inbygd sport bh i det. Det är från Puma och går/har gått att köpa på ellos.se

   idawarg 2014-10-04 19:42:45
   Svara
 • När du skriver 45 kg, menar du då att du lägger på 45 kg på stången eller att stången+vikterna=45 kg?

  Astrid 2014-10-04 12:54:50
  Svara
  • Svar på Astrids kommentar.

   Jag har 45kg totalt och det är väldigt tungt för mig om jag ska kar squats hela vägen ner 6X6 vilket jag gör just nu. Kram Ida

   idawarg 2014-10-04 19:42:07
   Svara
 • Vilket göttigt pass! Hoppas du får en härlig lördag, kram 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-10-04 12:24:05 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar vad du tycker om amino syror som kosttillskott? Jag såg i ditt tidigare inlägg att du inte använder det så jag kände att jag måste fråga.
  Kram

  klara 2014-10-04 09:18:08
  Svara
  • Svar på klaras kommentar.

   Jag äter inflamino som innehåller aminosyror. Jag tycker det är bra om de är naturella och ekologiska. Kram Ida

   idawarg 2014-10-04 11:35:14
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind