Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CROSSFIT OCH ACROYOGA

IMG_8605.JPGIMG_8607.JPGIMG_8618.JPGIMG_8617.JPGIMG_8616.JPGAlltså jag har sådan träningsvärk efter gårdagens crossfitpass på Vici Athletics. De hade öppethus så jag var där med min pojkvän och körde både crossfit och yoga. På crossfiten körde vi en WOD med parövningar och i yogapasset fick vi testa på Acroyoga vilket är galet kul! Riktigt roligt dag och så grym instruktörer. Bor ni i Stockholm tycker jag verkligen ni ska gå dit och testa både Crossfit med Andreas och yoga med duktiga Viktor.

English: My body is so sore after yesterdays cross fit workout at Vici Athletics. We did a cross fit WOD with partner exercises and at yoga class we got to try acro yoga which was so fun! If your in Stockholm I really think you should visit Vici Athletics and try both cross fit and yoga. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Undebara du! 🙂 Du är så duktig

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-09-29 19:18:10 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej! Tycker att linnet som du har på bilderna är så himla fint! Älskar ryggen!!! Undrar om du vet vart man kan köpa det, och även om det är inbyggd sport-BH i? Det är så synd annars när ryggen på linnet ”förstörs” av att man måste ha sport-BH under…
  Kram!

  Tove 2014-09-29 14:50:04
  Svara
 • Jag gillar verkligen yoga 🙂 Ser grymt skoj ut.
  Stor kram <3

  browneyedgirl 2014-09-29 06:59:43 http://browneyedgirljejen.blogspot.com
  Svara
 • Åh vad roligt det låter. Både yoga och cirkelträning är något som jag börjat gilla det senaste! Alltid kul med variation och utmaning ju! 🙂

  Lisa's healthspo 2014-09-28 23:41:04 http://healthspo.shapemeup.se
  Svara
 • Hej! Tack för att du gick in och kikade på min blogg 🙂

  lebanezzas 2014-09-28 23:24:58 http://lebanezzas.se
  Svara
 • Hej Ida!! tack för en inspirerande blogg! Jag har en fråga gällande kost, det är nämligen så att jag äter en hel del frukt och grönt, mest frukt då varje dag och jag har läst lite överallt att det är lika onyttigt och samma socker som i läsk? Att speciellt tjejer inte ska äta frukt om man vill gå ner i vikt, stämmer det? Och i så fall varför? kram!

  amanda 2014-09-28 21:35:02
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Hej Amanda! Frukt är inte onyttigt men det är sött så man ska inte överäta. 1-2 frukter om dagen är ett bra mått. Har du ett sockerberoende som du vill bli av med kan det vara bra att skippa frukt under en detoxperiod då frukt kan trigga igång suget efter mer sött.

   Kram Ida

   idawarg 2014-09-29 09:08:43
   Svara
 • Hej Ida, underbar blogg! 🙂 Jag har en fråga om kost, jag utesluter redan gluten och mjölkprotein ur min kost och äter inte godis, händer dock att jag äter kakor. Men jag äter oftast nyttigt mycket grönsaker, frukt osv, trots detta är jag ofta uppsvälld och har ont i magen efter jag ätit. På grund av det tänkte jag testa en detox och undrade om du hade någon erfarenhet att dela med dig av alternativt om det finns någonting annat du tycker att jag bör testa?

  Karin 2014-09-28 21:25:25
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej Karin! Då kan det vara så att det är något annat du är överkänslig mot som du äter och bör kolla upp vad. Sedan är sallad, nöter, frön, mm ganska svårsmält om tarmarna ej fungerar och jg tar cellenzym innan varje måltid som hjälper till med matsmältningen. Här hittar du den –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/cellenzym-19.html

   Kan också vara att du behöver rensa ut och då kan detox vara ett bra alternativ. Jag har endast testat Holistics Detoxkur och den är grym och du kan köpa den här –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/holistic-detoxpaket-61.html
   Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-09-29 09:06:46
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind