Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AVSLUT

dag13

Bild från vårens träningsevent ”Ida Tränar Sverige”// Picture from my Boot Camp this spring.

Igår avslutade vi 5 grymma veckor med ett riktig vidrigt och svettigt pass på campet. Känns lite sorgligt att släppa mina tjejer då man blivit som en liten familj men nu är det snart dags att möta ett nytt gäng taggade brudar. Woop woop! Är man sugen på att delta på nästa camp som drar igång i slutet av oktober så maila pt@idawarg.com.

Den här dikten/rimmet fick jag av en av deltagarna på campet. Haha så fantastiskt! ♥

”Kära Ida, oj vad du fått oss att lida. På bloggen vi läste, om att få träna bootcamp med dig. Och när vi väl fick en plats, ja hur skulle man kunna tacka nej.

Pass ett, det var då allt annat än lätt. Mycket pust och stön, kände sig svagare än en myra. Efter den timmen.. ja då kröp jag upp i trappan på alla fyra. Men efter pass 3,4,5, ja då blev det plötsligare lättare att ta sig hem.

Med hjälp av din kunskap har enorma framsteg gjorts hos oss alla, för inte har en lugn stund funnits, med dig är det alltid jalla jalla!

Svårigheter att sätta sig på toa fick vi vänja oss vid, och det gällde även miras vana att inte komma i tid.

Buttkiller, squats och discotorsdag. Segerdansen gjordes också vardag.

Detta har varit fem veckor av skratt, svett och tårar. Tanken på all tidigare felteknik ger än nu kalla kårar.

Jag vill tacka dig ida, för att du är den du är och att du hjälpt mig.
Kan man hitta en mer underbar medmänniska säg?

Tack även för att du haft detta bootcamp, du är helt enkelt en riktig champ!”

Englsih: Yesterday we completed the 5 weeks boot camp with a really sweaty workout! Feels a bit sad to let go of my girls when they become like a little family, but now it´s time to meet a new bunch of wonderful girls. Woop woop! Can´t wait!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! Det här har inte något med inlägget att göra men jag är så förvirrad att jag känner att jag måste fråga dig eftersom jag litar mer på dig mer än alla sidor på internet!
  Jag var hos läkaren igår för min mage har krånglat så himlans länge nu att jag kände att det var dags att kolla upp det! Läkaren trodde det va IBS jag har och jag tog även blodprov för att få reda på om jag är laktos/gluten intolerant. Har läst på nätet om IBS och det känns som att jag måste sluta äta nästan allting! Jag förstår att det är individuellt för alla men har verkligen ingen aning hur jag ska äta nu.
  Har du någon kunskap om IBS och hur man ska äta? Det känns extra jobbigt eftersom att jag går i skolan och förr fyllde jag 3/4 av tallriken med olika grönsaker men har läst att de grönsakerna inte är bra om man har IBS. Vet inte heller vad jag ska äta till mellanmål eftersom att frukt, nötter och torkad frukt inte heller är bra. Känns som att det enda jag kan äta är sallad och kött.
  Hoppas verkligen du kan hjälpa mig! Kram, och jag måste bara säga att du är en sådan förebild!

  Lisa 2014-09-26 23:20:15
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack för din kommentar! Jag har absolut erfarenhet av IBS då jag haft och har fortfarande lite kvar. IBS betyder irriterad tarm och beror ofta i grund och botten på att man äter något man är överkänslig mot. Det första du ska göra även om du inte är allergisk är att ta bort mjölk och gluten ur kosten. Sedan skulle jag rekommendera att försöka hittta något ställe där du kan kolla vilka överkänsligheten du har mot olika livsmedel så du inte äter något som irriterar tarmarna. Det är en hel vetenskap och alla är vi känsliga mot olika. Har du en skadad tarm redan som du nu har så är grönsaker, nötter och frön svåra att bryta ner. Jag blötlägger alltid mina nötter och frön över natten för att sedan torka dem på 40grader i ugnen. Det gör att de blir mycket mer lttsmälta. Sedan tar jag också cellenzym –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/cellenzym-19.html till varje måltid som hjälper mig bryta ner maten. Testa det 🙂

   Kram Ida

   idawarg 2014-09-27 18:38:05
   Svara
 • Hej Ida! Jag är helt lost. Jag känner mig hängig,trött och har extrem problem med min rygg(har ont konstant och har dålig hållning ändå är jag bara 23 år)! och har svårt att motivera mig till att träna(eftersom jag oftast får ont i ryggen efter också), min dröm är att verkligen kunna bli vältränad och få rutiner och kunskap om träningen. Vad bör man äta i höst/vinter under denna trista tid?(kosttillskott, mat osv) vad är det viktigaste att tänka på när det kommer till kosten? jag är student och känner att jag nog inte äter riktig mat. TACK BÄSTA IDA!!

  Wilma 2014-09-26 22:00:32
  Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   Hej Wilma och det låter inte kul. Låter som du skulle behöva säkra upp din kropp med styrketräning. Bäst är att anlita en PT så du får hjälp med teknik och upplägg. Har du inte råd så besök sjukgymnasten och be denna hjälpa dig med övningar som är specialanpassade för dig. Sedan är ju mat så viktigt. Du hittar massa recept här på bloggen under recipe som du kan laga. Bra och ren kost utan socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat bygger en stark och hälsosam kropp. Kramis

   idawarg 2014-09-27 18:19:23
   Svara
 • Hahaha vilken kul!

  Jessica 2014-09-26 20:41:13 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Måste bara säga att jag älskar din blogg!
  Har en liten fråga till dig angående gluten.
  Jag har nyligen slutat med gluten då jag ofta får inflammationer i kroppen och lite besvär med magen.
  Är det så att jag ska hålla mig borta från godis och sånt som innehåller glukossirap eller fruktossirap?
  Det står olika på nästan varje sida jag går in på och vet inte riktigt vad jag ska tro på. Tacksam för svar:)
  PS. Har du något litet tips på något lätt och glutenfritt man kan göra själv som stoppar sötsuget?
  Kram!

  E 2014-09-26 18:30:48
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej E och tack för din kommentar! Bra beslut att sluta med gluten och jag tycker även du sa hålla dig från raffinerat socker då det också kan ställa till problem i kroppen precis som gluten. Du hittar massa recept under RECIPE –> helathy snacks 🙂 Kramis Ida

   idawarg 2014-09-27 18:16:35
   Svara
 • Måste bara skriva, att ja vad jag älskar din nya header!! Har liksom gått och väntat på att du skulle byta och den är headern är såå fin

  Minna 2014-09-26 18:28:12
  Svara
  • Svar på Minnas kommentar.

   Men å tack vad kul att höra 🙂 Jag har också väntat såååå länge på att de ska byta den åt mig. Äntligen säger jag bara 🙂 <3

   idawarg 2014-09-27 18:14:53
   Svara
 • Ser ut som om dina boot camps är sjukt roliga, önskar jag bodde nära så jag kunde delta!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-09-26 15:04:34 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Kolla in bloggen då jag lagt upp ett träning- kostschemaa som jag fått skräddarsytt ifrån en PT (payat). Vad tycker ni dom detta schema? Bra eller dåligt? Prova det gärna och se skillnaderna eftersom jag verkligen gjjorde det!!
  MYCKET VIKTIGT inlägg om måltider med osv!! GÅ NER I VIKT OCH FETTMA genom träning och nyttig mat på några månader!SUper lätt om du har viljan:)

  http://nattstad.se/schouhan

  S 2014-09-26 14:57:33 http://nattstad.se/schouhan
  Svara
 • Jag har en fråga, hur nyttigt är egentligen Sushi?

  Julia 2014-09-26 13:15:55 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt