Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOVETEGRÖT OCH TRÄNING

IMG_8396.JPGSitter och äter bovetegröt (recept kommer i veckan) och laddar för ett Pole Dance pass på StudioDQ. Längtar! Igår var jag och körde ett skönt pass på gymmet. Började med mina squats i squatsprogrammet jag kör och sedan körde jag, marklyft och axlar. Ett lagom söndagspass!

Eating buckwheat porridge (recipe later this week) and are soon going to StodioDQ for Pole Dance training, can’t wait! Yesterday I did a nice workout at the gym. Started with my squats in my squat routine and then I did deadlifts and shoulders. A perfect sunday workout!

GÅRDAGENS PASS: // YESTERDAYS WORKOUT:

Warm-up Power Walk incline 6% 10 min

10 squats 20kg X 2

2 squats 45kg X 6

2 deadlifts 60kg X 6

15 Back raises X 3

10/side Rotation cable cross  X 3

Superset: 10 Shoulder press 7kg/hand + 10 dumbbell side lateral lifts 4kg X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Tänkte fråga dig en sak, är det nyttigt och bra att äta glutenfria havregryn och havregurt när man vill gå ner i vikt? Du äger, kram <3

  Moa 2014-09-23 18:54:00
  Svara
 • Hej,tänkte kolla om du använder ZMA och i så fall vad du tycker? Jag försöker undvika kosttillskott så gått det går (äter hampaprotein nu) men är lite nyfiken på detta. Anledningen är att jag ofta har svårt att somna efter kvällsträning och skulle behöva något för att varva ner. Hur gör du för att varva ner efter kvällsträning och har du någon erfarenhet om detta kosttillskott?

  Stefan 2014-09-22 22:36:53
  Svara
  • Svar på Stefans kommentar.

   Hej Stefan! Nej jag använder inte ZMA. Jag har också svårt att sova efter väldigt sen träning där av har jag valt att skippa all träning som slutar efter 20.30. Har tyvärr varit tvungen att välja bort både dansklasser och Pole Dance pass pga. det för jag kan verkligen inte sova. Istället för att ta tillskott så kolla om du kan lägga om träningen till morgon, lunch eller tidigare på kvällen.

   idawarg 2014-09-23 08:58:45
   Svara
 • Grymt bra blogg!!! Jag försöker komma igång med min träning och mitt mål är att bli fastare och få mer slanka armar o platt mage. Om det nu är möjligt:)
  Jag har ingen självdisciplin när det gäller att bara va på gymmet så jag är mest på gruppträning som CX, spinning och bodypump. Kan jag uppnå mina mål om jag bara går på pass eller måste man va i gymmet också? Hoppas du hinner svara:)

  Anna 2014-09-22 19:56:57
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna och tack för din kommentar! Härligt att du vill komma igång med träningen. Absolut kan du komma långt på gruppträning men jag tycker att du ska kombinera det med styrketräning i gymmet. Känner du dig obekväm skulle jag rekommendera att boka en PT. Med styrketräning så formar du och stärker upp kroppen medan de flesta gruppträningspass bara är förbrännande så en blandning skulle vara bra. Kram Ida

   idawarg 2014-09-22 21:48:57
   Svara
 • Hej , blev så inspirerad av dig så jag undrar om du kunde göra ett *schema*
  För dom som vill träna om vad man borde och borde inte äta för att kunna bygga upp muskler , träna bort fett och må bra !
  Några bra smoothies , frukostar , middagar ?
  Träning pass varje dag i veckan ?
  Några bra märken för tränings kläder ?
  Skulle vara väldigt tacksam 🙂

  Natalia 2014-09-22 19:53:18
  Svara
  • Svar på Natalias kommentar.

   Hej fina du. Träningspass lägger jag upp varje vecka och du hittar massor på min kanal http://youtube.com/idawarg
   Recept gör jag varje dag men ska börja lägga upp vad jag äter under en dag då många efterfrågat det 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-22 21:46:27
   Svara
 • Hejhej!

  Jag undrar: hur viktigt är variation för bra resultat? Jag har hört att man ska variera vilka övningar man gör när man tränar för att musklerna inte ska vänja sig. Stämmer detta? Får jag sämre resultat om jag kör ungefär samma hela tiden?

  Lovisa 2014-09-22 19:50:44
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja kroppen anpassar sig och vänjer sig med övningar så du måste hela tiden utmana den. ha inte samma träningspass mer än 3-4v utan öka vikt, reps, byt övning mm. Kram Ida

   idawarg 2014-09-22 21:44:09
   Svara
 • wow haha!!

  TRÄNING- KOSTSCHEMA, uppe på bloggen! vad tycks? Är den bra? betalat och fått hjälp av en PT kolla in och prova om det är bra. Även hur du kan bli fitt och ”smal” genom träning och nyttiga måltider OVH INTE GENOM att skippa måltider som är viktigt!!

  http://nattstad.se/schouhan

  S 2014-09-22 19:22:35 http://nattstad.se/schouhan
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar hur ofta kör du konditionsträning/springer och hur ofta tycker du är lagom om man blandar styrketräning och löpning? 😀

  J o h a n n a 2014-09-22 18:55:52 http://johannaandersson.forme.se
  Svara
 • Härligt med träning & det är så skönt efteråt! Ha en fortsatt trevlig kväll.
  Mvh http://starby.devote.se

  Anette Starby 2014-09-22 18:37:34 http://starby.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt