Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS PERSONLIGA 20 SEP 2014 – WONDERFUL DAY

IMG_8387.JPGIMG_8339.JPGIMG_8341.JPGIMG_8344.JPGIMG_8342.JPGIMG_8343.JPGIMG_8340.JPG

Bilder från min kamera från Blog Awards. Tack till Hussein (@husssseinali på instagram) som fixade mitt hår fint och tack till Dry Lake som stod för den vackra klänningen. // Pictures from my own camera from Blog Awards. Thank you to Hussein (@husssseinali on instagram) for making my hair so beautiful and to Dry Lake for the beautiful dress.

Underbara lördag är här och jag har inget planerat och det känns så sjukt skönt! Har suttit och jobbar hela förmiddagen framför datorn med en kopp kaffe och riskaka med mandelsmör. Solen skiner som aldrig förr ute så får nog bli en långpromenad runt älskade Djurgården följt av en lunch. Sedan får jag se om jag kör ett träningspass idag? Har lite träningsvärk sedan igår och har känt mig kraftlös då jag käkat dåligt de senaste dagarna pga mycket jobb. Så sjukt hur kost kan påverka. Missar jag ett mål så känner jag mig med en gång lite svagare. Men ska äta ikapp och ta dagen som den kommer.

Ska ni träna idag mina vänner?

English: Wonderful saturday is here and I have nothing on my schedule which feels awesome! Been working all morning in front of the computer with a coffee and a rice coockie with almond butter. The sun is shining and I think I will take a power walk around Djurgården and then I will see if I go for a workout later today? I´m a bit sore since yesterdays workout and I have felt powerless when I´ve eaten bad because a lot of work. One missed meal affects me a lot and I feel so much weaker. But today I will try to eat a lot and I will take the day as it comes. Should you train anything today?

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Amen du va ju hur snygg som helst!

  Jessica 2014-09-23 08:20:01 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Grattis!!! Du förtjänar det verkligen, din blogg är grym!! 😀 Ha en superbra söndag, verkar som din lördag var riktigt bra! 🙂

  Lisa's healthspo 2014-09-21 08:16:33 http://healthspo.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag som skriver är en tjej på 14 år som är i full gång med träningen! Men i Januari detta året gick jag väldigt långt en dag och tydligen klarade inte mina höfter av detta. Jag har varit hos både läkare och sjukgymnast men jag får alltid olika ”diagnoser”. Jag fick övningar av mi sjukgymnast som jag gjorde under 3 veckors tid och det hjälpte bra, men en av övningarna hade gjort så att jag sträckt mitt inre ledband i knät och muskeln vid knät och låret. Nu vet jag inte hur lång tid det kommer ta för detta att bli bra men det känns som att det är på bättringsvägen. Men under denna tiden från januari 2014 till september 2014 har jag inte kunnat träna alls lika mycket som jag brukar. Dem senaste veckorna eller månaderna har jag inte fått/kunnat träna alls… Är riktigt Jäkla trött på detta nu och undrar bara om du eller någon annan som läser detta vet några styrke/konditions övningar där jag inte belastar knät alldeles för mycket? Springa och powerwalks funkar inte, men cykling funkar.

  tacksam för svar!!
  ps, din blogg är så galet sjukt jäkla bra Ida! Du är min största inspirationskälla och det är du som peppar mig nu när jag inte kan träna! LOVE U!!

  Stina Bondeson 2014-09-21 08:04:02
  Svara
  • Svar på Stina Bondesons kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Tråkigt att du blivit skadad men det positiva är att man oftast kommer ut starkare ur en skada om man rehabar ordentligt. Jag tycker absolut att du ska ta dig till sjukgymnasten igen som kan hjälpa dig lägga upp ett bra rehab-program som jag tycker du ska följa slaviskt. Jag vet att deras övningar ofta är tråkiga men det brukar hjälpa om man gör de till 100%

   Det är svårt för mig att ge dig råd då jag inte kan kolla på ditt knä men de benövningar som brukar fungera till personer med knäskada brukar vara enbensmarklyft och höftlyft men det kan också vara individuellt.

   Krya på dig! Jag håller tummarna för att du blir bra snart!
   Kramis

   idawarg 2014-09-21 10:43:11
   Svara
 • Hej Fina Super-Ida!
  Stort Grattis, det var du verkligen värd (japp, jag hjälpte såklart till att rösta på dig:) )
  En fråga, dina gråa PUMA-tights (rätt nya) vad har du för storlek på dem? 🙂

  Ha en fin söndag!

  Maggie 2014-09-21 07:39:17
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Tack snälla fina <3 <3 Jag har XS på de flesta Puma-tightsen. Om du menar de gråa så är de väldigt stretchiga så väljer du mellan XS och S så ta XS 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-21 10:37:02
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tusen tack för svar! 🙂 Jag velar mellan XS och S och jag är i typ samma storlek som dig så då kör jag på XS 🙂
    Ha en bra dag!

    Maggie 2014-09-21 14:10:05
    Svara
 • Stort grattis Ida och tack för en fantastisk blogg. 🙂 detta är ingen träningsrelaterad fråga men jag skulle vilja veta vart du köpt skorna som du bar på Blog Awards. Kram

  Felicia 2014-09-20 15:40:58
  Svara
 • Ett stort grattis till ditt pris. Sååååå väl värd det! Tror och hoppas att detta inte är ditt sista pris inom bloggvärlden. DIN BLOGG ÄR GRYM och du är grym!!! Hoppas att du vet det!!! 🙂

  Amanda 2014-09-20 15:38:05
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Men å tack fina fina du vad glad jag blir att höra! <3 Får hålla tummarna för fler pris framöver 🙂 Stor kram

   idawarg 2014-09-20 23:01:46
   Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en fantastisk blogg. Du är verkligen otroligt inspirerande på så många plan.
  Till min fråga: Jag vet ju att alkohol är jätte dåligt för kroppen och talar absolut inte för det på något sätt. Jag har på senare år (ja, jag drack ibland innan 18) valt bort det tom på ex nyår, midsommar osv, som vanligtvis förknippas med förtäring av alkohol. Det känns oftast jobbigt att tacka nej då många reagerar jätte konstigt vilket såklart är helt snedvridet och galet, men hur skall man se på det? Det känns som alkohol för mig blir ångestladdat pga jag anser det ohälsosamt för min kropp, min utveckling i träningen, att jag förstör kroppens utsida också etc. Hur ser du på detta och hur fungerar det? Förstör en utekväll med alkohol någon gång ibland, kanske var 3:e mån etc kroppen, resultaten, utvecklingen? Eller borde man slappna av och gå ut och festa med alkohol någon gång ibland när man är ung ? Jag menar, det känns som att det blir lite likvärdigt med att det blir ångestladdat att äta karamellkungen…:) Jätte tacksam för svar.
  Många kramar

  Anonym tjej 20 2014-09-20 13:07:04
  Svara
  • Svar på Anonym tjej 20s kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Jag blir alltid lika arg när jag tänker på hur folk reagerar när man säger att man ite dricker. Jag själv har festat massor när jag var yngre men nu sticker jag i stort sett aldrig. Läs detta inlägget om alkohol som jag har skrivit 🙂 http://idawarg.wearecube.se/2014/06/22/alkohol-ar-en-drog-och-ett-gift/

   Stå på dig! Kramis

   idawarg 2014-09-20 23:01:00
   Svara
  • Svar på Anonym tjej 20s kommentar.

   Fortsätt tacka nej till alkohol, om det är så du känner att du vill göra! Du ska absolut inte behöva dricka bara för att man ”måste” det när det är midsommar, påskafton, juldagen, nyår osv. Känner du att du inte mår bra av att dricka, eller helt enkelt inte vill, så får folk ta och acceptera det. Skit i vad de andra tycker och kör ditt eget race, och det går faktiskt att ”festa” och fara ut på krogen och dansa loss på dansgolvet fastän man är nykter! Tänk bara på hur mycket alkohol förstör, inte bara kroppen och måendet, utan hur annorlunda folk blir. 🙂 Hade kunnat babbla på i en evighet, men alkohol är en fråga som jag verkligen kan diskutera osv. Jag är 23 år idag, och drack inte förrän jag var 18. Idag festar jag aldrig med alkohol, utan jag dricker bara typ ett glas vin till maten nån gång när jag känner mig sugen på det. Hoppas att fler unga inser att man inte måste dricka, bara för att alla andra gör det! Kram.

   Pernilla S 2014-09-20 20:25:08 http://pernillasv.wordpress.com
   Svara
   • Svar på Pernilla Ss kommentar.

    Tusen tack för era fina svar båda två! Behövde lite pepp 🙂 I min umgängeskrets är det helt galet att tacka nej vilket jag anser är just helt galet…Jag har verkligen inga problem med att gå ut och dansa utan alkohol i blodet. Jag är till och med ”roligare” än flera av mina vänner, när jag inte dricker & de druckit en flaska vin. Skulle kunna ösa en hel natt med lite go kolhydratsladdning & ex en energitryck som Celsius (vet att de inte är speciellt rena men jämför jag med alkohol eller Coca cola så ser jag inget illa med en nu och då till en annars ren kost) 😀

    Så tråkigt att alkohol är så otroligt FINE när så mycket annat inte är det. Hur skall man komma till rätta med det? Och vad dricker du ida när du är ute på evets/krogen och inte vill konsumera alkohol? Finns det något sockerfritt alternativ man kan beställa in för att åtminstone få smutta på något och inte se helt vilsen ut? Tacksam för svar 🙂 Många kramar och tack än en gång för era fina svar!

    Anonym tjej 20 2014-09-21 11:06:23
    Svara
    • Svar på Anonym tjej 20s kommentar.

     Ja tyvärr så är det ofta så och mina vänner tyckte jag var jättelöjlig och det tog något år innan de accepterade det helt men nu har de vant sig och ifrågasätter aldrig. Jag brukar för det mesta dricka vatten eller alkoholfria drinkar. Senast fick jag serverad en riktigt god drink som smakade ingefära, äpple och citron dock så var den ej sockerfri men ibland har jag lyckats fixa fram en färskpressad citron, apelsin och ingefärsjuice, men det är inte alla barer som har en press tyvärr. Är jag på bröllop, middag eller event så brukar jag alltid ta ett glas vin som jag håller i och låtsasdricker. Det gör att ingen ifrågasätter. haha perfekt! Kram på dig

     idawarg 2014-09-21 11:24:02
     Svara
   • Svar på Pernilla Ss kommentar.

    Håller helt med! Tack för ditt kloka svar. Kram Ida

    idawarg 2014-09-20 23:03:43
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt