Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE YOU

IMG_8243.JPGJag måste bara få ge lite kärlek för jag kokar snart över! Ni är så himla fina! TACK till alla som delade med sig i inlägget om utebliven mens! Kan lova att alla ni hjälpt till enormt ♥ Sedan måste jag också tacka för alla underbara kommentarer jag får av er varje dag! Att få en fin kommentar kan göra hela min dag och era kommentarer gör att jag blir ännu mer taggad och inspirerad på att driva min blogg. Jag tycker det är viktigt att svara på era kommentarer och lägger så mycket tid jag hinner på att göra det så håll koll i kommentarsfältet. Ni är bannemej bäst! Massa kärlek till er!

English: I just have to give some love! You are fantastic! THANK YOU for sharing your story nd tips on yesterdays post about missed period. Can promise that you´ve helped many girls ♥ Then I have to thank you for all wonderful comments you give me everyday! To read a nice comment can make me glad a whole day and makes me even more inspired to do my job and blog everyday. You are the best and I love you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Ida, snälla, kan du berätta dina åsikter kring p-piller? Känns som att de är negativa och jag får lite panik. Är bara 17 och har haft p-piller i ca 1 år pga mycket mensvärk. Vill inte ta dem om de skadar min kropp så kan du snälla berätta lite iallafall?

  Emmie 2014-09-25 20:27:25
  Svara
 • Massa pössar till världens vackraste Ida med världens största hjärta som sprider glädje kärlek pepp å massa inspiration till oss andra dödliga 😀 :*

  Carro 2014-09-18 21:15:42
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en otroligt fin blogg, har följt dig ett bra tag och jag tycker du är en riktigt bra inspirationskälla och förebild!

  Häromdagen var jag på gymmet och skulle powerwalka på löpbandet för lite uppvärmning innan jag började jogga. Framför dessa löpband finns en spegelvägg så man ser sig själv när man går/springer. Då, för första gången, upptäckte jag att jag faktiskt går snett med ryggen, dvs att jag lutar mig lite åt höger. Jag använder väldigt mycket axelremsväskor och då ofta tunga sådana, är det pga det? Är det kanske så att jag har svagare muskler på den vänstra sidan och behöver träna upp dem för att gå upprätt i ryggen? Har du isåfall några tips på hur jag ska få jämn muskelkapacitet?

  Emma 2014-09-18 20:44:47
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack sälla 🙂 <3 Jag var också väldigt sen ett tag och det var för att jag alltid bar min tunga träningsväska på ena axeln varje dag.Genom styrketräning med ensidesövningar kan du träna upp så sidorna blir jämstarka. Skulle även rekommendera att börja med att besöka en naprapat/kiropraktor som kan justera dig innan. Kram Ida

   idawarg 2014-09-19 10:38:00
   Svara
 • Ida kan du snälla svara på dethär med utebliven mens själv?? Jag har haft det sen juni, tränade ganska mycket i somras men har INTE haft ätstörningar!! Alla pratar om att gå upp i vikt för att få tillbaka den? snälla hjälp, alla verkar ha haft anorexia som vart med om det 🙁 Kram <3

  Ellen 2014-09-18 17:21:00
  Svara
  • Svar på Ellens kommentar.

   Hej Ellen! Det behöver inte vara för att man väger för lite. Väldigt många människor (både tjejer och killar) har obalans i sina hormoner. Det är så mycket som påverkar, bla. stress, miljö och vad vi stoppar på kroppen so krämer mm. De kan ställa till obalans. Jag har gjort ett salivtest som kollar hormonbalanserna och fick genom det reda på mina obalanser och behandlar det just nu. Kan verkligen rekommendera att göra ett sådant test då salivtest ska vara det säkraste testet. Kram Ida

   idawarg 2014-09-19 10:34:56
   Svara
 • Måste bara säga att det är så kul att du svarar på frågor du får. Det är inte många bloggare som gör det.
  Sen har jag en fråga. Jag har sedan 2 år tillbaka fått en krånglig mage. Känslig mot de mesta tycker jag…. vilket gör att jag inte vågar åka tunnelbana mm. Jag har testat mig mot gluten, laktos, gjort undersökningar mm… och dom hittar inget. Antingen har jag ibs eller så är jag kanske överkänslig mot tex gluten som du.

  Har du något tips på kosttillskott eller liknande som gör tarmen lugn, läker den eller något? Kanske något från vitamera.se som du köper mycket ifrån?
  Jätte tacksam för svar!

  sofia 2014-09-18 15:56:16
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Hej Sofia och tack snälla! <3 Tycker det är så viktigt att hålla en dialog med er läsare! Svarar på din kommentar i ett inlägg imorgon så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-19 10:31:29
   Svara
 • Hej!
  Jag har haft ont i magen i flera veckor nu. Min mage ser svullen ut och på vänster soda långt ner är det värst. Känns som en knöl och är helt hårt. Vet du vad det kan bero på? Jah tränar dagligen och utesluter mjöl, mjölk och socker 85 % av kosten. Smälla svara! Är så trött på detta..

  Amma 2014-09-18 14:48:55
  Svara
  • Svar på Ammas kommentar.

   Hej Amma! Aj det låter inte kul! Jag skulle gå till läkeren och kolla upp det. kanske har du fått någon slags förstoppning eller liknande. Går du på toa ordentligt varje dag? Kram Ida

   idawarg 2014-09-18 14:58:55
   Svara
 • Ååh.. Det gjorde MIN dag ännu bättre. <3

  ellen 2014-09-18 14:46:04 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Det blir ju så otroligt mycket roligare att blogga om man får fina kommentarer, så jag förstår dig! Det kan verkligen göra ens dag! 😀
  Du är såååå otroligt inspirerande när det gäller både träning och framförallt hälsan. Självklart vill jag också att du ska få höra att du gör ett grymt bra jobb då! Både jobbmässigt och med dig själv 😀 Det är kul att få peppa tycker jag, vilket jag försöker att göra så gott jag kan på min lilla blogg också. Det behövs mer stöttning och peppning i blogg-världen och du är en stor favorit hos mig!
  Ha en underbar dag Idag! <3

  camilla 2014-09-18 13:44:39 http:://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på camillas kommentar.

   Amen hur glad blir jag nu då? Tack fina du! <3 Håller verkligen med! Mer kärlek i bloggvärlden! Puss <3

   idawarg 2014-09-18 14:57:14
   Svara
 • YOU are the BEST. THank you soooooo much for always beeing there for us and trying to help every single one of us. you are really fantastic and you are soo beautiful inside and out! thank you for everything and i hope you will rock the awards tonight :)))

  elisa 2014-09-18 13:34:03
  Svara
 • Massa kärlek till dig Ida! 🙂 <3 Hoppas du vinner ikväll, tycker du förtjänar det! Ifall det inte skulle bli så, anser jag ändå att du har den bästa träningsbloggen 🙂

  Neta 2014-09-18 13:23:55 http://netas.nu
  Svara
  • Svar på Netas kommentar.

   Tack snälla fina du vad glad jag blir! Vinner jag inte ikväll så är jag ändå så glad att ha alla er som röstat och stöttat mig 🙂 Stor kram

   idawarg 2014-09-18 13:31:38
   Svara
 • Det är DU som är bäst Ida 😀 så grym är du!! En stor förebild 🙂 kramar! 🙂

  Linn Stensson 2014-09-18 13:09:13
  Svara
 • Hej ida!
  Tack för en sjukt bra blogg. Du är väldigt inspirerande!
  Jag har en fråga till dig ang att äta laktosfrity som jag vet att du gör. Jag har sen några månader dragit ner på laktosen så mycket jag kan. Men jag köper alltid laktosfria varianter. Alltid tex vanlig laktosfri mjölk osv. Är detta något du rekommenderar? Eftersom det jag har läst från dig är att du dricker tex madelmjölk och liknande istället. Hade varit kul att få veta hur du ser på laktosfria mjölkprodukter där man endast tagit bort laktosen om du förstår hur jag menar?
  Kram

  Pauline 2014-09-18 13:06:37
  Svara
  • Svar på Paulines kommentar.

   hej fina du! Jag äter inte laktosfritt utan helt mjölkfritt. Är man känslig mot laktos så rekommenderar jag att skippa mjölk helt då laktosfria produkter är ännu mer behandlade än vanlig mjölk och absolut inte nyttigare på något vis. Jag skulle hellre dricka vanlig fet mjölk än laktosfritt, fast först och främst rekommenderar jag helt mjölkfritt 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-18 13:30:33
   Svara
 • Du är en sådan inspiration!
  kommer det komma något evenemang i Sthlm till våren vill så gärna ta med min mamma hon kommer
  älska dig. Hon behöver få inspiration till att börja träna 🙂 Och jag älskar att du alltid tar sig tid till att svara på våra frågor 😀
  Vad tycker du om Renée voltaires produkter?
  Vad ska man tänka på när man köper proteinpulver så man inte blir ”lurad” jag är nämligen utomlands och jag tror inte det du brukar promota här finns tyvärr.
  kram

  Elvira 2014-09-18 13:05:48
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hej Elvira och tack snälla för din kommentar <3 Vad kul att du vill ta med din mamma, det gör du helt rätt i 🙂 Det kommer att bli fler 1-dagars träningsevent under våren och förhoppningsvis 1 i sthlm. Datum mm kommer ut senare i höst så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-18 13:28:26
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind