Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRÖN YOGHURT MED GRANOLA – RECEPT (mjölkfri, glutenfri)

IMG_8214.JPGIMG_8215.JPGIMG_8211.JPGIMG_8214.JPGIMG_8216.JPGHär kommer en av mina favoritfrukostar jag testat under veckan, grönyoghurt/smoothie in a bowl med hemmagjord granola och ett kokt ägg. Lätt att tillaga och den är både glutenfri och mjölkfri vilket gör den till ett perfekt alternativ till yoghurt. Så galet god och min kropp mår så bra av denna supernyttiga gröna yoghurt!

English: Here´s one of my favorite breakfast from the week, green yoghurt/smoothie in a bowl with home made granola and a boiled egg. Esasy to cook and it´s both gluten free and dairy free and a perfect alternative to yoghurt. So tasty and my body feels so good with this super healthy green yoghurt!

RECEPT GRÖN YOGHURT: // RECIPE GREEN YOGHURT:

1 fryst ekologisk banan // 1 frozen organic banana

1/2 ekologist äpple // 1/2 organic apple

En stor näve fryst spenat // A hand full of spinach

2 skopor Inflamino protein // 2 scoops Inflamino protein

1/2 pressad ekologisk citron // 1/2 squeezed organic lemon

1 cm ingefära // 1 cm ginger

2 msk aloe vera // 2 tbsp aloe vera

2 msk Björksav // 2 tbsp Björksav

Gör så här: Lägg allt i en mixer och mixa tills det är jämnt. jag har Aloe vera och björksav i för att få i mig bra näring, vitaminer och mineraler men har man inte det så kan man ta kokosvatten eller vanligt vatten istället.

Proceed like follow: Mix everything until smooth. I use aloe vera och björksav to get good nutrition, vitamins and minerals but if you do not have that you can use coconut water or still water instead.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • […] så den blir lite tjockare och mer yoghurtaktig. Toppa med frön, kokos, hampafrön och gojibär. HÄR hittar ni recept på min gröna smoothie bowl/gröna […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-02-09 18:04:04 http://idawarg.wearecube.se/2015/02/09/smoothie-bowl/
  Svara
 • Hej Ida!

  Just nu håller jag på med gymnasiearbete i skolan, jag har valt att göra en träningsbok.
  Min fråga till dig är om jag får ha med ett av dina recept på ett bröd? Detta menar jag: http://idawarg.chic.se/recept-pa-nyttigt-brod/

  Kram!! Du är grym!

  Therese 2014-10-01 12:50:50
  Svara
 • Hej Ida!
  Här kommer en lite konstig fråga, jag undrar varför bananen i receptet på yoghurten ska vara fryst?

  🙂 Sandra

  Sandra 2014-10-01 10:38:38
  Svara
 • […] Grön yoghurt med hemmagjord granola. // Breakfast: Green yoghurt with home made […]

  ImActive.se - Ida Warg 2014-10-01 07:04:05 http://idawarg.wearecube.se/2014/10/01/matdagbok-fran-igar/
  Svara
 • […] naturellt proteinpulver utans smak. Sedan smaksätter jag det med blåbär, gojibär, mullbär och egengjord granola. MUMS säger jag […]

  Svara
 • Hej Ida!
  När jag körde enbensböj (med ett par ganska lätta hantlar i händerna) fick jag helt plötsligt ont i höger främre lårmuskel. Nu är det 3 dagar sedan och det gör ont om jag t.ex. testar att jogga några steg, gå ner i benböj och dylikt så jag har avstått ifrån att träna benen de här dagarna och vilat. Har försökt söka runt på internet för att få tips vad det kan vara och hur man ska hantera det och det verkar som att det kan vara någon muskelbristning, sträckning men jag är osäker. Vill komma igång med träningen på full fart igen men är rädd för att förvärra skadan. Vet du som PT vad det kan vara som är fel och vad som kan ha hänt? Och tycker du man bör kontakta en sjukgymnast?
  Tacksam för svar!

  Sofie 2014-09-18 17:01:26
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar lite ang. fett och muskler. Just nu försöker jag äta lite mer då jag precis börjat träna mer ‘’seriöst” och vill verkligen få upp mer muskelmassa. Men jag antar att jag även kommer lägga på mig lite mer fett om jag väljer att äta mer? Så då kanske jag vill få ner fettprocenten lite mer sen för att ”få fram” musklerna mer. Men då undrar jag, förlorar man inte i muskelmassa om man börjar köra lite mer cardio blandat med styrka och äter liite mindre? Kommer såklart äta en hel del protein ofc. Jag är 14 år och vill varken gå upp eller ner i vikt medvetet, mår bra av en hälsosamt livsstil men vill sååå gärna få mer muskler för att jag vill bli starkare och såklart vore det inte helt fel att få snygga muskler på köpet 😀 Såå tacksam för svar för detta snurrar runt i mitt huvud hela dagarna och jag blir bara så förvirrad :S
  Och misstro mig inte, jag mår verkligen jättebra just nu och har inte någon ätstörning eller liknande, har vart inne och nosat där i en period i mitt liv en gång och är tacksam att det inte blev så allvarligt.. Så just nu mår jag bättre än någonsin men vill verkligen få mer muskler haha.
  Massa kramar

  Jennifer 2014-09-17 16:34:34 http://jjennaa.blogg.se
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Hej fina du och tack snälla för din kommentar. Det låter som du har en väldigt sund inställning och det glädjer mig. Du är fortfarande väldigt ung och växer och du ska därför inte mixtra med mat/fettprocent/vikt då mycket händer i din kropp nu. Att du vill bygga muskler är toppen och jag tycker du ska satsa på styrketräning och mycket bra mat vilket kommer ge dig en stark och tränad kropp. Kramis

   idawarg 2014-09-18 12:42:04
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga till dig. När jag tränar så svettas jag alltid så sjukt mycket, framför allt vid konditionsträning så som spinning, löpning etc. Jag är ganska vältränad och tränar väldigt mycket. När jag var otränad svettades jag nästan aldrig under träning, till skillnad från nu. Vad beror det på?
  Tack & Kram!

  Viktoria 2014-09-17 12:19:08
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag åt förut godis eller glass varje dag, jag har nu inte ätit det på ca 1 månad, men ingenting har hänt på vågen.
  Jag går någon gång i veckan, och kör nått pass, ibland tränar jag mer.
  Äter ingen skräpmat direkt, och har bytt ut godiset mot att äta frysta ärtor eller mangobitar istället.

  Varför händer det inget?
  Känns onödigt att avstå allt gott om det ändå inte ger något resultat?

  Hoppas du kan ge mig lite pepp att fortsätta!

  Sunflower 2014-09-17 10:40:47
  Svara
  • Svar på Sunflowers kommentar.

   Hej fina du! 1 månad är inte lång tid och vi alla är olika och får resultat olika snabbt. Äter du rätt och nyttigt och samtidigt tränar så kommer du att få resultat. Har du inte fått några resultat efter 1 månad till så rekommenderar jag verkligen att ta hjälp av en PT som kan hjälpa dig med både kost och träningsupplägg. Men förutom siffrorna på vågen så kommer din insida att må mycket bättre och du minskar chansen för hemska sjukdomar i framtiden så tänkt på det också. Man ska behandla sin kropp med kärlek och det gör man genom att mata den med bra närigsrik mat, träna, motionera och vila. Fortsätt kör på, det kommer att löna sig 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-17 14:16:46
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    TUSEN Tack för motivationen, jag ska fortsätta ta hand om min kropp och hoppas resultaten kommer med tiden 🙂

    kram kram

    Sunflower 2014-09-17 22:02:39
    Svara
 • granola åt jag också till frukost, det är ju fööööör gott!

  Veronika 2014-09-17 09:22:31
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind