Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD DRICKER JAG?

svar på kommentar

hej! Många har frågat vad du äter och så men jag undrar vad du dricker till måltiderna och under en dag? Dricker du bara vatten eller juice och vad tycker du om juicer, läsk och andra drycker? Hur nyttigt är juice egentligen?

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Det är en bra fråga då dricka kan vara det som gör många överviktiga för man räknar inte riktigt in det man dricker i sitt dagliga kaloriintag. Jag dricker oftast 3 olika dricker varje dag och det är vanligt kranvatten, svart ekologiskt kaffe och naturellt kokosvatten.

Till maten dricker jag alltid vanligt vatten. Bubbelvatten gillar jag inte utan känner mig bara uppblåst och mätt av det och dessutom så är det surt för kroppen. Gillar inte och har aldrig gillat dricka med bubbel så läsk är eller har jag aldrig varit en storkonsument av och det tycker jag är en sak som man verkligen ska undvika. Där kan vi verkligen snacka om tomma och onödiga kalorier. Juice dricker jag också väldigt sällan men bjuds det på en helt nypressad ekologisk juice så säger jag inte nej men tyvärr är det svårt att hitta.

Kaffe är en av mina ”laster” om man nu kan säga så men jag tycker att en svart kaffe på morgonen är helt underbart. Förr hickade jag i mig kaffe hela dagen men nu håller jag det till 1-2 koppar om dagen då jag inte mår bra av fler. Jag dricker mitt kaffe helt svart men nu kommer det snart ut en magisk baristamjölk som är baserad på havre och när den finns att köpa så kommer jag unna mig en god cappuccino ibland. MUMS!

Kokosvatten är något jag lärt mig att älska. Första mötet med denna dryck var inte trevligt och jag tyckte det var så jäkla äckligt! Haha. Men nu kan en kall kokosvatten vara något av det bästa jag vet! Jag dricker det alltid under mina träningspass och det är något i kokosvattnet som jag har brist på vilket gör att jag får sådan sjuk energi av denna dryck. Det är faktiskt sjukt hur pigg och hur bra jag mår av att dricka kokosvatten. LOVE!

Ja det är de 3 drycker jag dricker.

♥ Vatten ♥ Kaffe ♥ Kokosvatten ♥

IMG_7943.JPG

English: Answer to a swedish comment. Use google translate <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Hej, jag har smakat på kokosvatten någon gång och jag tyckte verkligen att det var äckligt, precis som du! Det kanske är som du säger att man lär sig gilla det?

  Förövrigt så är det jag dricker under dagen mest kranvatten, osötad och färskpressad juice, aloevera och te. Allt sockerfritt såklart. Tack för en bra blogg!

  Leslita 2014-10-08 19:25:44 http://leslita.blogg.se
  Svara
 • Acapulcoco kokosvatten är överlägsen alla andra märken i Sverige , finns på Urban deli på söder bland annat ! 🙂

  Johanna 2014-09-14 19:26:49
  Svara
 • Hej Ida måste bara säga att jag älskar din blogg! 😀 Men jag har en fråga, min mage är ojämnt tränad. Vet inte riktigt hur det har blivit så men har du några tips på hur jag kan få den jämnt tränad och undervisa att få den mer ojämn?

  Nea 2014-09-13 15:26:27
  Svara
  • Svar på Neas kommentar.

   Hej Nea! Jag förstår inte riktigt hr du menar med ojämt? Menar du att ena sidan är starkare än den andra. Bästa sättet att få det jämnt är att träna med lika många reps och vikt på båda sidor så kommer det tillslut att jämna ut sig. Börja alltid med den svaga sidan. Kramis

   idawarg 2014-09-14 09:54:25
   Svara
 • Iih!! Vad är det för magisk havremjölk? Vet du mer om den? När kommer den, vet du vad den heter, var kommer man kunna hitta den, kan man läsa om den någonstans? Kaffe är det enda jag använder sojamjölk till fast jag vet att det inte är bra, man behöver lite livskvalitet också;) Men nu blev jag sjukt förväntansfull:) Kram!

  Em 2014-09-13 14:29:39
  Svara
  • Svar på Ems kommentar.

   Jaaa jag vet barista havremjölken var magisk och så trevligt att kunna njuta av en cappuccino igen! Jag tror den har släppts nu men att det kommerdröja ett tag innan alla butiker tar in den. Men den är på väg och snart i butik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-14 09:52:14
   Svara
 • Hej ida! Blev nyfiken på vad du tror det är i kokosvattnet som du behöver( har brist på) och som ger dig så bra energi? Tror nämligen att jag kan ha samma brist och vore bra att veta så man kan försöka lägga till mer utav de livsmedlen. Tack på förhand:) grym blogg btw;)

  Jessi 2014-09-13 13:34:58
  Svara
  • Svar på Jessis kommentar.

   Ja jag vet och kokosvatten innehåller massa mineraler vilket man ofta kan ha brist på om man tränar mycket. Potassium är något som finns i stor mängd i kokosvatten men som man inte hittar i så många andra livsmedel. 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-14 09:50:33
   Svara
 • Hej, Byt till Dr MArtions kokosvatten. Finns i större ICA och COOP-butiker.
  Det är EKOLOGISKT!! Alla små bäckar….

  Malin 2014-09-13 11:25:34
  Svara
 • Jag minns att jag också tyckte att kokosvatten hade en konstig smak första gången jag drack det, konstigt ändå vad smaken kan ändras utan att en tänker på det!

  Embla 2014-09-13 09:07:11 http://www.veggiewar.wordpress.com
  Svara
 • Hej Ida!

  Din blogg är väldigt inspirerande och bra! Men jag har en stor hemlighet som jag går och bär på. Jag försökte att maila dig med då kom jag till din ”affärs mail”, då stod det att bästa sättet var att skriva här så då gör jag det. Det är så att jag klarar inte av mitt levnadssätt längre. Vet inte hur jag skall lägga upp träningen eller kosten. Ibland kan jag hoppas över lunchen, äta mer till kvällen eller kompositera maträtter genom dagen. Jag får sådan otrolig ångest överallt, jag har tidigare i mitt liv haft en ätstörning, men nu ligger jag på en normal vikt. Fast har fortfarande inget bra förhållande till mat eller träning. Jag går runt och är ständigt deppig och orkeslös men försöker dölja det så gått som möjligt för omgivningen. Men ny känner jag att det är nog! Har surfat runt lite på online PT men är osäker på vilka som är bra, vill ju att någon skall försåt min ätstörning också. Jag vill så gärna hitta en balans i livet. Jag har alltid intalat mig själv att detta löser sig tillslut, och så går det en tid och så står jag här igen och förtvivlat letar efter botemedel. Jag orkar inte mer känner jag nu. Vill så gärna må bra, men jag intala mig själv att livet är bra och jag mår bra fast jag inte gör det. Snälla! Vet du någon bra PT som kan hjälpa mig. Tack så mycket på förhand! <3

  Med vänlig hälsning, My 20 år. Småland.

  My 2014-09-13 01:03:07
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hej My och tack snälla för din kommentar! Jag förstår dig precis och du är inte ensam om din situation. Har du fått hjälp av någon klinik där du bor tidigare? Även fast du har en normal vikt så betyder inte det att du är frisk från din ätstörning. Jag skulle verkligen rekommendera att du tar kontakt med en klinik och får komma och prata. Vad är det du vill ha hjälp med av PT:n? Kostschema? Det bästa tycker jag är att du anlitar en PT som du kan träffa och prata med och var noga med att berätta om hur du känner och att du haft problem med ätstörningar.

   Jag brukar inte rekommendera att man ska följa ett strikt schema om man tidigare haft en ätstörning då det kan ge ännu mer ångest. Du behöver öva på att se mat som något bra som ger din kropp energi och näring för att kunna leva detta underbara liv och njuta av det. Maten är din vän, inte fiende. Sedan råder jag dig också att öva på din självkänsla varje dag. Det låter löjligt men det är det inte utan SÅ viktigt! Jag gör det själv varje dag. Ha som mål att säga minst 3 bra saker om dig själv varje dag och säg det så många gånger tills du verkligen menar det.

   Hoppas du fått lite vägledning! Stor kram på dig

   idawarg 2014-09-13 10:08:02
   Svara
 • Hej!
  Dricker du någonsin alkoholhaltiga drycker? Om nej varför inte? Har du något tips till oss som inte vill hoppa det på helgerna men ändå leva hälsosamt? Kram o tack för en grym blogg!

  Jenny 2014-09-13 00:17:30
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Nej det gör jag inte och jag har skrivit om det tidigare men kan skriva ett till inlägg då jag tycker att det är ett ämne som borde tas upp oftare 🙂 Så håll koll Kramis

   idawarg 2014-09-13 09:54:36
   Svara
 • Hej! Var kan man köpa cocosvatten? Vanlig mataffär?

  Annelie Löfgren 2014-09-12 20:26:57
  Svara
 • Dricker du inte destilerat vatten då?
  Jag har en sån vattenkanna i kylskåpet och använder det till all mat och dryck som behöver vatten.

  Hanna 2014-09-12 19:21:23
  Svara
 • Hej Ida!
  Måste säga att jag älskar din blogg!
  Jag har en fråga.. Jag har väldigt svårt för att äta frukost på morgonen innan jobbet (börjar kl 7, och har inte rast fören halv 12) jag jobbar på hemtjänsten så sitter i bil mycket så jag brukar ha med mig belvita breakfast och äta i bilen. Men nu undrar jag är dom bra att äta eller har du något bra recept på något liknande som jag kan ha med mig? Eller något annat bra tips?
  Tack!
  Kram

  Emelie 2014-09-12 14:14:08
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie!
   Jag vet inte vad helvita är men en bra frukost att ta med är smoothie. Förered den på kvällen och mixa på morgonen och köp en bra mugg att ta med den i 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-12 16:59:31
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind