Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRÖN YOGHURT OCH KÄRLEK

IMG_8107.JPGGrön yoghurt med hemmagjord granola // Green yoghurt with home made granola

God underbar fredag mina vänner! Började denna dagen med 15 min yoga för att öppna upp bröstryggen och sedan har jag njutit av frukost bestående av grön yoghurt, hemmagjord granola och kokt ägg. SÅ gott och recept på både granolan och min gröna yoghurt kommer under helgen. Sitter just nu och läser era kommentarer under mitt inlägg om ätstörningar. TACK alla fina ni för att ni delar med er av er historia, ger tips till tjejen so skickade in frågan och för att ni sprider kärlek. Vi alla har någon koppling till denna hemska sjukdom då den tyvärr är väldigt vanligt förekommande nu för tiden och det är viktigt att vi tar upp och pratar om den. SÅ TACK för alla kommentarer ♥

English: Good wonderful friday my friends! Started this day with 15 min yoga to open pup my upper body and now I enjoy my breakfast of green yoghurt, granola and 1 boiled egg. Delicious! I will post recipe on both the granola and green yoghurt during weekend. Right now I´m reading all your comments to my post about eating disorders. THANK YOU all for sharing your history, giving tips to the girl who sent in the question and for spreading all that love! We all have some connection to this horrible disease which unfortunately is very common these days and it´s important that we talk about it!So thank you for all comments ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh jag gjorde en grön yoghurt i morse! Det är så fantastiskt gott 😀

  http://visionofnutrition.se/2014/september/rawfood-yoghurt.html

  Sara Lanninger 2014-09-13 07:58:20 http://visionofnutrition.se/
  Svara
 • Hej Ida!

  Tack för världens bästa blog typ. Den här morgonyogan du kör som du skriver om då och då, vad gör du då? Är själv inne på att börja med någon sådan rutin och jag undrar om du skulle vilja visa/skriva lite om vilka övningar du gör!

  Kram!!!!!!!!!!!!!!!

  Emma 2014-09-12 14:45:38
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh tack fina du vad glad jag blir <3 Kan absolut göra ett inlägg om vad jag använder för att yoga. Kramis

   idawarg 2014-09-13 10:13:51
   Svara
 • Hej Ida
  har idag varit och gjort en scanning av min kropp där jag fick reda på att jag har 35% fett i kroppen, 48,3% vatten, 42,6% muskler, väger 69.1kg och är 170 lång
  har den senaste månaden gått upp ca 3 kg utan att jag äter annorlunda eller tränar mindre? har stressat mycket på senaste, kan det bero på det? vad tycker du annars om mina resultat? jag sitter här och mår piss över dem, är det dåliga eller normala resultat? vad bör jag göra för att förändra dem till december då jag ska dit igen.

  K 2014-09-12 13:07:33
  Svara
  • Svar på Ks kommentar.

   Hej K! Bra att du gjort en scanning. Ditt resultat är inte onormalt, men att byta ut lite av fettet till muskler skulle inte skada. Det gör du bäst via styrketräning och rätt kost. Stress kan absolut påverka vikten negativt och göra så vi lagrar in fett. Kan du kanske dra ner på stressen kommande period? Kram Ida

   idawarg 2014-09-13 10:12:51
   Svara
 • Åh ser mumsigt ut, ser fram emot recepten! 😀 kram

  Malin B 2014-09-12 11:46:13
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt