Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS PERSONLIGA 10 SEP 2014 – GALAKLÄNNING

IMG_8093.JPGJacket Jofama – HERE // Hat  Dry Lake // Dress Kiss the sky – HERE // Boots Prime Boots- HERE

Idag har jag varit på Dry Lakes kontor och testat ut en grymt snygg klänning till Blog Awards som är nästa vecka. Ni glömmer väl inte rösta på mig idag 😉 RÖSTA HÄR! Sedan har jag haft 2 telefonmöten och nu är jag hemma och jobbar framför datorn innan det är dags att träffa mina härliga brudar på Boot Campet. Shit vad jag kör med dem och shit vad de är grymma! Så himla härligt gäng tjejer och jag kan redan se utveckling efter 2,5 vecka. Jag njuter verkligen av mitt jobb och kommer nog försöka få in ett till Boot Camp i slutet av oktober efter jag kommit hem från Marbella och träningsresorna. Wohoo.

English: Today I was at Dry Lakes office to try out a dress to Blog Awards next week. You do not forget to vote for me today 😉 VOTE HERE! After that I had 2 telephone meetings and now I´m home working before I should meet my girls at the Boot Camp. I push them so hard and they are so amazing and strong! I really enjoy my job and I think I will start a new Boot Camp in the end of October after  I got home from training trips to Marbella. 

vote

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en grym blogg med inspiration! Skulle vara trevligt med ett inlägg med tips och träning hur vi tjejer kan göra för att klara chins/pullups. 🙂 mvh

  Sandra 2014-09-10 19:18:28
  Svara
 • galet va snygg klänning:)

  Har på min blogg lagt upp ett träning och kostschema , är det bra? Eller inte? Gå in och tyck till och ni får även prova på det schemat om det funkar!! Kontaktaa mig isf:))

  http://nattstad.se/schouhan

  S 2014-09-10 15:29:22 http://nattstad.se/schouhan
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Ja jag älskar den verkligen! Så snygg och så skön! Kommer bli snygg till strumpbyxor även under vintern 🙂

   idawarg 2014-09-10 15:35:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt