Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA MÅL MED TRÄNINGEN

IMG_7437.JPGFlera av er har frågat vad jag har för mål med min egen träning så därför tänkte jag dela med mig av dem. 

Det senaste året har jag haft som mål att förbättra min ryggstyrka då jag i hela mitt liv haft problem och ont i min nacke vilket beror mycket på en för svag rygg i kombination med ett för stelt bröst. Dörför har jag kört ett rehabprogram för ryggen då jag i vanliga övningar som tex Chins och latsdrag inte hittat kontakten med ryggen tidigare. Det har skett en stor förändring och ryggen är så mycket starkare vilket gör att jag nu har lätt att hitta kontakt med den i de flesta ryggövningar. Mitt mål nu är att kunna göra Chins (breda)  helt själv, vilket jag aldrig tidigare kunnat. För 2 veckor sedan testade jag och jag lyckades köra 2 chins på raken helt själv! Woop!

Så med min överkropp så jobbar jag på en mer uthållig styrka medan jag på min underkropp försöker jobba upp mer volym och speciellt på baksidan. Jag har väldigt långa ben och armar och har långa smala muskler vilket gör att jag har svårt att få volym men det har skett en enorm utveckling och just nu är jag toppennöjd men det är ett ständigt jobb att hålla kvar musklerna. Så fort jag slutar styrketräna och äta rätt så försvinner musklerna på ben och armar och jag blir en slapp spinkis 🙁 Så jag fortsätter att köra på. Just nu har jag även som mål att bli starkare i mina djupa squats som jag tidigare haft problem med pga. överrörliga leder, för svag baksida och för stela vader. Jag kör ett 6 veckors squat program som Alexandra visat mig och är nu inne på vecka nr 5 och snart framme vid mitt mål 50kg. Efter de här 6 veckorna kommer jag köra 6 v till med ett mål på 55kg och sedan fortsätta jobba mig uppåt.

Förutom de målen så har jag även som mål att bli bättre på Pole Dance, skapa bättre rörlighet i överkroppen och att köra 1 pulshöjande pass i veckan för att verkligen svettas ut och behålla den kondition jag har. Jag är supernöjd med den kropp och fysik jag har nu faktiskt och känner mig stark. Men jag skulle faktiskt vilja lägga på mig lite mer fett för jag har börjat tycka det klär mig bättre och det gör att jag känner mig både starkare och slipper frysa under vintern 😀 haha.

Så nu vill jag gärna veta vad ni har för mål med er träning? Tell me?!

Englsih: You want to know what goals I have with my training so here they are…

The last year I tried to approve my back strength and I´ve really got results. Now my new goal is to do chins by my self (wide grip). I´ve never done it before but last week I did 2 in a row. Yeey! I will keep on working on my back strength!

On my lower body I want more volume and especially on the backside. I have very long arms and legs so it´s very hard for me to build volume on my body but my training has paid off and I´m very happy with my legs right now but I need to keep on do heavy weight lifting and eat the right food because if I stop my muscles will disappear and I will get tiny legs and butt again. I also work on my deep squats. I´ll do a 6 weeks squat program that Alexandra showed me. I´m on my week 5 now and soon on my goal 50kg. I think I´ll do 6 more weeks after that with a new goal and keep on lifting 🙂 

I also want to be a better Pole Dancer and learn new tricks, I want to improve my flexibility in my upper body and I also want to do at least 1 cardio workout/week to maintain fitness. I´m very happy about my body right now and I feel very strong! Maybe I want some more fat on my body just because it suits me better and keep me warm in winer 😉

So, what are your goals with training? Please tell me?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej!

  Jag har också svårt att hitta kontakten med ryggen i vissa övningar, till störst del övningar som tränar den övre delen av ryggen. Skulle du kunna ge några tips på övningar som stärker denna del av ryggen 🙂

  Jennifer 2014-09-14 13:11:01
  Svara
 • När du säger 50kg i squats, räknar du med stångens vikt då? Eller är det 50kg + stången?

  Malin 2014-09-09 20:07:39
  Svara
 • Jag springer några gånger i veckan och kör minst 5km terräng varje gång. Har gjort detta i något år nu, dock inte samma sträcka så klart utan det har ökat med tiden. Av någon anledning försvinner inte det där fula lilla bukfettet som finns runt naveln och jag är ofta uppsvälld i magen. Jag är smal och ser liksom vältränad ut vid rumpa och lår, men just magen händer det inget med alls. Så mitt mål är nog att försöka börja träna upp magen på ett gym, trots att jag tyvärr tycker att styrketräning är tråkigt och gärna bara håller mig till löpning. 🙂

  Therese 2014-09-09 17:52:07
  Svara
 • Need an American husband who will treat you like a goddess?? Incredible! Absolute Angelic!!

  Oddorock 2014-09-09 01:36:16
  Svara
 • Jag började på gym förra tisdagen och mitt mål är att få starkare muskler för jag har reumatism. Jag tycker det är skitkul! Har program för hela kroppen från sjukgymnast och har varit där tisd, fre, sönd och idag måndag 🙂 Vill också träna rumpan samt låren där jag blivit lite smalfet ;D Må bra helt enkelt är mitt mål, och ha roligt!

  elisabeth 2014-09-08 21:22:53
  Svara
 • jag har länge haft problem med rygg då ja barn en rygg sjukdom som gör att minnrygg kröker sig om jag inte motverkar det. Så jag tränar främst för min rygg , sen har man givetvis en dröm kropp. Men jag tävlar även i OCR vilket gör att jag måste kunna löpa och klara svåra hinder med mycket överkropp som fokus.

  andreatherese 2014-09-08 12:27:17 http://nattstad.se/andreatherese
  Svara
 • Mitt mål är att få stora benmuskler, både hamstrings, quads och vader. Det är ett evigt jobb och varje pass är tungt. Men vill man lyckas och har viljan så går allt trots lite slit 😀 Så just nu ligger jag på stadiga 90kg squats, men jag är stark men behöver mer volym så tänkte lägga upp ett nytt program för benen denna vecka och några veckor framåt där jag fokuserar på volym och inte styrka 🙂

  Nike 2014-09-08 06:17:55
  Svara
 • Fantastisk inställning! Behövs fler med samma tänk och sunda åsikter i blogg världen och media som dig. Kram

  Jen 2014-09-08 00:56:15 http://www.nattstad.se/jenniferevelina
  Svara
 • Mitt mål är att jag vill gå ner 10 kg, har inte börjat träna än, men har nog övertalat min pojkvän så det blir en motivation att köra!!:)

  Emilia 2014-09-07 22:20:50
  Svara
 • Hi Ida! My goal is to reach the 64kg and to have a flat stomach! Now I have a weigth from 69kg and I don’t know why but it’s so hard to reach my goal…Since I read and in a way live with your blog and your videos (over one month) already my stomach is a little bit more flat! I would love to have a stomach like you…what do you think, how long have I ”wait” to?
  As I read your goal, I ask myself how many squats do you do every day? Because I do 5-6 times/week squats and per day I do ”normal” squats 50 pieces…
  But all in all I have to say thank you, because since I read your blog I’m so inspiring and sporty and I’m feeling so much better with my body, so thank you sooo much 🙂

  Melanie 2014-09-07 19:18:10
  Svara
 • Hej ida! Tack för din otroligt inspirerande blogg! Jag har en fråga ang. träning. Hur många gånger i veckan tycker du att man ska träna om man vill gå ner i vikt, om man växlar mellan pass och styrketräning? Vore så tacksam för ditt svar. Ha en fortsatt trevlig dag 🙂 kram

  Amanda 2014-09-07 18:17:01
  Svara
 • Hej! Squats skulle jag gärna ta dela. Du kanske borde köra en sådan utmaning med Squats som du gjorde med #wargrun! Hade varit grymt kul pch köra ett sådant program!

  Jeanette 2014-09-07 17:57:37
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Ja men det vore kul 🙂 Dock lite svårt då alla behöver olika vikter. Hmm… Jag får tänka på saken 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-07 18:07:54
   Svara
 • Åh vilka inspirerande mål! Du ser fantastiskt stark och frisk ut!
  Förresten, du får uppmana ditt team att kämpa lite hårdare i Skin Perfection Challenge. Vi halkar efter mer och mer:) hihi
  Kram Ida

  Ida 2014-09-07 17:51:27 http://www.idaacarleborn.blogg.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åh tack fina du. Ja jag får nog göra ett inlägg imorgon och heja på lite 🙂 Nu jäklar! 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-07 18:07:17
   Svara
 • Mitt mål med min träning är att gå ner i vikt (har lyckats loosa 11 cm sammanlagt på övre/nedre midjan per månad 2 månader i rad) och få en tonad kropp/platt mage lagom tills jag flyttar till LA i slutet på januari nästa år för att studera 2 år 🙂

  gabi 2014-09-07 17:12:28
  Svara
 • Hade varit jätte kul om du ville skriva om ryggträningen OCH de där squats programmet du kör 🙂 för mina mål är att få min rygg stark eftersom jag har skolios och få en ”fylligare” fastare bakdel 😉

  Linn stensson 2014-09-07 15:49:00
  Svara
 • Älskar din blogg, så otroligt inspirerande! 🙂 Men skulle du kunna göra ett inlägg med bra rygg övningar för en ond och svag rygg? För mitt mål med träningen är att få mindre ont i ryggen och orka hålla uppe en bra hållning! 🙂

  Sandra 2014-09-07 15:17:30
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Du hittar grymma övningar på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness
   Glöm inte prenumerera 🙂
   Kramis

   idawarg 2014-09-07 17:10:10
   Svara
 • Hej Ida. Jag har en fråga som handlar lite om kost och huden.
  Jag känner ju till att du äter gluten och mjölkfritt.
  Det är så att jag har lite utslag o acne i ansiktet. Främst hakpartiet. Har hört att det kan ev komma från kaffe eller laktos.
  Har du någonsin haft problem med det och har det i såfall blivit bättre sedan du sluta m b la laktos/mjölk?
  Dricker du mkt kaffe?
  Har du annan bra info om detta ämne?
  Jätte tacksam för svar!
  Kram.

  Caroline Johansson 2014-09-07 15:02:40
  Svara
  • Svar på Caroline Johanssons kommentar.

   Hej! Jag har aldrog haft problem med huden men min pojkvän har och efter att han slutat med mjölken har det blivit så mycket bättre. Verkligen en stor skillnad. Kaffe har jag aldrig hört att det ska påverka hyn. Jag dricker 1-2 koppar svart kaffe/dag. Kram Ida

   idawarg 2014-09-07 17:09:14
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag måste säga att jag också känner igen detta med mjölken. Har en kompis som uteslutit gluten och snabba kolhydrater i ett år ca. Plockade sedan bort alla mjölkprodukter och märkte skillnad direkt på hyn! Såfort det slinker ner glass en sommardag eller för mycket gräddsås/ostgratinerad mat så får han utslag i ansiktet

    Alexandra 2014-09-08 07:57:16
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind