Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKET PROTEINPULVER ANVÄNDER JAG?

IMG_7942.JPG

Inflamino Protein – HERE

Många undrar vad jag använder för proteinpulver? Jag använder mig dagligen av Holistics Inflamino. Det är ett protein som är helt vegetabiliskt och mjölkfritt som är baserat på risprotein, aminosyror, vitaminer och mineraler och är perfekt för alla med känsliga magar. Förutom att ge byggstenar i form av proteiner så hjälper den till att läka och bygga upp en bra tarmhälsa.

Jag har testat många proteinpulver i mina dagar men jag kan bara säga att det här är GRYMT och jag är helt kär. Det är helt fritt från både socker och sötningsmedel, är naturligt och ekologiskt. Jag blandar ner 2 skopor i min smoothie på eftermiddagen och 1 skopa i min havreyoghurt innan läggdags.

English: Many of you want to know what protein powder I use? I use Holistics Inflamino daily. It´s a protein that is vegetable and it´s dairy free and it´s based on rice protein, amino acids, vitamins and minerals and it´s ideal for anyone with sensitive stomachs. It gives you good proteins and it help to heal and build up a good gut health. 

I´ve tried a lot of different protein powders but this one is my favorite. It´s free from sugar, sweeteners and its all natural and organic. I put 2 scoops in my afternoon smoothie and 1 scoop in my yoghurt before bedtime. 

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • hej! jag är inte laktosintolerans eller glutenintolerans och har inga andra allergier men däremot så har jag magkatarr och därför undrar jag om Inflamino proteinpulvret passar mig och kommer läka min magtarmkanal?
  ytterligare en fråga: måste man beställa detta proteinpulver eller finns det i hälsobutiker också?
  tack på förhand/ Sami.

  Sami 2014-10-17 14:53:02
  Svara
 • Tusen tack för tipset! 😀

  Julia 2014-09-07 19:29:42 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Tror det att det funkar för mig som har IBS?

  Jenny 2014-09-07 16:52:04
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Absolut! Det här är perfekt för alla som har IBS då den är skonsam och läkande för magen. Kram Ida

   idawarg 2014-09-08 10:21:32
   Svara
 • Vad tycker du om hampaprotein?:-)

  amanda 2014-09-07 09:41:49
  Svara
 • Hej! Jag skulle gärna vilja ha något ordentligt och hälsosamt proteinpulver som ovan fast med choklad, är det något som finns? Kunde inte hitta när jag klickade vidare på den länk du lagt upp. Tack för en grymt inspirerande blogg!

  Elin 2014-09-07 08:42:01
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! De har ett grymt vassleprotein utan sötningsmedel eller socker som du hittar här –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/protein-choklad-refill-145.html

   idawarg 2014-09-07 09:11:21
   Svara
 • Hej Ida!

  Tack för detta inlägg, passade perfekt just nu då jag funderat mycket på proteinpulver.
  Jag själv använder gärna Holistics produkter då de är rena och jag känner mig trygg med innehållet. Jag har i några månader provat att äta glutenfritt och även varit utan mejeriprodukter på grund att att min mage har krånglat och varit uppblåst en tid. Det har blivit lite bättre måste jag säga även om jag trodde att resultatet skulle komma snabbare. 🙂 Tidigare använde jag mig mycket av Holistics vassleprotein i smaken vanilj och mådde bra av den men när jag nu återigen börjat använda den så känns det inte helt hundra för min mage. Det är inte så att jag får magvärk men tycker jag bli lite svullen och får lite täppt näsa så funderar om jag ska försöka undvika just det proteinpulvret. Jag har hampaprotein från ett annat märke här hemma, det fungerar bra men skulle vilja ha några att alternera med som ger lite annan smak. Gillar vassleproteinet i smoothies då det ger en sån härlig fluffighet och att smaken är mer neutral.
  För min mage har jag blivit rekommenderad Holistics Glutamin, för att läka mina tarmar. Funderar vad som är bästa alternativ för mig om jag ska köpa ett till protein förutom mitt hampaprotein. Kan det bli ”för mycket” med Inflamino OCH Glutamin? Båda är läkande för tarmar och mage. Ska jag välja ngt annat proteinpulver? Jag behöver få samma nyttiga och fina innehåll som vassleproteinet har gett mig. Det gjorde väl för min kropp tidigare.
  Tack för en underbar blogg, hittade hit ganska nyligen och är så tacksam för alla dina tips!
  Kram Eva

  Eva 2014-09-07 00:41:31
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Jag skulle absolut ta inflation då den just innehåller L-glutamin + andra bra aminosyror som hjälper till att läka tarmen. 🙂 L-glutamin tar du också bara en liten dos av så du kan inte använda det som proteinpulver. Rekommenderar dig verkligen Inflamino, min absoluta favorit inom proteinpulver! Kramis

   idawarg 2014-09-07 09:09:53
   Svara
 • Just ja, glömde skriva att jag behöver passet gärna helst innan torsdag. 🙂

  Linda 2014-09-06 21:58:06
  Svara
 • Hej Ida! 🙂
  Jag undrar om du skulle kunna lägga upp videos på övningar för armarna utan vikter eller andra saker. Jag ska göra ett pass för armar som är 30min långt. Mitt mål är att kunna göra mer armhävningar, så styrka krävs framförallt. Vill även förbränna lite av fettet på överarmen och bygga upp muskler där. Det är ungefär vid stället som man kallar gäddhäng, men inte riktigt.
  MVH: En sport intresserad 17 åring

  Linda 2014-09-06 21:56:43
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda! Det ligger redan uppe på min youtubekanal så kolla där 😉 http://youtube.com/idasfitness Kramis

   idawarg 2014-09-07 09:06:48
   Svara
 • Hej Ida! Jag har köpt risproteinet från holistics och tycker det är så otroligt pulvrigt.. Hur brukarna du blanda dina smoothisar? 🙂

  Sofie 2014-09-06 17:11:10
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Jag förstår vad du menar. Jag brukar blanda 1 skopa risproten med 1 skopa Inflamino (Inflamino är inte lika pulvrigt) med 1 fryst banan, kakao, 1 dadel, 1 acai block eller 1 dl frysta blåbär. Så himla gott! Kan också rekommendera att baka med risproteinet då det funkar fin att använda som mjöl 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-07 09:05:54
   Svara
 • Har du märkt någon skillnad fysiskt på vilket proteinpulver du använder? alltså om du själv märker att det är snällt mot magen? 🙂 mindre uppblåsthet bara eller? 🙂

  Veronika 2014-09-06 17:01:49
  Svara
  • Svar på Veronikas kommentar.

   Jaaa guuud! Det går inte ens att jämföra. Min mage är helt lugn efter att ha ätit Inflamino medan jag blir uppsvälld av vassle. Detta är grymt om du har en känslig mage 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-09-07 09:04:15
   Svara
 • Va spännande. Det där kanske jag ska prova. Jag är allergisk mot mjölk så detta kanske är lösningen för mig!

  Jämtlandshanna 2014-09-06 15:25:28 http://jamtlandshanna.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind