Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHIC GALAN 2014

kolla_in_vimmelbilderna_fran_chicgalan_2014_Y8B6151_redigerad_ida_warg

Dress Oneness – HERE // Shoes – Top Shop // Jacket Jofama by Roxy – HERE

Igår efter mitt Boot Camp bytte jag träningskläderna mot den lilla svarta och begav mig till Chic-galan. Mycket trevligt folk träffade jag där och även om party inte är min grej så var det kul att mingla runt en stund. Ser ni att jag lyssnade på er i mitt val av klänning? Valde den som fick flest röster av er 🙂

English: Yesterday after Boot Camp I change my workout clothes to a little black dress and went to ”Chic-galan”. It was very fun to meet so much friends and nice people and do you see that I listen to you? I wore that dress you voted for. Loved it!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger