Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRUN SOM EN PEPPARKAKA

IMG_7902.JPGIMG_7892.JPGIgår var jag och gjorde spraytan hos Ludmila på Beauty Stockholm.  Ska ha på mig en kort klänning ikväll och mina ben var helt blå efter måndagens Pole Dance träning så jag var tvungen att fixa till det. Det blev galet bra och så skönt att vara lite brun igen! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Spraytan är bannemej så bra! Det tar 10 min så är man brun som en pepparkaka och det håller i 1,5-2 veckor utan att bli fläckigt (om man sköter det). Den spraytan jag gör är dessutom ekologisk. GÖTT! Nu blir det Boot Camp och sedan Chic-galan. Woop!

English: Yesterday I did Spraytan at Beauty Stockholm. I will wear a short dress tonight and my legs were blue after mondays Pole Dance workout so I just had to cover it 😀 I love Spraytan and it just takes 10min and then you are totally brown. Now its time for Boot Camp and after that a big party. Woop!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Jag har en fråga om det här med spraytan, hur bra sitter det när man svettas mycket? Jag svettas nämligen kopiöst mycket när jag tränar och upplever att tex BUS inte står emot svetten utan blir fläckigt efter ett tag. Även om det ser bra och jämt ut till en början. Känns ovärt att ändå lägga så pass mycket pengar och sedan bli fläckig.

  Sofie 2014-09-08 09:03:52 http://merajag.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga som inte har med inlägget att göra. Men eftersom du har så himla bra övningar i huvudet så undrar jag (det kanske redan finns, har precis börjat maraton se dina klipp på Youtube) om du har några bra övningar med kettlebell och ab wheel? Skulle vara jättekul att få lite inspiration så att man kanske kan utöka de få övningar man redan rullar på.

  Lycka till på galan!

  Rebecka 2014-09-05 00:07:51
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Hej fina du och vad kul 🙂 haha. Jag har en hel del bra övningar med kettlebell men inte med wheel då jag själv inte använder det. Kramis

   idawarg 2014-09-05 17:53:47
   Svara
 • Åh vill också!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-09-04 21:44:14 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej Ida! Hoppas verkligen du tar hem priset ikväll, du förtjänar det SÅ HIMLA MYCKET och jag har självklart lagt min röst på dig!!

  Har två frågor också som jag tycker du känns som rätt person att fråga om, det första är vad du tycker är bra första saker att satsa på om man skulle vilja beställa hem lite superfoods eller liknande, sånt man kanske inte köper i vanliga mataffären?
  Sen så undrar jag om du har något tips till mig hur jag skulle kunna göra då jag jobbar långa pass på café varje dag och måste äta min lunch där (kan inte äta matlåda där) och det enda vi har är smörgåsar, pasta och lasagne. Det är även svårt att stå emot sötsuget och alla bakverk/latte m.m när man är ständigt omringad av det…

  Lisa 2014-09-04 21:05:04
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack snälla för din röst, det betyder så mycket! Igår var jag ej nominerad utan Blog Awards är om 1,5 vecka så man kan fortfarande rösta 😉 Alla gillar olika och jag tål inte varken vetegräs eller spirulina men en grön blandning av de olika algerna kan vara trevligt att ha hemma och förgylla sina smoothies med. Min favorit är absolut Acai och det äter jag dagligen 🙂

   Okej jag förstår. Får ni inte ha med egen mat? Kanske har de något fullkornsalternativ? Ta det då och ät bra protein som fisk/fågel/ägg och mycket sallad till. kanske kan du koka ägg att ta med så behöver du inte äta så mycket av pastan. Jag förstår precis vad du menar då jag själv jobbat både på restaurang, pizzeria och café i många år. Lätt hänt att något litet slinker ner. Ett bra tips är att ta med en proteinshake att ta när man blir sugen 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-05 17:52:36
   Svara
 • Hej ida!
  Detta har inte alls med saken att göra men jag undrar om du har några tips på bra övningar/träningspass för armar och axlar. Jag gillar verkligen de träningspass du lägger upp både här och på din youtubekanal och använder dem ofta i min egen träning eftersom de är såååå mycket lättare att träna pm man har en plan! Men jag saknar som sagt övningar för armar och axlar och jag tycker att det är superfint att ha tränade armar och axlar men är själv lite osäker på hur jag ska träna.
  Kram!

  Tove 2014-09-04 20:19:55
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Absolut det håller jag med om. Mitt gummibandspass är kanon och fler överkropps pass kommer på min youtube kanal så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-05 17:48:06
   Svara
 • söt du är! 🙂

  Hanne 2014-09-04 18:19:16
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind