Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS TRÄNING

IMG_7882.JPGIgår innan Boot Campet körde jag ett litet härligt pass med fokus rygg. Började med mina squats där jag är inne på 4:e veckan på mitt squatsprogram där jag kör djupa squats 3 gånger i veckan för att förbättra styrkan i dem. Nu jäklar!

English: Yesterday before the Boot Camp I did a lovely back workout. I starred with my squats routine I´ve done for 4 weeks now. I do deep squats 3 times a week to improve strength. Wohoo.

Gårdagens träning: // Yesterdays workout:

10 squats 20kg X 2

2 squats 40kg X 6

10 Deadlifts 40kg X 1

10 deadlifts 50kg X 3

Triset: 12 Svärdet + 12 Rotation Cable Cross + 10 one arm lat pull down X 3

15 back raises X 3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida! Tack för grym träningsblogg btw 🙂 Jag har en fråga, jag vill gärna svarva till mina ben men är rädd för att dem ska bli ”bulkiga”. Vad är den bästa träningen för långa, snygga muskler?

  Kram 🙂

  manda 2014-09-04 14:14:44
  Svara
  • Svar på mandas kommentar.

   http://www.svensktkosttillskott.se/artiklar/myter_om_kost_och_traning_for_tjejer

   l 2014-09-04 20:49:01
   Svara
  • Svar på mandas kommentar.

   Hej fina manda! Cirkelträning med styrka är bra. Kolla in min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness
   Där hittar du mass pass du kan köra. Kram Ida

   idawarg 2014-09-04 16:49:34
   Svara
 • Hej Ida! Jag tänkte fråga en lite konstig fråga, men helt ur hälsoperspektiv och då vänder jag mig gärna till dig! Jag undrar egentligen om du har någon koll på hur många gånger om dagen man helst ska göra nummer 2 på toaletten..? Jag har nämligen fått in rutinen att jag måste gå på toa efter varje stor måltid, dvs frukost lunch och middag. Ibland även en fjärde gång. Vissa dagar kan det räcka med att jag reser mig upp från sängen och måste gå direkt. Jag undrar om detta är ett bra eller dåligt tecken? Jag tänker att det är bra för då vill kroppen ut med det som den precis fått i sig, ett slags rensningssystem. Men samtidigt undrar jag om tarmarna kanske inte mår bra av detta, kanske får den för mycket gluten/laktos..? Som sagt, kanske lite wierd fråga men har undrat detta så länge och du verkar ha sån bra koll:) tack för en superbra blogg! Kram

  julia 2014-09-04 08:46:03
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Hej fina du! Att bajsa är bara bra! Det är värre att inte gå på toa. Men 4 gånger om dagen kanske är lite jobbigt. Det kan vara så att du äter något du är överkänslig mot. Har du möjlighet så kolla upp det men det är ej farligt att gå på toa så många gånger 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-09-04 16:48:45
   Svara
 • Hej Ida!
  Nu äntligen är jag på rätt väg med kosten igen och tänker lite innan jag äter för att få i mig bra grejer. Men att fika är en sådan otroligt viktig social grej i mitt liv och lite jobbig att ta bort. Hur ska jag gå till väga? Ska jag hoppa fika över huvud taget eller kan jag unna mig att fika någon gång då och då?

  Din blogg är bäst!!
  Kramar

  Frida 2014-09-03 22:01:22
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida! Jag dricker alltid bara kaffe eller te och ibland tar jag med en liten mörk chokladbit när jag fikar funkar inte det? 🙂 Man behöver inte äta bulle bara för att man fikar. Det beor på vad du har för mål med träningen? Ska du ner i vikt så kan det vara bra att vänta med att unna sig tills man nått sin vikt, men vill du bara vara hälsosam så kan du absolut unna dig någon gång då och då. Kram Ida

   idawarg 2014-09-03 23:02:24
   Svara
 • Hej 😉
  En lite skum fråga här..
  Har du något tips för hur man går upp i vikt på ett snyggt sätt? Så att det inte bara lägger sig på ett ställe.. :/ Måste nämligen upp 3-4 kg för att nå en hälsosam vikt, men jag är rädd att jag ska se dålig ut.. :-(<3

  Mycket kärlek // Josefin <3

  Josefin 2014-09-03 20:07:15
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej! Nej tyvärr kan man ej bestämma vart fettet lägger sig. Men en god kosthållning och med tyngre styrketräning så kan du forma kroppen. Men glöm inte att hälsa är det viktigaste så behöver du gå upp några kilon för att du ska må bra så gör det och skit i vart det hamnar. Du är fin! Kram Ida

   idawarg 2014-09-03 22:59:52
   Svara
 • Hej Ida! Jättebra blogg och du är en stor inspiration. Jag har tränat i snart ett år på gym ca 2-3 gånger i veckan på gymmet och sen ibland något pass som mitt gym håller i. Jag har blivit enormt mycket starkare och har börjat se ännu mer resultat på senaste tiden. Det jag vill ja hjälp med är det här, försöker nämligen undvika mjölk och grädde osv då jag får ont i magen när jag trappat ner på det. Men skulle du kunna skriva ett snabbt exempel på vad jag som 15 åring skulle kunna äta alla 5/6 mål om dagen? Tack för en jättebra blogg!

  Julia 2014-09-03 19:34:50
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Fina du och tack för din kommentar!
   Du hittar recept so är helt mjölkfria i min kategori recipe under headern. Där finns förslag på både frukust, mellis och lunch/middagar och fler recept kommer. Kramis

   idawarg 2014-09-03 19:42:01
   Svara
 • Hej Ida!
  Vart köpte du de där tightsen? De är verkligen jättefina! Jag svettas en del när jag tränar så jag undrar också om de är svettvänliga?
  Tacksam för svar!

  Sanna 2014-09-03 19:19:11
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Tack 🙂 jag älskar dem och de kommer från Puma. Jag tror tyvärr inte de är så svettvänliga men väldigt snygga 😉 Kramis

   idawarg 2014-09-03 19:40:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind