Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNTLIGEN POLE IGEN

IMG_7875.JPGSport Top – HERE

Igår var jag på denna terminens första Pole Dance klass på StudioDQ. SOM jag har längtat! Det var riktigt tungt och jag hade glömt hur jobbigt det är med Pole. Idag är hela kroppen både öm och blå men oj vad jag redan längtar tills nästa träning. Wihoo. För er som haft tanke på att börja så är det perfket nu då en ny termin drar igång. Ni hittar schema HÄR.

English: Yesterday I was on this term´s first Pole Dance class. I have been waiting! It was very hard and I had forgotten how hard it is with Pole. Today my body is so sore but I can’t wait until next class! Wihoo. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Så otroligt vacker människa på både insida o utsida! Tack för alla tips och all fitspo! Din kropp är helt amazing!!!
  KRAM.

  Nea 2014-09-12 10:03:47
  Svara
 • Hej Ida! Tycker verkligen jättemycket om din blogg och tycker att du verkar vara en superhärlig person! Nu till min fråga, jag såg att det var någon idiot som hade kommenterat en elak kommentar på denna bilden på instagram, ovanligt? Hur tänker och känner du när du får elaka kommentarer? Får du det ofta?

  Embla 2014-09-03 07:39:32 http://www.veggiewar.wordpress.com
  Svara
 • Om man vill gå ner i fettprocent, innebär det då att man går ner i vikt? Vill få lägre fettprocent på kroppen men jag vill inte gå ner i vikt! Kr m

  Anonym 2014-09-02 23:11:14
  Svara
 • Du vet nog alla dom ungdomarna som aldrig kan bli nöjd med sin kropp, de som alltid ser fel och aldrig är nöjd. De som kämpar sig till gymmet, försöker äta nyttigt samtidigt som man ska hinna med middagar med vänner, myskvällar med chips, utgångar och sen lite fyllekäk på det? Jag är en av dom. Jag drömmer om att ha din kropp. Det är lixom målet och jag har svårt att känna något annat än misslyckande så länge jag inte kommer dit. Samtidigt som jag aldrig heller vill välja bort allt det ovan. Så min fråga är helt enkelt om det är fysiskt möjligt att få din kropp, trots att jag inte de strikta matreglerna som du har, trots att jag inte tränar lika hårt, kommer musklerna ändå efter bara lite längre tid eller ska jag sluta drömma om drömkroppen och ta fötterna på jorden och inse att man inte kan ha allt. Att jag måste välja?

  Olivia 2014-09-02 21:37:41
  Svara
 • i would like to have your body 🙂
  how long does it need to have a toned body? and would you tell me how many exercises I have to do every day so that they have an effect?
  you look really sporty but also beautiful! 🙂

  melanie 2014-09-02 20:52:18
  Svara
  • Svar på melanies kommentar.

   Thank you so much Melanie 🙂 <3 It depends… have you tried any of my workouts on my youtube channel? If not do that http://youtube.com/idasfitness
   Do them 4-5 times/week and join my challenges every week start monday 🙂 If you eat clean and do that + daily exercise you will see results soon. Love, Ida

   idawarg 2014-09-02 21:05:23
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Yeah, I have seen your youtube channel before and I do the exercises for the butt and the legs and the stomach workout aaaand I try to do your every week challenges! I do them since three weeks, 4-6 times/week and I will stay tuned and I hope you are right 😉
    And I can see after three weeks a little change (I’m 1,76m tall and my weight amounts 69kg)!
    Should I do more exercises or is it enough?

    Love and thank you so much for your answer!!! 🙂

    Melanie 2014-09-03 11:10:36
    Svara
 • Så snygg du är!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-09-02 20:48:11 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Jag ska börja på poledance nu till hösten och ska testa min första klass imorgon! Jag längtar så otroligt mycket för det ska bli så otroligt roligt 😀 Jag ser fram emot att få lära mig en massa tricks och utvecklas så mycket jag bara kan!

  Angelika 2014-09-02 20:36:58 http://www.icaniwillblogg.se/angelika
  Svara
 • Det verkar så himla roligt!

  Är det flex du kör? 🙂

  Linnea 2014-09-02 20:14:32 http://linneastockholm.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Tänkte börja med att tacka för svaret på min fråga om att kombinera styrketräning och konditionsträning, älskar att man så lätt kan kommunicera med dig och att du tar dig tiden att svara på kommentarer som du får!

  Nu har jag en till fråga, hehe. Jag har ändrat hela min livsstil mot en mer hälsosam vardag, jag har gjort det successivt nu under en ganska lång period och är nöjd med hur jag balanserar kosten och träningen, tycker även att majoriteten av min kost består av ”clean” mat. Dock har jag en svag punkt och det är såser/dressingar. Jag har verkligen försökt ta bort ketchupen, bearnaisen, crème fraichen etc men det slutar alltid med att jag tröttnar på maten och faller tillbaka i gamla spår.. Därför hade jag verkligen uppskattat tips på hälsosamma såser och dressingar, kan tänka mig att det är lättare att klara mig utan mina beroenden om jag byter ut dem mot något annat!
  KRAM!

  Elsa 2014-09-02 19:00:08
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Tack fina du vad kul att höra. Jag är också en dressing-/såsoman och har mina små knep. Brukar mest slänga ihop lite men ska kolla om jag kan få ihop lite recept på sås/dressing 🙂 Kramis

   idawarg 2014-09-02 21:00:31
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt