Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COVER GIRL

c_shapeup_001_CMYKKänns helt overkligt att se sig själv på ett omslag i butik!? 🙂  Det är mitt andra omslag för i år och det är nästan så jag måste nypa mig i armen!

Idag kom nya Shape Up ut i butik och en sak ja måste ta upp är att det står ”Tight & Snygg Sbabbt” är inget jag godkänt utan något de bestämt utan att meddela mig, vilket är tråkigt! Men för er som känner mig vet att det inte är något jag förespråkar och heller inget jag står för. Annars tycker jag att både omslaget och intervjun med övningar i tidningen är superfint och det känns helt sjukt kul att få äran att pryda ett omslag!

English: Feels quite surreal to se myself on the cover of a magazine but so fun! The new number of Shape up is out in store now and I really like it! 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida!
  För & främst vill jag tacka för en jättebra & inspirerande blogg!
  & sedan vill jag ställa en fråga som lyder; du äter ju knappt inga mejeriprodukter, vilket jag inte kan leva utan i form av keso, kvarg & en skvätt mjölk till kaffet trotts att min dröm är att kunna skippa dessa helt. Min mage är inte känslig men de dagar jag klarar mig utan känner jag mig mycket fräshare innifrån… Min fråga är då; är det bättre att köpa laktosfria produkter eller är det bara sämre? Alltså att de innehåller tillsatser osv… Känner mig lite vilsen!

  Moa Eriksson 2014-09-02 08:50:21
  Svara
 • Jag förstod direkt när jag såg rubriken att det verkligen inte kom från dig 🙂 Det är synd att ”hälso”-tidningar alltid ska förespråka quickfixes och dieter, men kan man ta allt sånt med en nypa salt så är det faktiskt en bra tidning för inspiration!

  Alexandra 2014-09-01 13:11:16
  Svara
 • ALLTSÅ SÅ JÄVLA SNYGG!! Perfekt!

  Gabriella Joss - 19 år, fru och toppbloggare 2014-08-28 23:17:37 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Sååååå snygg!

  sara 2014-08-28 18:50:46 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • Är skeptisk till ”hälsotidningar” som promotor quickfixes och säger sig ha ”lösningar” som leder till ett hälsosammare och lyckligare liv. ShapeUp är tyvärr inget undantag, men jag vill ändå köpa detta nummer för att läsa om din del i tidningen (-: De som följer din blogg vet som sagt att du heller inte förespråkar en livsstil med snabba fix till välmående, och det känns tryggt! Du är en bra förebild.

  linnéa 2014-08-28 18:02:34
  Svara
  • Svar på linnéas kommentar.

   Tack fina du vad glad jag blev av din kommentar <3 Jag vet att tidningar är extra hårda och väldigt tokiga i sina ordval eftersom de vill sälja fler tidningar. Håller tummarna på att det blir ändring på det. Hoppas du får trevlig läsning. Kramar Ida <3

   idawarg 2014-08-28 20:08:48
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är 15 år och upptäckte din blogg för några veckor sedan! Den är underbar, tack så mycket för att du tar dig tid att skriva och fota.
  Jag går nu första året på gymnasiet. Jag undrar, hur gör man med maten i skolan? Jag försöker att äta bra hemma- mycket långsamma kolhydrater, protein, och grönt. Men i skolan serverar de endast vitt ris, potatis, eller pasta, och de är ju alla snabba kolhydrater. Salladen har ett ok utbud, men det räcker inte för att bli mätt på. Och att gå ut och köpa lunch har jag varken tid eller pengar till. Har du några tips/lösningar?
  Kram!

  Lusse 2014-08-28 16:48:10
  Svara
  • Svar på Lusses kommentar.

   Hej Lusse och tack snälla för din kommentar och vad kul att du hittat hit 🙂 Jag vet och det är så tråkigt att skolorna inte satsar på bätter mat. Men ät en bra blandning och ta lite av allt och försök undvika allt med för mycket socker i. Kanske kan du ta med små mellanmål du kan ta på förmiddag och eftermiddag som du håller dig mätt på som ex kokt ägg, naturella nötter, raw food bars, proteinshake mm. Kramis

   idawarg 2014-08-28 20:07:18
   Svara
 • Hej! Jag älskar vegetarisk mat, särskilt bönor. Allt från soja-bönor till mungbönor, men märker dock att min mage blir väldigt gasig & uppsvälld. Har du något knep, då jag gärna inte vill sluta ät dom?
  Tusen kramar!

  Erica 2014-08-28 16:30:37
  Svara
  • Svar på Ericas kommentar.

   Yes, lägg bönorna i blöt i några timmar innan du kokar dem så blir du av med lektiner som gör att magen blir uppsvälld 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-28 20:04:53
   Svara
 • Grymma och fina Ida!!! Ska köpa tidningen så fort jag kan 🙂 en dag vill jag bli som du!! Kram

  Linn stensson 2014-08-28 14:55:27
  Svara
 • Vad kul att vara med på ett till omslag! Du är så fin!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2014-08-28 14:52:37 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Tycker det är superbra att du tar upp det Ida. Det var min första tanke när jag såg omslaget, det kändes inte som något du själv skulle sagt. Vill också bara säga att du är en stor förebild och jag älskar din sunda syn på hälsa och träning 🙂 Kram!

  Julia 2014-08-28 14:22:31
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja jag blev lite ledsen då jag inte alls godkänt det men tyvärr är det en baksida av att vara med i media. Tur att jag har en blogg så jag kan rätta till det som skrivs knasigt 🙂 Tack snälla fina du vad glad jag blir <3 Kramis

   idawarg 2014-08-28 15:02:26
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind