Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR FÅR JAG MAGRUTOR? HUR KOMMER JAG I FORM SNABBT? ÄR SÖMN VIKTIGT?

Nu är alla avsnitten från Portugal slut och jag kommer fortsätta att svara på era frågor ni ställde i frågestunden på min youtubekanal. Här kommer svar på flera av era frågor…

English: Sorry, this video is in swedish.

you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • ÄLSKAR din syn på att ”unna sig”! jag är precis likadan. jag vet att jag har kommenterat om det innan 😀 det är så kul att det finns fler som mig där ute! woop woop, trevlig torsdag! :)))

  ellen 2014-08-28 19:51:23 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida
  Fantastisk blogg. Du är grym!
  Du pratar ofta om cirkelträning och att blanda styrka med pulshöjande övningar. Jag älskar det, framförallt att man kör slut på sig och så att det är tidseffektivt. Jag lägger ofta upp mina träningspass i super-set och tri-set med en del plyo-träning och kör nästan bara intervaller när det gäller konditionen. Kan inte du förklara vad du menar lite mer ingående med cirkelträning. Är del liksom att man väljer ut övningar och antal reps och sen kör dom utan vila emellan tills alla är gjorda och då räknas det som 1 varv och så kör man x-antal varv? Vill liksom bara försäkra mig om att jag fattat. Kanske kan du också länka dina favoritcirklar från din youtubekanal också? TACK

  Susanna 2014-08-25 20:59:14
  Svara
 • Vill bara säga att du värkar vara så himla klok, det är verkligen inspirerande!
  Har en fråga som jag skulle bli jätteglad om du svarade på.. Jag lider av en ätstörning och går på en ätstörningsmottagning en gång i veckan, men det hjälper verkligen inte. Vikten går bara neråt och jag finner ingen motivation, de har även börjat tala om att lägga in mig på ett bahandlignshem. Just nu väger jag 40,8 och har vägt som mest ca 49 kg (är 163 cm). Är så himla rädd för att gå upp i vikt samtidigt som jag inte vill gå ner mer nu. Det största problemet är att jag vill träna och bygga muskler men det får jag såklart inte nu. Celuliter/bristningar är jag så otroligt rädd för att få och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
  Vilken vikt skulle du anse vara rimlig att börja träna på igen? Just nu äter jag ca 1000 kcal om dagen vilket jag vet är för lite, men jag vet inte hur många kcal jag bör få i mig? Skulle bli så glad om du svarade! Massa kramar till dig <3

  Anonym 2014-08-24 23:18:37
  Svara
 • Så himlans bra inlägg å svar! Skratta till lite vid den där frågan att unna sej…dyker alltid upp 🙂 Ligger såå mycket dåligt samvete hos folk bakom den!! Unna sej e ju automatiskt för de flesta att trycka i sej en pizza lr två typ… !! Men håller med dej till hundra – vem vill trycka i sig en tex stor godispåse när man kan äta ex god fräsch frukt !! Gillar dej skarpt ditt jordnära sätt å sunda tänk!! Keep it up!! Pöss Ida :*

  Carro 2014-08-24 22:56:42
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   🙂 Tack fina du vad kul att höra! Nej varför välja godis när frukt finns? 😉 Kram på dig <3

   idawarg 2014-08-25 09:02:07
   Svara
 • Hej Ida, och tack för en jättebra och inspirerande blogg!
  Jag bakade din raw chokladtårta igår, supergod!! Dock så visste jag inte att det var kärnor i dadlar?! Så det blev en tårta med tio stycken stora och hårda kärnor i, haha. Som tur är var alla gästerna nära vänner så det var inte så pinsamt som det hade kunnat vara:)

  Malin 2014-08-24 20:59:19
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Haha men lite spännande att leta kärnor i den 😀 Tårtan är helt magisk, hoppas ni njöt av den. Stor kram <3

   idawarg 2014-08-25 09:01:06
   Svara
 • Du är grym!

  Johanna Nilsson 2014-08-24 20:23:42
  Svara
 • Du är så himla klok och har ett nyttigt tänkande. Du är värkligen en stor inspirationskälla! Bra svar på frågorna, speciellt sista! 🙂

  Anna 2014-08-24 18:53:22
  Svara
 • Så himla kul med ett youtube inlägg! 🙂 jag rågillar ditt svar på den sista frågan, håller med dig till 100%!

  Phuong 2014-08-24 18:30:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt