Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEO FRÅN TRÄNINGSEVENTET

I våras hade jag Alexandra och Hannah ett event på House of shapes där 90st av er kom och tränade med oss. Så galet rolig kväll och här kommer en film från kvällen. 🙂

English: Here´s a film from our event on House of Shapes. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej!
  Tack för en superbra och inspirerande blogg. Det känns som att du har väldigt sunda förhållande till både mat och träning vilket kan behövas här i bloggvärlden.

  Jag har fått ett litet problem. Jag är nästan aldrig hungrig längre. Jag är 16 år och helt normalviktig, och innan har jag varit hungrig till nästan alla mål. Men nu för ett tag sen så har jag nästan inte blivit hunrig alls,trots att jag har hållt igång i skolan och med träning hela dagen. Så jag har ätit mycket mindre portioner nu än tidigare eftersom att jag känner mig helt mätt efter bara lite mat. Jag hoppar dock inte över varken frukost, lunch eller middag eftersom att jag vet att jag ändå behöver få i mig mat då. Jag försöker att inte äta vetemjöl och socker utan en bra blandning utav kolhydrater, fett och protein. Men vad kan det här bero på? Och det kan ju inte vara bra att helt plötsligt äta mycket mindre än vad jag har gjort tidigare?
  Kram Moa

  Moa 2014-08-24 09:00:55
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Oj det här är jättesvårt för mig att svara på då jag behöver veta mer. Oftast är kroppen bra att säga till om hur mycket mat/energi den behöver men det är ju självklart inte bra om du går ner mycket i vikt, känner dig trött mm. Fortsätt ät regelbundet och träna och skulle du gå ner mycket i vikt skulle jag uppsöka läkare och berätta om problemet. Kramis

   idawarg 2014-08-24 12:48:10
   Svara
 • Hej fina Ida!<3
  Tänkte på din bootcamp – kommer du starta en nya grupp efter det fem veckor som du kör nu?
  Det vore vore en dröm att få vara med men jag är ännu inte på plats i stockholm.
  Mvh
  Norrlänningen

  Matilda 2014-08-23 23:54:16
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda! Jag har inte bestämt det ännu för det beror lite på hur och när jag kommer vara bortrest. Men som jag tänkt så kommer det förmodligen bli ett litet camp efter jag kommer hem från träningsresorna i slutet av okt så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-24 12:45:22
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fundering angående en sak jag har bakat och konsumerat en del de senaste veckorna (dock endast under helgerna istället för andra nyttigheter). Jag har gjort mina egna proteinbars och har då använt mig av rispuffar, jordnötssmör kokosolja, lite lönnsirap samt honung i basen och sedan har jag gjort en choklad av kokosolja, honung, kakao och en nypa vaniljpulver som jag hällt över och sedan fryst. Min fråga är helt enkelt hur nyttigt eller onyttigt detta egentligen är? Jag känner alltid sån ångest efter jag har tryckt i mig en ruta trots att jag kanske inte borde det. Det måste ju vara bättre än att trycka i sig en hel chokladkaka eller har jag fel? Skulle verkligen uppskatta ett svar! Tack för en grymt inspirerande blogg 🙂

  Elsa 2014-08-23 22:31:25
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej fina du! Ångest tycker jag är dumt att ha. Alltid bättre att baka själv men det är ganska mycket kalorier/socker i vissa ”nyttiga bakverk” så man ska inte överäta dem heller. Kramis

   idawarg 2014-08-24 12:43:56
   Svara
 • men åååååh vad jag önska jag var där

  louisebiszczak♦ 2014-08-23 18:45:38 http://biszczis.blogg.se
  Svara
 • Cool video 🙂 ser jättekul ut 🙂

  sofienordberg.se

  Sofie 2014-08-23 14:02:12 http://sofienordberg.se
  Svara
 • Men åh så himla kul det verkar ha varit!! Vad pepp man blev av videon, verkligen 🙂

  Lisa's healthspo 2014-08-23 13:19:50 http://healthspo.shapemeup.se
  Svara
 • Hejsan, och tack för en fantastisk blogg!! Inom kort ska jag flytta till USA (Los angeles) i 9 månader för att plugga. Jag kommer bo hos en värdfamilj och jag hoppas verkligen att dem inte äter massa onyttigheter för det vill inte jag. Hursomhelst kommer jag nog få handla lite egen mat.. Spontant känns det som det är mer konstgjorda produkter och mer socker i amerikanska produkter? Hur ska jag undvika att få i mig det? Jag har hört talas om någon mjölkfritt kokosyoghurt?? Vilka produkter rekommenderar du? Kramar

  Josefin 2014-08-23 11:25:13
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Det beror på varit iUSA du ska bo. Jag var i LA och NYC förra sommaren och där fanns hur bra produkter som helst. Finns stora ekologiska matvaruhus som tex whole foods ch allt är typ mjölk och glutenfritt så inga problem alls 🙂 USA ligger före Sverige så tror du kan vara lugn 🙂 Googla upp whole foods i den stan du ska bo 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-24 12:41:10
   Svara
 • De senaste har jag tappat motivationen till att träna, äta bra mat och så. Jag gör det men känner inte samma glädje till. Kanske för att jag inte har uppnått min mål med min livsstil: en muskulös och tonad kropp. Jag känner mig lost i träningsvärlden, bland alla övningar och vad man ska äta.. Jag skulle behöva all pepp från dig för att jag ska bli lika sugen på att fortsätta!!! Hur lägger jag upp ett bra pass för hela kroppen om jag tränar 5-6 gånger i veckan? Hur många repetioner och set ska jag köra för att få en tonad men samtidigt muskulös kropp. Snälla hjälp! Kramisar

  Karin 2014-08-23 11:21:53
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej fina du! Har du kollat min youtubekanal? Där hittar du hela träningsprogram du kan följa som är grymma för att tona kroppen 🙂 Recept hittar du här på bloggen under recipe och fler kommer så håll utkik.’

   Prenumerera och kolla min youtube här –> http://youtube.com/idasfitness
   Kram Ida

   idawarg 2014-08-24 12:39:00
   Svara
 • Shit vad grymma ni Ida.
  Så sjukt bra och kul att ni kan inspirera så många tjejer till bättre hälsa och träning.
  Power till er och keep up the good work!

  Maya Nestorov 2014-08-23 09:22:00 http://www.oslagbarhalsa.com
  Svara
 • Ser ut som att det var sjukt kul, ni är så grymma!
  Kolla gärna in på min blogg www.healthymaja.devote.se, kram 🙂

  Maja 2014-08-23 08:35:12 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt