Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEAT

IMG_7472.JPG

Jag och Alexandra svettiga och glada över att ha överlevt passet 😀 // Me and Alexandra sweaty and happy after the workout. 

Igår var jag minst sagt uppe med tuppen för att gå till ett event med H&M och Sats där vi skulle få köra ett riktigt svettigt och hett pass som heter HEAT. Det var 45min högintensivträning i 40 graders värme kl 7.45 på morgonen. Gahh! Jag är ingen morgonträningsmänniska och jag är superkänslig mot värme så att köra burpees, upphopp och hoppande utfall så tidigt på morgonen och i denna värmen var verkligen en prestation av mig. Haha. Som tur var hann jag få i mig en chokladboll och en banan innan passet och måste erkänna att jag blev riktigt taggad av den duktiga läraren så det blev ett hårt pass.

Yesterday I was at an event with H&M and Sats. We did 45 min High Intense Training in 40 degree heat 7.45in the morning! Puh, I usually don´t like to train in the morning and I´m very sensitive to heat so to do burpees, switched lunges and high jumps in they heat was truly a performance by me 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • KUL! 😀 Hade vart kul att testa

  Jessica 2014-08-23 15:41:03 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Härligt jobbat! Tack för en inspirerande blogg Ida! Jag blir alltid så träningssugen efter att jag läser dina inlägg 🙂 Har funderat över hur du tänker kring alkohol? Dricker du ibland? Är väl medveten om min kost och träning men vill inte skippa detta på helgerna. Får dock lite ångest när jag tänker på allt socker jag får i mig… Hur tänker du kring detta? Tips? Kram!

  Jenny 2014-08-22 21:53:46
  Svara
 • Hej fina Ida! jag skulle vilja veta vad du tycker om questbars? 😀

  Maria 2014-08-22 21:53:21
  Svara
 • Hej Ida. Måste börja med att säga att du är en himla stor förebild och verkligen älskar alla dina tips!

  Sen så undrar jag hur mycket jag behöver äta. Jag är 157cm lång och väger runt 66. Jag tränar styrka så gott som varje dag och försöker även få in iallafall en liten stunds cardio i nästan varje pass. Men då är själva frågan hur mycket och ofta jag behöver äta under dagen för att inte bryta ner musklerna. Räcker det med frukost vid 7, lunch vid 11-12, mellanmål innan träningen vid 15 och sen middag? Och dricker även en proteinshake efter gymmet om jag vet att det kommer dröja till middagen. Kan lägga till att jag vill gå ner i vikt också, eller rättare sagt omvandla fettet till muskler. Vikten bryr jag mig inte om igentligen.
  Tack för en grym blogg!

  - 2014-08-22 11:50:19
  Svara
  • Svar på -s kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Helt omöjligt att svara på då det beror helt på vad, hur mycket du äter, hur hårt du tränar mm. Bäst är om du tar hjälp av en duktig kostrådgivare/pt som hjälpter dig lägga upp kosten efter dina mål 🙂 Kram ida

   idawarg 2014-08-22 15:19:27
   Svara
 • Låter roligt och riktigt spännande! Kanske ska testa på något pass någon gång, är mer en gym person tror jag. fast träna med laget sålklart 😉

  sofienordberg.se

  Sofie 2014-08-22 10:37:20 http://sofienordberg.se
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Ja jag tränar också alltid i gymmet men det var faktiskt kul att testa på ett pass. Lite omväxling 🙂

   idawarg 2014-08-22 15:17:40
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind