Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STÄLL ALLA DINA FRÅGOR OM DETOX?

img

Ultra detox

Okej vänner! Jag har fått så mycket förfrågningar om Detox. Varför gör man det? Hur gör man det? Vilken ska man välja? osv. Eftersom jag ej är något proffs på just detox så har jag bett mina sponsorer Holistic att svara på alla era funderingar eftersom de är proffs.

SÅ ställ alla frågor ni har om just detox så kommer Holistic svara på dem nästa vecka?

Frågade även om ni mina läsare kunde få rabatt på Detoxpaketet och ni får hela 20% om ni skriver koden Detox20 (var noga med stor bokstav på Detox) Erbjudandet gäller fram till 29 aug. Beställ paketet HÄR.

English: Okey my friends. I´ve got a lot of questions from you about detox. I´m not a detox pro so I asked my sponsors Holistic if they can answer your questions. SO ask all you want to know about detox now???

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Kul jag som tänkt köra detox snart igen!

  -Är det bättre med en kortare och intensivare dexox eller en längre men inte lika strikt?
  -Vart bör man dra gränserna med vad som är okej att äta? Jag har tidigare upplevt att jag inte riktigt blir mätt, jag blir snabbt hungrig och måste äta igen (Så magen aldrig får vila vilket inte heller är bra)
  -Immunförsvaret ska ju stärkas av detox men finns det en risk att det är försämrat under tiden (innan det blir bättre)?

  Tack på förhand 😀

  Josefine 2014-08-22 11:39:39
  Svara
 • Om man är en smalis o verkligen inte vill gå ner i vikt, hellre gå upp i såfall, är det dumt/risky/onödigt att detoxa då?

  Jen 2014-08-22 09:54:25
  Svara
 • Hur ska man äta under en sån här detox? Vad ska man undvika, minska på, öka m.m? 🙂
  Hur påverkas humöret?
  Hur kan man träna under en detox? (Om man nu måste ändra kosten)

  🙂

  Lisa 2014-08-21 22:31:13
  Svara
 • Hihi sorry:) klickade vidare ett steg till och såg nu att rabattkodsrutan kom upp!

  Nina 2014-08-21 22:13:09
  Svara
 • Hej bästa du! Jag ser ingenstans att fylla i rabattkoden? Jag har blivit medlem där nu och har detoxpaketet i varukorgen, men jag kommer bara direkt till betalningen. Kram och tack för en bra blogg 🙂

  Nina 2014-08-21 22:11:46
  Svara
 • Jag funderar över vad själva syftet med detox är samt vad resultatet blir. Vad gör detoxen som kroppen inte kan göra själv? 🙂

  maria 2014-08-21 13:49:08
  Svara
 • Hej! Perfekt eftersom jag precis har börjat på en 30 dagars detox och har en fråga. Jag har hållt på i 6 dagar nu. I början var jag hård i magen men nu är jag väldigt lös i magen. Så fort jag har ätit får jag ont i magen och måste springa på toa. Det är jättejobbigt och jag brukar aldrig ha det såhär annars. Ska det vara så under en detox? Har det att göra med vad jag äter? Har inte varit strikt första veckan utan fått i mig lite kött,gluten och mejeriprodukter. Tack för svar 🙂

  Elisabeth 2014-08-21 13:23:05
  Svara
 • Hej Ida!
  Har läst din blogg under några veckor nu och du verkar veta vad du pratar om, vilket är SÅ skönt.
  Nu till min fråga – Jag är allergisk mot både laktos och mjölkprotein, vilket betyder att jag inte kan äta dom tabletterna cellencym som du rekommenderar eftersom det är laktas där i. Jag undrar om du vet några andra tabletter/pulver som inte innehåller detta ämne som även jag skulle kunna äta, för jag har jätteproblem med svullen mage osv när jag ätit, har testat att utesluta både det ena o det ändra men det ända som hjälper är att inte äta och hur kul är det när man älskar mat!? är SÅ tacksam för svar!

  Frida 2014-08-21 10:11:09
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla 🙂 <3 Laktas är inte mjölk utan ett enzym som bryter ner laktos så du kan äta dem 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-21 10:45:12
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack snälla för ditt svar!
    Men jaha! Jag vet att laktas hjälper till att bryta ner mjölksockret så att om man är laktosintollerant så kan man äta livsmedel med mjölk i om man äter en tablett med laktas i, vilket jag aldrig har kunnat göra eftersom jag är allergisk mot både och. Men då kanske det är så att jag kan äta dom cellenzym och att det inte gör något att det är laktas i eftersom jag ändå äter helt mjölk och laktosfritt? Utan då hjälper det bara till att bryta ner och gör så att jag tar upp mer näring av maten och kanske slipper uppblåst och allt som kommer med där. Är så förvirrande? haha.

    Frida 2014-09-01 11:34:44
    Svara
 • what are the benefits of detoxing your body and how often should you detox it? is it better to make a ”real” detox diet for a few days with eating completely nothing and flush it all out with special drinks or with a program like you offer (still eating but drinking this powder 2times a day? and can you really loose weight with it or is it if you loose some weight only water…? thank youuu 🙂 <3

  Anna-Belle 2014-08-21 09:07:26
  Svara
 • Hur länge ska man detoxa? Hur hårt kan man träna? Bör man använda något tillskott eller räcker det med bara grönsaker? Vad ska man undvika att äta?

  Julia 2014-08-21 08:10:09
  Svara
 • Hur reagerar de flesta i början av en detox? Blir magen i ”uppror” på något sätt eftersom den inte är van?

  Veronika 2014-08-21 07:29:00
  Svara
 • Hur ofta och under hur lång tid är det bra att göra det?
  Tack va snällt med rabatten 🙂

  Jessica 2014-08-21 07:24:13 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind