Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DELTA I MITT TEAM OCH FÅ ETT KIT FRÅN SKIN PERFECTION

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 10.50.12Som jag berättade så har jag just nu ett superroligt samarbete med Loreal och deras nya hudvårdsserie Skin Perfection. Jag kommer testa deras produkter under 4 veckor och skriva om det på deras kampanjsida. 30 st av er kommer också få chansen att delta i mitt team och vara med och testa de här produkterna och självklart då få hela kitet hemskickat (Värde över 1100kr).

Finns fortfarande chans att anmäla sig till mitt team och det gör ni HÄR

Vinner vi som team kommer även någon av er 30 som är med i teamet kunna ha chans att vinna…

Stora vinsten: En weekend till Paris.

2:a – 5:e plats: Ett stort skönhetspaket från Loréal värde 3 000kr. 

6:e – 30:e plats: Ett skönhetspaket från Loréal värde 1 000kr.

Hur coolt är inte det? In och anmäl er till mitt team nu så kör vi!

(Teamet kommer väljas ut i böran av nästa vecka)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Måste man bo i Sverige för att delta i teamet? 🙂 Puss från mumin

  Kiri 2014-08-22 07:07:33
  Svara
 • Jag anmälde mig till ditt team förra veckan redan, så kul 🙂

  sofie 2014-08-21 19:41:19 https://www.facebook.com/PTsof?fref=ts
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag känner att jag verkar ha hittat en ny favoritblogg här, tumme upp för dig! (Anmälde mig till och med till ditt L’óreal team!)
  Undrar om du har några tips till mig som försöker att bli mer vältränad? Mitt mål är att vara hälsosam och se fit ut.

  Väger 57 kg och är 170 cm lång och har har aldrig tränat särskilt hårt. Nu har dock jag äntligen kommit igång ordentligt och tränar på gym (styrka och förbränning) minst varannan dag och känner att jag vill börja se resultatet av min träning. Lite grann har jag såklart märkt, men hur lång tid tar det innan man får en riktigt fit kropp? (Har en typisk ”halvsladdrig” päronkropp och börjar undra om jag någonsin kommer att få snygga ben och en tight rumpa! Lite glimt i ögat nu! 😉 ).

  Bör jag träna varje dag och eventuellt justera kosten? Nu äter jag alla måltider med 3h mellanrum enl. kostcirkeln ungefär. Har du tips på hur jag borde träna?
  Svårt för dig att svara på då detta då det är så individuellt, men kul om du har några tips!

  Ser fram emot att höra från dig!

  Kram Victoria

  Victoria 2014-08-20 19:51:02
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Wohoo vad kul, välkomen hit och håller tummarna för att få med dig i mitt team! :)Regel nummer 1 är att alltid vara med i mina utmaningar varje vecka 😉 Haha sedan få in träningen regelbundet och jag tror styrketräning kommer göra susen på dig och då gärna med tyngre vikter. Varje dag behövs ej men 3-4ggr i veckan skulle vara topp. Ät varierat och rent och använd gärna mina recept. Fler kommer så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-20 20:59:13
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack för grymt svar Ida! Samma här håller tummarna! 🙂

    Då vet jag att det är dina utmaningar och recept/mer clean mat som gäller framöver 🙂 Är dock lite skeptiskt till tyngre vikter, vet att det mer eller mindre är en skröna att man som tjej blir stor av det, men då mitt mål mer är att se vältränad och slank ut än att bli mer muskulös och bitig så undrar jag hur du ser på att köra fler reps med lättare vikter istället?

    Kram

    Victoria 2014-08-21 07:28:55
    Svara
 • ida i wanted to ask you something. what do you think about detox teas? i wanted to do something good for my body and searched a bit and found different brands which are popular for example: skinnytea, matefit, detox skinny herb tea…and so on. do you have experiences with any of these brands/tried one of these? or tried a different brad which you can recommened? or what do you think of that kind of teas in general? i would be soo soo happy if you could answer this because you know so much about food and what is good for you, so it would be really glad if you could give me your thoughts about that. thank you for always inspiring me with a healthy lifestyle. <3 you are awesome and i hope you win at the blogawards. hugs

  mimi 2014-08-20 16:07:22
  Svara
  • Svar på mimis kommentar.

   Hi Mimin and thank you soo much for your comment and your vote 🙂 I really appreciate it <3 I´ve never tried detox tea but i´ve tried Holistics Ultra Detox and I really liked it. Tomorrow I will have a question time about detox that Holistic will answer so ask your questions about detox there tomorrow 🙂 Love, Ida

   idawarg 2014-08-20 21:04:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind