Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ HÅLLER DU DIG FRISK I HÖST

IMG_7417.JPG

Jag tar en shot Supervitalis varje morgon för att hålla mig frisk. – Multivitamin och multimineraltillskott från frukter, grönsaker, bär, alger och örter.

Nu börjar hösten närma sig och när man börjar jobb och skola igen brukar förkylningar och andra jobbiga sjukdomar smyga sig på och då gäller det att boosta immunförsvaret ordentligt och här kommer mina bästa tips… 

English: Here is my top tips to boost the immune system and to keep healthy during autumn…

– Ät regelbundet och ät bra och ren mat som ger dig energi och näring och hjälper dig att hålla immunförsvaret på topp. Skippa socker och halvfabrikat som bara ger tomma kalorier. // Eat clean and good food that gives you energy and omilt sugar and processed foods. 

– Drick mycket vatten och använd kolloidalt silver <–LÄNK i vattnet som är mycket effektivt mot bakterier, virus och svamp. // Drink a lot of water and put colloidal silver in your water which is vwry effective against bacteria, viruses and fungi. 

– Sov ca 8 timmar per natt. // Sleep 8 hours/night.

– Tvätta händerna och undvik att ta dig i ögon och mun. // Wash your hands and avoid touch your eyes and moth. 

– Under vinterhalvåret får man inte sin dos av D-vitamin av solen så mellan oktober-mars tar jag tillskott av denna D-vitamnin <–LÄNK. // During winter I always take supplements of vitamin D.

– Ta en multimineral och en multivitamin. Jag tar en shot av Supervitalis <–LÄNK varje morgon som är både multivitamin och mineral i ett gjort på helt naturliga råvaror. Är man allergisk mot någon frukt, ört eller bär i den så finns Multimineral HÄR och Multivitamin HÄR. // Take a multimineral and a multivitamin. I take it everymorning.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Efter att ha läst detta inlägget och vissa andra du skrivit också, så verkar det som du äter väldigt mycket tillskott, jag tycker själv att det är väldigt intressant och skulle mer än gärna vilja att du skriver vad du tar för olika tillskott. Vad rekommenderar du? Är det bra att stoppa i sig hur mycket olika som helst? Just nu äter jag chlorella och spirulina omega3 flytande och cellenzymer för magen räcker det? Tack för en super bra blogg, du är grym:)

  Sarah 2014-08-19 23:58:58
  Svara
 • Hej Ida, Tack för mycket bra tips!
  Jag skulle vilja ställa en fråga till dig ang, det här med att äta regelbundet. Jag har nämligen kört 5:2 dieten nu under ett helt år, det vill säga att du 2 gånger i veckan endast äter ca 500 kcal. Jag tycker att jag mår väldigt bra av det, och har exempelvis inte åkt på en enda förkylning sedan jag började. Jag har även lyckats hålla en bra vikt hela året. Motionerar de dagar jag äter ordentligt, och vilar på fastedagarna. Nu till hösten vill jag gärna börja träna lite mer intensivt och få in lite mer styrketräning i mina träningspass. Vad tycker du om 5:2? tror du att det skulle fungera att fortsätta med dieten ifall jag börjar träna lite mer ”intensivt” ?
  För övrigt är jag ett stort fan av din blogg, man blir så motiverad av att få läsa dina tips kring träning, hälsa och recept! /Sophie

  Sophie 2014-08-19 12:58:07
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind