Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD

IMG_7236.JPG

ALLTSÅ ni är ju bara helt underbara! Veckorevyn släppte precis vilka som blivit nominerade till årets Blog Awards och jag är nominerad i kategorin Årets tränings- och hälsoblogg!TACK TACK TACK vad glad jag blir <3

Skulle såklart bli superglad om ni även ville lägga en röst på mig och om ni inte vill rösta på mig så rösta på någon annan favorit. Jag vet att alla bloggare lägger så mycket tid och energi på att inspirera varje dag och det betyder så mycket att få ert stöd genom att rösta!

RÖSTA HÄR!

Kärlek till er

 ♥

You are amazing! Just found out that I´m nominated in Veckorevyns Blog Awards in the category This years Fitnessblog. THANK YOU so much for your love! I would be super glad if you also want to vote for me – VOTE HERE. Lots of love ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Helt klart att jag kommer att rösta på dig!

  Zandra Karlsson 2014-08-14 14:09:39 http://nattstad.se/83zandra
  Svara
 • Din träningsblogg ger mig mest inspiration, så har röstat på dig 😉 Du är även en sån himla bra förebild för alla unga tjejer som lätt kan få en fel bild av träning & kost och skönhetsideal i samhället idag. Solklart att du ska vinna den kategorin =)

  Isabella 2014-08-14 14:08:32
  Svara
 • Nu har jag röstat på det självklara valet…..Ida Warg 😀 du fortsätter att inspirera och är helt jävla underbar! Tack ännu en gång för din fantastiska blogg!!! Hoppas verkligen att du vinner 🙂 kramar till dig <3

  Sofie_Kickan 2014-08-14 12:13:18 http://freeyourmind9.webnode.se/
  Svara
 • Jag röstar på dig!

  Lovisa 2014-08-14 11:45:35
  Svara
 • Sådär! Nu är det röstat och klart 🙂

  Jennifer 2014-08-14 11:07:20 http://jjennaa.blogg.se
  Svara
 • Kommer absolut rösta,ingen tvekan om den saken! Din ska vinna,så är det bara!!

  Alexandra 2014-08-14 10:27:49
  Svara
 • Hej Ida! Gillar dina träningsvideos jätte mycket! 🙂 det jag undrar är om du skulle kunna lägga ut tips på enkla ryggövningar och kanske ett program för hur man kan stretcha hela kroppen.
  Har röstat på dig, som tack för att du ständigt motiverar mig. Kram 🙂

  Emma 2014-08-14 10:22:29
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla, det uppskattas verkligen <3 Fler videos kommer och ett ryggpass står absolut på schemat. Kommer släppa en träningsvideo i veckan så håll koll 🙂 Stretchvideo kommer med och det ligger redan flera på kanalen både för under och överkropp så du kan kombinera dem så länge 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-14 10:31:12
   Svara
 • Hej Ida!:)
  Det är så att jag är allergisk mot både gluten och laktos. Jag har på senare tiden börjat misstänka att jag även är allergisk mot mjölk, jag vet inte vad jag ska äta!?
  Jag kan inte äta tillexempel mandel och nötbaserade produkter då jag även är allergisk mot mandel och alla nötter.. Eftersom du inte äter mjölk och gluten så tänkte jag att du kanske kan komma med något förslag på frukost och kanske hur du gör såser till mat?
  Tänkte pröva Oatlys havreyoghurt men vet inte om den är glutenfri?
  Tack på förhand

  Kitty 2014-08-14 09:34:03
  Svara
  • Svar på Kittys kommentar.

   Hej! jag förtsår. Oatlys havreprodukter är i stort sett glutenfria men har man en stark allergi mot gluten bör man vara försiktig. Havre är glutenfritt men nästan all havre görs i maskiner där de tidigare producerat tex mjöl vilket kan göra att havren innehåller spår av gluten. För mig funkar havreprodukterna men du bör kanske testa dig fram.

   Annars är min favorit de kokosbaserade produkterna. Kokosmjölken är grym och min nya favorit på morgongröten 🙂 Sedan finns även risbaserad mjölk och quinoa baserad. Istället för yoghurt så måste du testa chiapuddiing. Recept hittar du på min blogg under recipe. Beställ Chia frön här http://vitamera.se/ref/idawarg/chia-244.html

   Kram Ida

   idawarg 2014-08-14 09:40:36
   Svara
 • Du fick min röst:) Hoppas du vinner:) Har no också en fråga. Har du nåt tips övningar man kan göra i en pool:):) Kram

  Emma 2014-08-14 09:29:40
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack fina <3 haha poolträning kan vara riktigt jobbigt. Trampa vatten, gör höga benkickar, håll dig i poolkaneten och sparka allt vad du har både med magen ner och magen upp. Övningarna kan göras i tidsintervaller. Kör hårt 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-14 09:36:58
   Svara
 • Självfallet fick du min röst! Stort lycka till 🙂 <3

  Nike 2014-08-14 09:24:35
  Svara
 • ska LÄTT rösta på dig. du lägger ner så mycket tid och kärlek på din blogg <3 uppskattar dig så mycket!

  cilla 2014-08-14 09:17:53 http://sparvagnsbetraktelser.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt