Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT SVETTIGT CARDIOPASS

IMG_7124.JPGIMG_7125.JPGIMG_7123.JPGNi som läser min blogg vet att jag mest håller på med styrketräning och Pole Dance. Dock har jag de senaste månaderna försökt att lägga  in minst ett pulshöjande pass i mitt träningsschema för att förbättra flåset och för att jag tycker det är så otroligt skönt att svettas ut och att få igång blodcirkulationen i hela kroppen. UNDERBART! Så jag har alltså inga speciella mål med min löpning utan kör bara för att få en total genomkörare av kroppen.

English: You who reads my blog now that I usually do weight lifting and Pole Dance but the last moths I´ve tried to do at least 1 cardio workout/week. I think it´s so nice to be soaking wet of sweat and get the blood circulation throughout the whole body. Yesterday I did this sweaty workout.

Gårdagens pass blev: // Yesterdays workout:

1 km löpning // 1 km running

20 crunch // 20 crunch

15 befäll // 15 jackknife

40 sneda crunch/ sida // 40 side crunch/side

X 6

Avslutade passet med 10 tabata löpintervaller på 16-17km/h. // Ended with 10 fast tabata run intervals.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida, tack för grym blogg älskar den!
  Både du och Hannah kör ju ibland intervaller på löpband vilket är väldigt smidigt för man kan se tid/hastighet osv. Men det jag tycker är svårt är när man t.ex ska springa 30 vila 30 för det tar ju en stund för bandet att komma ner i det långsamma tempot. Likaså att komma upp i det snabba tempot igen. Hur gör du? Håller du tiden från att bandet är i det tempo du ska köra på?
  Kram Sofia

  Sofia 2014-08-13 10:58:05
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Du saktar inte ner tempot utan du hoppar av bandet med fötterna på sidorna! Sen hoppar du på igen när det är dags.

   Erica 2014-08-13 15:08:23
   Svara
 • Hej!
  Jag tränar innebandy på elitnivå samtidigt som jag tränar mycket på gymmet med styrketräning.
  Hur ska jag göra med kosten för att få ut så mycket som möjligt. Min tränare säger pasta för innebandyn och för att få enegri fort men jag vill försöka äta hälsosamt och nyttigt och då ska man ju försöka undvika pasta. Hur ska jag göra för att lyckas kombinera detta?

  Josefin 2014-08-13 00:00:51 http://jmei.se
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Hej Josefin! Kul att du satsar på innebandyn. Du behöver absolut inte äta pasta om du inte vill. Boosta istället med råris, rotfrukter, frukt, grönsaker, havregryn, quinoa. Det ger bra med energi och är bättre alternativ till kolhydrater än pasta. Kram Ida

   idawarg 2014-08-13 10:15:18
   Svara
 • Hej Ida! Först vill jag säga att du och din blogg inspirerar och motiverar mig sjukt mycket!
  Detta kanske är en ganska konstig fråga men såhär är det, jag har brutit foten och gått med gips i tre veckor. Nu är gipset borttaget men mycket av mina muskler i benet och rumpan är borta. Nu till mitt problem, jag har fortfarande ganska ont i foten och kan alltså inte stödja sådär jättemycket på den. Så min fråga till dig är alltså, har du nåt tips på några bra ben/rumpövningar som man inte behöver stödja på foten för att göra?
  Tacksam för svar, kram 🙂

  Tyra 2014-08-12 21:14:54
  Svara
  • Svar på Tyras kommentar.

   Hej Tyra och vad skönt att du börjar läka. Bencurl, bespara, höftlyft och Wargens Buttkiller – du hittar denna övningen på http://youtube.com/idasfitness

   Krya på dig och lycka till. Kramis

   idawarg 2014-08-13 10:17:24
   Svara
 • S N Y G G du är Ida!

  sara 2014-08-12 20:18:34 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Vill först och främst säga att din blogg är väldigt inspirerande och läser den såå ofta. Du är jättebra förebild för mig och många andra!

  Min fråga är hur du gör med smink och så när du tränar? Jag ser att du har det på bilden . Har nämligen hört att smink åker in i porerna när man svettas och då framkallar finnar. Så , använder du något speciellt smink , hur kan du liksom få det så flawless?
  Skulle bli överlycklig om du svarade. Tack för att du är en så bra förebild.

  Emma 2014-08-12 19:58:42 http://www.nattstad.se/emmaanoorberg
  Svara
 • undrar också vad du använder för kamera! 🙂

  louisebiszczak♦ 2014-08-12 18:52:01 http://biszczis.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle behöva lite råd…
  Jag är en tjej som alltid gillat att röra på mig (styrketräning tkr jag är superkul!!) men efter att ha fått utmatningsdepression efter studenten blev allt jobbigt. Eftersom jg haft anorexi tidigare så gick stressen utöver kosten och träningen och allt blev ett måste och jag gick ner en del i vikt… Hela mitt liv liksom kretsar kring att bli smal och hela tiden tränade jg för att kunna äta och jag fick ångest av att hippa över ett pass för jag var rädd för att gå upp i vikt (vilket faktiskt jag behövde!). Nu vill jag längre inte träna för att gå ner i vikt utn jag vill kunna träna när jag vill och har lust men ha en stabil vikt… Jag tänker hela tiden att jag kommer gå upp i vikt om jag itne tränar. Jag vill bara träna för att må bra och vara nöjd med mig själv! Hur ska jag förhålla mig till detta? Att komma till den punkten att träningen ska vara ett sätt för mig att må bra och inte känns att jag går upp i vikt om jag inte tränar?
  Tacksam för svar 🙂

  Anonym 2014-08-12 18:39:50
  Svara
 • vilken kamera är detta?

  agnes 2014-08-12 18:32:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind