Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS PERSONLIGA – 12 AUG 2014

nelly21. Top – HERE // 2. Boyfriend Jeans – HERE // 3. Sneakers – HERE // 4. Crop Top – HERE // 5. Sun glasses – HERE // 6. Watch – HERE

Idag började jag dagen med att klicka hem Jeansen, glasögonen och den svarta toppen ovan. Funderar även på resten? Hmm, kanske blir en eftermiddagsshopping också 🙂

Idag har jag fullt upp och ska snart iväg på dagens första grej. Ska till kontoret och bli fotad inför ett kommande samarbete med ett stort skönhetsföretag. Efter det ska jag hämta upp en ny bikini, gå och signa avtal för träningsresorna och sedan på möte angående min youtubekanal. Nya videos ska planeras. Woop woop. Jag mår kalas och den sjuka träningsvärken jag haft i rygg och rumpa har börjat lägga sig och det är dags att köra squats ikväll igen. Längtar! 😀

English: Started this day to buy the jeans, sunglasses, and the black top above. Looking to buy the other things too 🙂 Today I have a lot of meetings and first is a photo shoot to a collaboration with a big beauty company. Woop woop. I feel great and my muscle soreness in back and butt is almost gone and later today it´s time for more squats. Can´t wait! 😀

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Oj vilken glöd Ida! Kul och inspirerande!!
  Tack för en fin blogg. Kram! :))

  Sig 2014-08-12 17:01:33
  Svara
 • Hej! Tack för en inspirerande blogg!
  Jag tränar 4-5 ggr i veckan på gym och ser resultat. Är dock rädd att mina armar ska se tjocka ut om jag tränar dem för mycket. Har du något tips på hur man ska få tonade och starka armar utan att se stor ut?
  Hur många reps och sett kör du per övning? Folk tycker så mycket om det där… Men vad är bäst för att få en stark, tonad, funktionabel kropp utan skador? Få tunga (5-8 reps) eller fler (15-20 reps) med lite lättare vikt? Mycket tacksam för svar. Kram!

  Ebba 2014-08-12 16:37:24
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba! Vill du inte att armarna ska växa så kör 15-20 reps med egen kroppsvikt eller lättare vikter (fast ändå så tungt att du knappt orkar göra klart repsen). Det här tränar en uthållig styrka. Själv brukar jag oftast köra 8-15 reps för att jag vill bygga upp mina muskler och forma överkroppen. Att köra tyngre gör inte mig större eller att jag ser tjock ut. Det tar många år att bygga stora muskler. Det som kommer spela störst roll i slutändan är kosten. Kram Ida

   idawarg 2014-08-13 10:21:20
   Svara
 • Grymt att du börjat med dagens personliga, så kul!! Jeansen är såå snygga, magiska! Ha en fin dag

  Lovisa 2014-08-12 13:55:05
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Å vad kul att höra 🙂 Ja jag är så taggad på att få hem jeansen! Älskar Boyfriend jeans! 🙂 <3

   idawarg 2014-08-12 13:57:57
   Svara
 • Hej Ida!
  Måste först och främst säga att din blogg och youtubekanal inspirerar verkligen mig att träna och äta rätt!

  Jag är nämligen allergisk mot laktos och fruktos, dessutom undviker jag även gluten och mjölk helt då min mage mår mycket bättre av det. Jag tränar flera gånger i veckan och oftast åker jag direkt från skolan till träningen. Jag undrar ifall du kan ge lite tips på mellanmål som både är enka att ta med sig till skolan och äta innan träningen men även mellanmål man kan göra när man är hemma. Då jag inte tål fruktsocker kan jag varken äta frukt eller smoothies osv..
  Ha det bra!

  Sara 2014-08-12 13:44:23
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack för din kommentar 🙂 Det där med allergier är jobbigt men det går alltid att lösa. Några tips på mellanmål är naturella nötter och mandlar, risprotein, kokt ägg, avokado, glutenfritt bröd/knäckebröd med pålägg, Om du vill göra smoothies måste jag tipsa dig om att istället för att använda banan eller annan frukt som grund så funkar avokadoperfekt och är grym att blanda mes choklad. Kramis

   idawarg 2014-08-12 13:56:54
   Svara
 • Snygga kläder! Hoppas din dag blir bra 🙂
  Titta gärna in på min blogg www.healthymaja.devote.se, kram

  Maja 2014-08-12 13:34:46 http://healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt