Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN INSPIRATION

deltagare veckans utmaningIMG_7098.JPGIMG_7100.JPGIMG_7099.JPG

Erica

Tilde

nicole

Emma R

Linnea

Ramona

Ida

Josefine

frida

Ellen Forsberg

Emelie

Nathalie

Paulina

Emma

Louise

Petra

sandra karlsson

Amanda

Alltså så mycket fina bilder som ni laddat upp i #wargpower denna veckan har det nog aldrig varit där! Vilken inspiration jag får av er både där och genom att gå in på era bloggar. Vill man följa någon på bilderna ovan så hittar man dem i hashtagen #wargpower på instagram. Imorgon kl 7.00 kommer det upp en ny härlig utmaning som jag hoppas ni alla är på?!

English: So many nice pictures you´ve upload in #wargpower this week. I get so much inspiration from you both on instagram and when I look in your blogs. If you want to follow anyone on the pictures above you will find them in the hashtag #wargpower on instagram. Tomorrow 7.00 I will post a new wonderful challenge I hope you will join?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Det är så kul att du har utmaningar, tycker verkligen det är en bra idé! Även fast jag inte kan vara med just nu så är det roligt att se, fortsätt med det.
  På min blogg www.healthymaja.devote.se kan du läsa om min resa emot anorexia, men även om annat i mitt liv, kram

  Maja 2014-08-10 21:47:54 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!
  nu till hösten ska jag börja studera på högskola, vilket resulterar i att min ekonomi ändras drastiskt! Från att ha jobbat heltid ett par år till att leva på csn. Jag äter i dagsläget en varierad och hälsosam kost, men jag är rädd att jag inte kommer ha ”råd” riktigt med alla de livsmedel jag använder mig av dagligen just nu. Vilka varor ska jag satsa på? Hur kan jag fortsätta äta både hälsosamt och billigt? Tack för en inspirerande blogg!

  j 2014-08-10 15:59:11
  Svara
  • Svar på js kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-08-10 17:42:31
   Svara
 • Hej! vilken sjukt grym blogg du har, har läst den i ett halv år nu och är inne flera gånger om dagen. Jag har en fråga, vad tycker du om vanilj kesella? är det onyttigt? jag undrar även om du skulle rekommendera att äta vanilj kesella istället för grädde till pannkakorna?
  kram

  elnin 2014-08-10 12:24:24
  Svara
  • Svar på elnins kommentar.

   Hej Elin och tack snälla vad kul att höra! <3 Vanilj kesella innehåller tyvärr massa socker så naturell med egen smaksättning är alltid bättre. Är grädden naturell är den också bättre, men äter du det bara någon gång ibland så ta det du tycker är godast 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-10 12:27:05
   Svara
 • Hej Ida!

  Vad ska man tänka på att äta mycket av om man utesluter mjölkprodukter helt ur sin kost (även gluten och för mig till viss del kött, då jag inte alltid har råd att köpa eko kött), så man inte får brist på essentiella vitaminer och mineraler?

  Kram!

  Rebecka 2014-08-10 10:45:19
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Ät varierat med mycket grönsaker, bra kolhydrater och fetter. Att ta en multimineral och multivitamin tillskott kan vara en bra ide och även kanske komplettera med ett bra ekologiskt, naturellt proteinpulver de dagar du ej äter kött. Allt finns att hitta på http://idawarg.vitamera.se Kram Ida

   idawarg 2014-08-10 11:46:01
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind