Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS BENTRÄNING

IMG_7032.JPGIMG_7033.JPGIMG_7034.JPG

Det blev minst sagt ett brännande benpass igår tillsammans med min kusin Jonathan. Ajaj vad lilla rumpan och låren fick jobba.  En av mina favoritövningar för rumpan är höftlyft/leg extensions med skivstång. Det är övningen på bilderna ovan och den måste  ni testa om ni inte gjort den innan. AJ säger jag bara! Har man inte hittat kontakten med rumpan innan så gör man det under denna övning!

Did a burning leg workout together with my cousin Jonathan yesterday. Ouch what that little but had to work! One of my favorite exercises for the butt is leg extensions with barbell. It´s the exercise on the pictures above. If you´ve not tried it, you have to! If you´re not have find the contact with your but before, you definitely will in this exercise!

Dagens träningspass // Todays workout.

3 Squats (deep) 40kg X 6

10/side lunges 50kg X 3

Superset: 10 Leg extensions 30kg + 15 leg curl pilates ball X 3

Superset: 10 hip extensions with barbell 60kg + 10/leg kick side cable cross 10kg X 3

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida!

  Undrar om du kan börja lägga ut träningsfilm med de tränings momenten ovan, alltså med vikter. Är lite okunnig och skulle vilja börja styrketräna men behöver massor av tips på träningar med vikter. Har lite celluliter och har fått tips på att börja styrketräna med tunga vikter för ben/rumpa. Tack på förhand och TACK för att du inspirerar.

  Frida 2014-08-11 16:56:20
  Svara
 • Jag är en 14-årig tjej, som älskar träning. Och din blogg är grym!! Stor inspirationskälla :). Bloggar själv endel om träning, kika in om du vill.

  Elsa 2014-08-08 21:28:34 http://elsajohnsen.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Den senaste tiden har mina höfter och lår blivit bredare och bredare och jag ogillar det väldigt mycket! Vad är det jag gör för ”fel” i min träning? Och vad kan jag göra åt det? Jag börjar verkligen tröttna på det jag älskar, nämligen träningen, pga att jag får ”fel resultat” av den.
  Kram!

  Nathalie 2014-08-08 16:55:01
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag började gymma i vintras och upptäckte hur kul det var. Problemet var att jag hade gått ner i vikt innan (var normalviktig men började slarva med maten så jag var på gränsen till undervikt, fick tillbaka ätstörda tankar) . När jag började gymma så blandade jag spinningspass och MRL pass. Kände att jag blev starkare och fick bättre kondition men problemet var att jag gick ner ännu mer i vikt och när jag inte tränade på en vecka så kunde jag gå ner i vikt för att jag trodde tt jag inte Fick äta så mycket dom dagarna jag inte tränade. Blev lite som en ond cirkel. Jag försökte äta 6 gånger om dagen med ordentliga mål och återhämtningsmål dom dagarna jag tränade men det hjälpt inte så mycket. När sommaren kom bEslutade jag mig för att pausa från gymmet då jag även blev utbränd.
  Nu i Efterhand så förstod jag att det var stressen kombinErat med träningen som gjorde att jag gick ner i vikt, jag hann ju aldrig vila utan var ständigt aktiv! Det här har jag lärt mig av men hur ska jag göra för att hålla vikten stabil utan att gå ner i vikt igen? Jag mådde inte Bra av det och nu har ätstörda tankarna ökat ännu mer när jag inte tränar… Funderar på att höra av mig till en dietist som kan lägga upp ett kostschema till mig, är det en bra ide kanske? Eller bör jag vänta med träningen några veckor till när jag pratat förnuft med min behandlare och övat mer på självförtroendet så att hag inte kommer in i en ond cirkel igen..?

  Anonym 2014-08-08 12:08:19
  Svara
 • Hej Ida! Ville först bara säga hur otroligt motiverad man blir när man läser din blogg och din instagram, så fortsätt med allt du gör!

  Jag är en 16 årig tjej som vill bygga mer muskler, framför allt magmuskler, men även arm- och ryggmuskler. Jag tränar fotboll 3 gånger i veckan, plus oftast en match. Dom övriga tre-fyra dagarna försöker jag köra på gymmet. Jag äter inte godis, chips eller andra snacks och jag försöker undvika andra sockerfällor också, men jag äter pasta, ris, potatis och kött, fisk osv. så jag äter vanlig mat. Hur ska jag lägga upp min träning på bästa sätt för att bygga muskler? Är det bra som jag gör att inte äta så mycket ”onyttigt”, ger det bättre och snabbare resultat? Sen tänkte jag också fråga om du har några bra tips på nyttiga flingor och nyttigt bröd, för jag tycker sånt är väldigt svårt. Jag kan heller inte äta någon sorts ”diet” eftersom jag är ganska ung (hört att det inte bra, men det kanske är en myt?) och jag går även i skolan då jag tycker det blir jobbigt. Men om du har något tips på någon sorts kostplan man kan följa, hur ska jag göra med dom vanligaste vardagsproblemen, som skolmat, bortbjuden på middag osv. Tacksam för svar.
  Kram Vilma

  Vilma 2014-08-08 11:26:45
  Svara
 • När jag ser dig,och när jag läser vad du gör,är jag stolt att vara Svensk.!!!….SEI BELLISSIMA E’ BRAVISSIMA 🙂 !!!

  Petra 2014-08-08 10:36:15
  Svara
 • Åh jag älskar den här övningen! Fast jag brukar göra den i smith-maskinen, men det spelar nog ingen roll. Men som du säger så tar den som bara fan i rumpan! 😀

  camilla 2014-08-08 10:22:30 http:://camillanorman.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tycker den övningen är grym, helt klart en favorit i mina ben- och rumppass!
  Jag har en fråga, vad tycker du om celsius? Har hört mycket blandat om den och undrar om det är något att ha, när och hur man i så fall bör använda den osv. Du verkar ha koll på det mesta så jag skulle vilja få din synpunkt 🙂
  Kram!

  Tove 2014-08-08 10:19:39
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Ja den är verkligen magisk och det går ej att undvika att använda rumpan 🙂 Jag själv använder inte Celsius och det är inget jag rekommenderar. Jag tror på naturligt 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-08-08 10:51:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind