Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÖST MOOD

black and wh1. Casall Sports Bra – HERE // 2. Nike shoe – HERE // 3. Nike Top – HERE // 4. Kettlebell 4kg – HERE // 5. Reebok tights – HERE

För närvarande är sakerna ovan på min önskelista. Älskar svart och vitt och det gör att jag börjar komma in i höstmood vilket jag också älskar. Ska jag vara ärlig så är hösten en av mina favoritårstider. Älskar när jobbet drar igång, älskar vardag, äskar att luften blir frisk, älskar stickade tröjor, älskar värmeljus, älskar att ta en kopp varm kaffe i soffan, älskar att man kan sitta inne och jobba med gott samvete över att man inte måste ut i solen och jag älskar att man kan uppdatera sin träningsgarderob med svarta saker. Ja som ni märker så älskar jag hösten! Känns liksom som en nystart då man vill ut med allt gammalt i garderoben och in med massa nytt!

Gillar ni hösten eller känns den tung?

All above is on my wish list right now. Love black and white and I’m in a real autumn mood which I also love. If I should be honest autumn is my favorite season of the year. Love when the job starts, love having a warm cup of coffee in my sofa, love candles, love cardigans and I love that I can update my wardrobe with black clothes. As you can tell, I love fall! Feels like a fresh start and I want to clean out my closet and just buy a lot of new clothes. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hösten är hemsk tycker jag. Men det är för att jag fryser så extremt mycket. till och med på sommaren. så när hösten kommer går jag runt i flera lager kläder haha.. På vintern kommer jag inte ens upp på morgonen för att jag fryser så mycket. Men sen så har jag ju knappt något fett på kroppen och försökt gå upp i vikt hur länge som helst så kan ju vara det c; vet inte om du gjort det men du får gärna skriva ett inlägg om att gå upp i vikt, jag äter mycket, ofta, och ganska nyttigt men det händer nada. Ser bara överallt hur man går ner i vikt, alla tar för givet att man vill vara smal (: din blogg äger!

  victoria 2014-08-10 09:27:02
  Svara
 • Jag älskar hösten! Tycker den är riktigt mysig och kläderna blir på något sätt roligare 🙂

  Ella 2014-08-08 10:43:09 http://ellasvardag.spotlife.se
  Svara
 • Jag älskar också hösten! Såå mysigt att få tända ljus, sitta inne och lyssna på regnet , komma igång med sina rutiner igen och precis som du tycker jag också om mysiga stickade tröjor! <3 ha det bäst!

  sara 2014-08-07 11:44:47 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga om proteinpulver.
  Såg att du tidigare skrivit att du inte vill äta kött varje dag men att din kropp då kan signalera att något fattas. Så känner jag ofta, trots att jag äter mycket ägg och bönor till exempel.
  Jag har kroniskt trötthetssyndrom så jag kan inte träna så hårt, utan det blir raska promenader och några pilatespass i veckan.
  Ska jag ta proteinpulver ändå tycker du? Har hört att det bara är elitidrottare som ska äta det? Du kanske har något annat förslag?

  Claudia 2014-08-07 01:17:22
  Svara
 • Precis som du älskade jag allt som hösten innebär. I år är första året som jag har ångest inför hösten och att komma tillbaka från semestern. I februari så var jag med om en bilolycka och har inte jobbat hundra procent sedan dess, jag jobbar som frisör och mitt yrke har blivit väldigt ångestladdat sedan dess. Under mina semester veckor har jag äntligen kommit igång med träningen (tränade 6g i veckan innan olyckan) och jag hoppas att det kan få mig på bättre humör. Du ger mig mycket inspiration i både kost och träning. Har börjat med yoga och gjort om kosten och känner stor skillnad sedan dess, tack för det Ida! Kram

  Erika 2014-08-07 00:26:15
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Åh tack fina du vad otroligt glad jag blir av dina ord! Jag tror att din höst kommer bli grym och hoppas det kommer kännas kanon för dig när du väl börjat jobbet igen! Träning och god kost kan göra underverk! Kramis

   idawarg 2014-08-07 10:45:13
   Svara
 • Hej hittade precis hit till din blogg! Verkar helt fantastiskt! Har du ett bra tips på nyttiga matlagningsböcker? Gärna för nybörjare, alltså nybörjare på att laga nyttig mat 😉

  Agnes 2014-08-06 22:19:28
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej Agnes och välkommen hit! Jag använder aldrig böcker själv utan hittar inspo på nätet. Jag lagar aldrig något som är avancerat utan det ska helst gå på högst 20min. Haha. Du hittar massa recept i kategorin Recipe under hedern och fler kommer. Kramis

   idawarg 2014-08-07 10:42:17
   Svara
 • Tyvärr är hösten jättejobbig för mig, mår inte alls bra och väntar bara på att det ska gå över och bli lite vitt på marken!

  Vicki 2014-08-06 22:07:57 http://vickiso.com
  Svara
  • Svar på Vickis kommentar.

   Fy, jag vet att många känner så. Vintern är också vacker och håller tummarna för en vit vinter 🙂

   idawarg 2014-08-07 10:40:57
   Svara
 • Jag gillar faktiskt hösten.. och speciellt höstmodet! Svarta träningskläder är bäst tycker jag! 🙂

  Nathalie 2014-08-06 21:42:05 http://nnathalie.for.me
  Svara
 • Jag tycker precis de samma! Känns mysigt. Skönt att kunna ha jeans igen. Gå på bio i blåsigt höstväder 🙂

  Mia 2014-08-06 19:37:23
  Svara
 • Jag behöver din hjälp… Jag äter nyttigt är normalviktig och tränar 5-6 gånger i veckan. Trots det känner jag mig aldrig nöjd med mig själv. Efter ett träningspass tänker jag ”om jag bara sprungit lite snabbare, eller gjort fler repetioner” hade jag varit nöjd… Ibland händer det att jag hetsäter. Tidigare var det oftare men nu mer sällan, kanske någon gång i månaden. Då brukar jag äta stora mängder nötter, ost till exempel… Jag vill verkligen sluta med detta. Mitt mål är att se mel vältränad ut och sänka min fettprocent. Vad ska jag göra??? Hur ska jag tänka? Anledningen att jag hetsäter kanske är för att jag inte är mätt, men jag tycker det är så svårt att veta hur mycket jag ska äta…

  Jenny 2014-08-06 18:44:11
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej fina du! Det låter som om du behöver jobba på din självkänsla. jag gör det varje dag genom att berömma mig själv, ge mig själv minst 3 komplimanger och känna tacksamhet för saker som många tycker är självklara som tex. att jag har mina underbara ben så jag kan gå överallt, jag har min dator så jag kan blogga osv. Mental träning kräver lika mycket tid om inte mer än fysisk träning. Jag tycker du även ska söka professionell hjälp för dina tankar kring mat och få hjälp med det innan det går längre. Du är grym och du kan! Ta hand om dig! Kram Ida

   idawarg 2014-08-07 10:39:26
   Svara
 • Kunnde inte ha skrivit det bättre själv. .!!! …Du är bara helt cool.!!!

  petra 2014-08-06 18:31:27
  Svara
 • Håller med dej om allt det där svarta

  carro 2014-08-06 18:28:09
  Svara
 • jag börjar faktiskt också längta till hösten. känns som man har mer struktur på allting då. gillar också allt det där mysiga med hösten 🙂

  sabina 2014-08-06 18:27:27 http://nattstad.se/biiina
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt