Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FULLBOKAT

20140805-221804-80284515.jpg

Alltså det är helt galet hur snabbt vår träningsresa till Marbella blev fullbokad!? Wow säger jag bara, SÅÅÅ kul!!! Men att åka till vackra Marbella, bo på lyxhotell med massa god mat, grymma människor och träning i gråa oktober kommer bli magiskt! Längtar så galet mycket!

Dock lite tråkigt att alla som ville med inte fick en plats men ProFitness jobbar stenhårt på att få till en till resa veckan innan 8-15 okt. Så till alla er som inte fick plats men vill med, håll tummarna för att det går att lösa en vecka till. Man kan redan nu lämna intresseanmälan HÄR och det kommer vara försten till kvarn även på denna resa som gäller.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Kan ni sänka åldersgränsen på den resan? Till kanske 14 år ifall man har förälder med sig? 🙂

  Linda 2014-08-06 15:46:35
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Tyvärr bestämmer inte jag de utan ProFitness och denna gång har de satt 16 år som gräns. Kramis

   idawarg 2014-08-07 11:09:58
   Svara
 • Haha kan ni inte försöka fixa en träningsvecka efter??? 😀

  Cecilia 2014-08-06 11:01:56
  Svara
 • Hej ida!
  Först och främst vill jag tacka för att du varje dag ger inspiration och motivation till att äta en gluten- och mjölkfri kost! Jag själv äter det på grund av läckande tarm och ballongmage vid ”vanlig” kost. När jag hittade till din blogg och insåg att vi (och många andra) led av samma problem kände jag mig helt plötsligt inte alls lika ensam med mina problem längre. Din blogg har fått mig att inse att det inte alls är omöjligt att utesluta gluten och mjölk från kosten, och att det finns otroligt många andra alternativ att välja mellan och det tackar jag för! Men nu till min fråga! Jag åker till Stockholm om några dagar och skulle verkligen behöva tips på matställen och fikaställen som serverar gluten- och mjölkfria alternativ. Men jag undrar också hur du gör ifall de bara har ett av alternativen? Har nämligen märkt att många restauranger och serveringar t.ex serverar glutenfri pasta men inte mjölkfri sås. Eller att de har bakverk som är glutenfria men inte mjölkfria. Hur prioriterar du glutenfritt och mjölkfritt då? Och hur har du tagit reda på vad du reagerar mer/mindre på? Tog det länge? Själv upplever jag att det nästan känns olika varenda gång, trots att jag nu har hållit kosten i drygt ett år. Ibland kan det nästan kännas som att magen reagerar på allt trots att jag ätit en gluten- och mjölkfri måltid. Eller att den inte reagerar någonting trots att jag har fått i mig mjölk eller gluten…
  Många funderingar här. Men jag hoppas att du hjälper mig på vägen! Återigen, tack!

  Carolina 2014-08-06 10:16:02
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt