Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR MOTIVATIONEN SVIKER

20140805-104844-38924615.jpg20140805-104845-38925236.jpg

After-workout pic – Tired, sweaty and happy.

Igår mötte jag upp Alexandra för lite träning. Både var helt döda av den otroliga värmen som är så hade vi inte haft varandra så hade det inte blivit så mycket träning 😀 Haha. Jag hade brutal träningsvärk i benen efter mitt benpass jag körde i söndags så det blev en 40min PW på bandet i uppförsbacke + styrka för magen. Ett riktigt ”mespass” men sådana får man ha ibland och speciellt när det är 35 grader varmt. Haha. Riktigt skönt var det och idag känner jag mig asladdad för ett riktigt styrkepass.

English: Yesterday I met Alexandra at the gym for some training. Both were really tired because of the hot weather and if we had not had each other we had never done it. My legs was so sore after sundays heavy leg workout so it was really nice to just do 40 min power walk with incline and some an-workout. Today I feel much better and happy to do a ”real” workout!

VINNARE AV POLE CAMP TÄVLINGEN! -Nu har jag dragit 2 lyckliga vinnare av Pole Dance lägret och det är Malin Stampe och Janet Lundberg. Ni kommer inom kort bli kontaktade av StudioDQ på mailen så håll koll 🙂 STORT GRATTIS och så kul att så många anmälde sig! Fler tävlingar kommer framöver 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • snälla ida vill så gärna få en snygg mage, kan du inte lägga ut något magpass på din youtubekanal? 🙂

  Maria 2014-08-05 21:15:55
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej fina du! har du kollat min youtube? Det finns redan fler grymma hela pass för magen och ett till magpass är på G upp så glöm inte att prenumerera 🙂 Kramis http://youtube.com/idasfitness

   idawarg 2014-08-06 09:18:27
   Svara
 • Hej Ida! Tack för en inspirerande blogg med mycket motivation!! Allt känns som något jag skulle kunna leva efter, toppen! Jag undrar om du kan lägga ut en video, eller ett träningsupplägg för ett riktigt tufft mat-pass. Har svårt för att få kontakt i magen i de övningar jag gör. Och har börjat tröttna på dom jag tycker är bra, vilket inte höjer motivationen. Tack på förhand! Kram, Malin!

  Malin 2014-08-05 20:33:56
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin och tack för din kommentar! Det finns redan fler grymma hela pass på min http://youtube.com/idasfitness och ett till magpass är på G upp så glöm inte att prenumerera 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-06 09:17:22
   Svara
 • För att återknyta till känslighet mot gluten som du nämnde i det tidigare inlägget. Undrar om du känt av något märkbart av din träning att du inte äter gluten? Jag har hört flera träningsprofiler som talar om just vete och att den gör att man är betydligt svagare i musklerna än när man inte fått i sig vete. Kan själv säga att jag inte haft nackspärr eller problem med några smärtor (annat än benhinneinflammation en gång då) sedan jag plockat bort gluten och särskilt vete från kosten, vet inte om det enbart har med det att göra men hur ser du på saken? 🙂 Kram!

  Arw 2014-08-05 19:50:12
  Svara
 • Hej, jag funderar på att köpa ett gymkort och börja gymma. Det är bara det att det kostar 2000:- och edterom jag är 16 och måste betala själv är det mycket pengar. jag hade kunnat träna hemma själv, men då vet jag nu att det inte kommer hända lika ofta och det är svårt att tränaute i vinter och mörker. Tycer du att det r värt att lägga så mycket pengar på att köpa gymkort, eller har du något bra tips? Jag vill gärna börja träna, bli fit och snygg, jg börjar ju gymnasiet så man måste impa litepå boysen 😉 Ha det bäst och fortsätt lägga ut grymma träningar och inlägg! 😀

  elna 2014-08-05 19:43:10
  Svara
 • Så snygga ni är!

  sara 2014-08-05 18:48:12 http://baakomtuppen.blogg.se
  Svara
 • Snygga och starka brudar! Ska bli ett stort nöje att träna med er 🙂
  Gjorde lite reklam för träningsresan på bloggen också, hehe 😉 -> http://annacaroliin.vimedbarn.se/marbella-baby/

  Caroline 2014-08-05 18:08:36 http://annacaroliin.vimedbarn.se
  Svara
 • Ni är så snygga!
  Titta gärna in på min blog www.healthymaja.devote.se, kram

  Maja 2014-08-05 14:46:47 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag vet inte om det är värmen, precis som för dig, men på senaste tiden har jag noll kraft i träningen. Ofta tycker jag det är svårt att veta om jag äter tillräckligt eller inte. Får inga riktiga resultat av träning heller. Tränar ca 4 -5 ggr per v bestående av cirkelpass och löpning 7-10km. Frukost brukar bli 2 ägg på knäckemacka, kaffe
  Lunch en smoothie eller sallad eller en grov smörgås och frukt.
  Mellis oftast en frukt och ca 5 nötter, kaffe
  Middag ; ca 2 potatisar, 1 laxfilé/ kycklingfilé plus grönsaker
  Kväll: 1,5 dl kvarg med bär och ca 4 nötter.

  Är detta för lite? Skulle tippa på att mitt kaloriintag är ca 1500.
  Är rädd då jag tidigare haft ätstörningar och aldrig i livet vill dit mera.. Vill bara ha energi till träningen och min dotter. Kram

  Malin 2014-08-05 13:29:37
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin,

   Beror på din vikt och din muskelmassa. Olika kroppar behöver olika mängd energi för att orka, fungera och må bra. Men låt oss anta att du äter ca: 1500 varje dag, det är ca 7 500 kcal i veckan. Ponera att du även löper ca 40 km i veckan, då förbränner du bara där ca 3-4000 kcal. Lägg då till vardagspromenader samt eventuella extra träningspass. Jag skulle spontant säga att du äter alldeles för lite.
   Rekommenderar dig att göra en ordentlig fettmätning för att få fram hur mycket energi din kropp behöver om du bara ligger till sängs och lägg sedan till 300-700 kcal beroende vad du jobbar med/tränar. Överväg även att tala med en dietist eller en kostrådgivare.

   Anonym 2014-08-05 13:41:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind